שאאלה...

AgeGen

New member
לא בדיוק לישראלים..

זה כל העלילה של חנה אחרי שהיא מתה והתחילה לדבר עם מייקה. קשור לריצ'ארד דרוקר. הכל נמצא באתר של הסידרה ב NBC, בלוגים ועמודי מייספייס של דמויות (חנה, מייקה, הירו) ואתרי אינטרנט מפוברקים. קיצור, עבודה קשה רק לעקוב אחרי זה.

Billy Shirs

New member
מה הקטע עם ריצ'ארד?

ניסיתי לקרוא כמה קומיקסים על זה אבל זה שעמם אותי למוות ולא ממש הבנתי למה הם מחפשים אותוO0

dorbr

New member
חנה

אם את כבר קוראת את הקומיקס, אז כדי שתתחילי מההתחלה. יש הרבה מידע עליה בגליונות המקבילים לעונה הראשונה והיא מופיעה הרבה ב evolutions .

shirki3

New member
../images/Emo207.gif אני בהללללםם

הפרק האחרון זיעזע אותי. לא יודעת מה איתכם. אני הייתי בהלם במשך כל היום. עצוב לי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo201.gif

אל תיהי עצובה אם ניקי וניית'ן לא חוזרים אני הולכת להרוג מישהו בהפקה, יהיה טוב

Billy Shirs

New member
נצל"ש,

שאלה מפגרת
: אם כשמזריקים את הדם של קלייר אנשים נרפאים, זה אומר שמתי שמזריקים את הדם של ניית'ן אנשים יכולים לעוף, הדם של מאט גורם לקריאת מחשבות וכו'? או שזה עובד רק על כוחות פאסיביים?
בכל מקרה, לדעתי כל הקטע של הדם הוא לא הגיוני כל כך - הייתי מצפה שיהיה להם את כוח הריפוי במשך כ40 יום או כמה זמן שנמשך מחזור הדם. במקום זה, זה כמו אקמולO0.

לא חושבת

הרי הכוחות קשורים למוח. בכוחות של אדם וקלייר זה לא שהמוח מחדש את עצמו, זה קשור למחזור הדם לכן הגיוני שלדם שלהם יהיה יכולות ריפוי גם כשמזריקים אותו לאחרים. לעומת זאת אם תזריקי את הדם של נייתן למישהו, אני לא חושבת שתהיה לו יכולת לעוף, כנ"ל לגבי מאט או כל אחד אחר. אבל זאת רק דעתי

AgeGen

New member
זה כמו אנג'ל מאקס מן

זה חלק מההתפתחות של הכוחות שלה. וחוץ מזה, לדעתי כוחות לא קשורים לדם, אלא לתאים בגוף. שיותר קשורים לדנ"א ועצבים.

Slow Cheetah

New member
לאנג'ל יש רק כנפיים, זה לא אומר שהוא מתרפא.

ראיתי פרק שלו באקס-מן לפני יומיים, רואים שאין לו שום כוח ריפוי.

AgeGen

New member
תחפשי יותר טוב

באיזשהו שלב הכוחות שלו התפתחו. הוא יכל לרפות אנשים וגם הדם שלו ריפה אנשים. עד שהוא הפך ל Archangel שהוא פשוט נהיה יותר חזק ועם כנפיים ממתכת..

Slow Cheetah

New member
יש עליו פרק, ורואים אותו.

פרק אחריי זה הוא הופך לארק אנג'ל. ד"א, אתמול ראיתי עוד פרק עליו

אין לכם איזה פורום אקס-מן לדבר שם על זה?

מה גם שיש שרשור אוף ממש מתחת, חבל להפוך כל דיון לאוף

למעלה