שאאאלום כן כן גם אני חדש פה אני מתל-נוף למי שמכיר..(ליד רחובות) בן 17 עוד מעט
D DreaDLorD New member 28/9/03 #1 שאאאלום כן כן גם אני חדש פה אני מתל-נוף למי שמכיר..(ליד רחובות) בן 17 עוד מעט
נ נא182 New member 28/9/03 #3 ../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif ברוכה הבאה אני נופר בת 13 שרופה על לינקין בעיקר על הדיסק הראשון תהנה יואו כמה חדשים
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif ברוכה הבאה אני נופר בת 13 שרופה על לינקין בעיקר על הדיסק הראשון תהנה יואו כמה חדשים
מ מלאכית בקריז New member 28/9/03 #4 כבר התעיפתי להגיב!!!!! ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שתהנה מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נוי בת 14.....
כבר התעיפתי להגיב!!!!! ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שתהנה מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נוי בת 14.....
L lgmtk New member 28/9/03 #6 יאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif כמה חדשים!!!!!!!!!!!! איזה כיף ברוכבא מקווה שתהנה אני ליאור בן 15 גם עוד מעט...............
יאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif כמה חדשים!!!!!!!!!!!! איזה כיף ברוכבא מקווה שתהנה אני ליאור בן 15 גם עוד מעט...............
• •° R£anima†ioN •° New member 28/9/03 #7 ../images/Emo6.gif אתם כנופייה כולכם ?!../images/Emo19.gif ברוך הבאאאאאא ותהנה אני אלה בת 15 מהרצליה
° °•°•Dark°•°Angel•°•° New member 28/9/03 #8 היי ברוך הבא חמוד!../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif אני מכירה את תל נוף לצערי... סובלת מהמטוסים... תהנה מהפורום!
היי ברוך הבא חמוד!../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif אני מכירה את תל נוף לצערי... סובלת מהמטוסים... תהנה מהפורום!