שאאלום...

itaig99

New member
שאאלום...

אני רק התחלתי לשמוע ג'אז והתחלתי עם chick corea שמעתי את השיר return to forever והוא שיר מדהים בכלל שמעתי את כל הדיסק עם השירים crystal silence , what game shall we play today, sometimes ago בכל אופן... מממששש השתגעתי כששמעתי את זה...לפני זה לא שמעתי בכלל ג'אז. הייתי מאוד רוצה להתחיל אז בבקשה חברים אם תוכלו להמליץ לי על משהו בסגנון הזה אני ישמח מאוד...כי אני לא מכיר כלום... אני גר באשדוד.. אתם מבינים... אז תמליצו לי חברים תודה!! נ.ב. אם מישהו פה בסיסט יכול לומר לי האם לנגן בסטרימר הזאת של וורייק ג'אז זה אפשרי בכלל? (זה נוח?)

seafox

New member
לנגן ג'אז אפשר על כל גיטרה.

ואם אתה מתכוון גם לסאונד..זה גם חפיף כי מי שעושה את הסאונד זה יותר אתה והכיוון שלך בפיקאפים ובמגבר. חוץ מזה,אם הגיטרה נוחה לך עצמך (לא נוחות לי כ"כ הוורויק) ויש לה סאונד טוב ומבוסס אז אתה יכול לנגן איתה מה שתרצה.פשוט צריך לזכור שאם אתה מנסה לחכות את הצליל של הקונטרה אתה צריך צליל בס ועבה יחסית עמום ולנגן קרוב לסריג ההאחרון על הגשר.זה נותן את האפקט של הצליל עץ שבעניין.

itaig99

New member
תודה חבר על העצה...

וסתם שאלה ... כמה יעלה קונטרה בס ממוצעת ?

shykedmi2

New member
חבר שלי מחפש לקנות עכשיו -

משהו לא רציני יותר מדי עולה 15 אלף נדמה לי, או אולי אפילו 20. זה כלים מאוד יקרים... אבל הבנתי (לא יודע אם זה נכון או לא) שכל קונטרבס שתקנה, הערך שלו עולה, ככה שאתה תמיד יכול למכור אותו ביותר ממה שקנית אותו, ולהשתדרג. זה מה שכמעט כל הקונטרבסיסטים עושים. הרי זה כלי עץ, ככל שהוא יותר ישן ויותר בשימוש, ככה הוא יותר טוב. אם תרצה, אני יכול להפנות אותך אליו, שינסה לעזור לך. הוא נעזר במורה שלו, אלי מגן, אם שמעת.

seafox

New member
ראיתי בקטלוגים קונטרבסים

ב700$ דווקא...ויש גם יותר. תבדוק בכל מיני קטלוגים.אולי תמצא משהו.אבל זה לא יהיה מי יודע מה איכותי נראה לי.

shykedmi2

New member
באמת?? מעניין מאוד

אם יש לך מקור אינטרנטי לקטלוגים האלו, אוכל להפנות חברים אחרים שלי שמחפשים או יחפשו באסים פשוטים יותר. תודה רבה על המידע הזה. :)

itaig99

New member
האמת...

ש 15 אלף שקל זה טיייפה יקר בשבילי 700 דולר זה כבר נשמע הגיוני ... יהיה מגניב אם תכוון אותי למקור שלך... וחברים תודה על העצות באמת עזרתם לי נורא..

shykedmi2

New member
אה! כמובן!

תבדוק בשתי האתרים הבאים, תמיד תמצא מציאות: www.ebay.com www.musicalinstruments.com מצאתי שם (לא קניתי, אבל מצאתי) פסנתר כנף סטיינויי משנת 1863, הרוס לגמרי, ב-300 דולר או משהו כזה. וזה משהו שאפשר לתקן! יש מציאות. רק תיזהר שלא יעבדו עלייך אם בחרת בדרך הזאת. יש קרדיטים לכל מוכר, כמה מכירות עשה, ואת אחוזי ההצלחה שלו בקרב המוכרים.

itaig99

New member
אכן

מצאתי באמת במחירים מאוד סבירים קונטרבסים..תודה על האתר אחי..

shykedmi2

New member
על לא דבר

רק שוב, תיזהר טוב טוב שלא יעבדו עלייך. תראה כמה קרדיטים יש לכל מוכר, ואת אחוז שביעות הרצון ממנו. אם אתה נכנס גם לרשימת הביקורות המלאה אתה רואה גם את השמות של הרוכשים (שכן כולם חברים באתר) ואת הקרדיטים שלהם, משמע מספר המכירות שלהם עצמם. אפשר לנצל את המהימנות של האתר הזה עד הסוף, רק צריך להיזהר, כי זה בכל זאת אינטרנט. בהצלחה.

Espresso Point

New member
תרכוש לעצמך דיסק של

דייב ברובק שנקרא TIME OUT אתה תודה לי המון אחרי שתשמע אותו. EP

itaig99

New member
היי

רכשתי עכשיו את הדיסק ויש שם את השיר היפה והמאווד מוכר take five לא ידעתי שזה קשור לזה בכלל... בכל אופן נשמע לי דיסק חמוד ביותר אני צריך להשקיע עוד זמן שמיעה.. תודה חבובים..

shykedmi2

New member
אחד הדיסקים הראשונים שלי, בנוסף לזה

היה HEAVY WEATHER של WEATHER REPORT. בהתחלה הוא נשמע מאוד קליל. אחרי נסיון של כמה שנים, מתחילים לגלות דברים מדהימים שם. אבל דיסק מצויין גם להתחיל. וכמובן, KIND OF BLUE של מיילס, הוא מדהים - מאוד מינימליסטי, אפילו מצד המפגיזים בדמות קולטריין ואדרלי.

למעלה