שאאאלום!!!

y a r d e n 8

New member
הלוואי.. אבל אני מכירה אותה..

הייתי ב-7 בום/בוב ספג.. תקראי לזה איך שאת רוצה.. זאת הקבוצה הכי מעצבנת שהייתה!!! איזה קבוצה היית?

BeTuSh225

New member
אהה בובספוגגג

חח הבדיחה של הקורס....[לא אישית אליך פשוט השם..חח] המשבי"ת שלכם[קטי המאמי] היא הייתה משצ"ית שלי!=] הייתי צו/ב 8!!!|למה אין פה אייקון של צב?!| ש ל י ט ה!!

y a r d e n 8

New member
אהה גם צב8 זה טוב..

בן דוד שלי היה שם=] אני ישאל אותו עלייך כדי לדעת מי את..

clyps

New member
אני בס"דניקית גאה!

תמסרי לבטי ששיר אמיר מבס"ד מוסרת לה ד"ש!!! אני מתה על בטי
איי...חבל שהיא לא מתחברת לפה וזה... אבל טוב שיש אותך פה! וואי... פורום משצים.. סחתיין על היוזמה... סוף סוף פורום שאין בו שונאי משצים

WOW!!!

איזה כייף לך!!! היא כזאת חמודה!!! כפרע עלייה!!!! את יודעת שאימצנו את "גם אני דו מיני"?! תשאלי את ירדן (כפרע עלייה גם!!!) גמאני כמו ירדן (לצערי הכ"כ גדול!!!) הייתי ב-7 בום (כ"כ לא מאמינה שאני משתמשת בשם הזה בעעעעעעעע!!!) מצטרפת לשאלה- באיזו קבוצה היית?!

BeTuSh225

New member
חח את צוחקת?!

הסתובבתי 4 ימים שלמים בביצפר עם הכתובת "גמני דו מינ" על היד..חעחע ובקשר לקבוצה עניתי=]

BeTuSh225

New member
חח אופססס

זאת אני זה פשוט הכינוי השני שלי..[פיצול..חח] שחכתי להחליףף

חע!!!

בסוף הקורס כתבנו אחד לשני על הרגליים עם לורדים שמישו לקח למדריך... לי רגל אחת הייתה מכוסה כולה ב"גם אני דו- מיני" וגם על היד... זה גם היה הכנוי שלי במסנג'ר במשך איזה חודש... אנשים חשבו שנפלתי על הראש... (וזה לא נכון! אני פשוט כזאת...) את יודעת איפה ואיך התחיל כל העניין?!?!

נ.ב...

צב/ו 8 זו אחלה בחלה של קבוצה... בעצם... הכל יותר טוב מהקבוצה שהייתה לנו... (ואת יכולה לרדת על השם חופשי... אנחנו שותפות מלאות...)

y a r d e n 8

New member
חחחח

רותם מעניין למה את חושבת ככה על צב/ו8 חחחחחחח סתם סתם.. חחחח

ידעתי שזה יגיע...

וכדאי לך לסתום... זה כברר לא נכון אבל לא משנה, תמשיכי לחיות בחלום אם בא לך... חחחחחחחח
גם אני דו- מיני!!!!!!
(וגאה בזה...)

מממ..למה באמת?

חח סתם סתם לא חשוב.. אה, ואני דווקא כן יודעת איך התחיל כל העניין של ה"גמני דו מיני"

אממ לפי מה שאני הבנתי...

איזה ילד עשה משו רע ואז בטי הכריחה אותו לרשום על הצאוור גמני דו מיני ולהסתובב עם זה כל היום...[בתור עונש] ואז כולם התלהבו והתחילו להסתובב עם זה...

למעלה