שאאאלום

Daniel ROCKS

New member
שאאאלום../images/Emo9.gif../images/Emo73.gif

שמי הוא עינת, בת 14 וחצי מרעננה. מלמד אותי המאמן אלי, מכירים..? אולי תרחיבו קצת את ידיעתי? אני יודעת שיש 5 מאפיינים בסיסיים, ואני יודעת גם את כולם. אני לא בדיוק יודעת למה הוא מתכוון כשהוא מדבר על הצ'י. היכן נמצא הצ'י? למה בעצם אנו צריכים לעשות מדיטציה והרפיית הגוף אם עוסקים באומנויות לחימה? למה זה מלמד אותנו להיות בני אדם טובים יותר, כשאנו נלחמים? מה זאת אומרת לבוא לשיעור ולהיות כוס ריקה? תודה מראש
.

neko

New member
בקצרה (כמו הטור 5 נק' האהוב):

1. איזה אלי, מה הוא מלמד, ואיפה? 2. צ'י נמצא בכל מקום ובכל דבר. 3. מדיטציה מקנה לך שליטה בנפש. הרפית הגוף מקנה לך שליטה בגוף. אלו שני דברים מאד חיוניים לאומן לחימה. 4. כאנחנו לומדים כיצד להלחם, אנחנו לומדים גם כיצד לא להלחם. כשלומדים להזיק, לומדים גם לרפא. 5. קחי כוס, ומלאי אותה במשהו פשוט, למשל מים. עכשיו, מלאי אותה במשהו איכותי - קולה למשל (ויסלחו לו הפאנאטים של הבריאות כאן
. האם תצליחי? ולמה?

שלום עינת../images/Emo9.gif../images/Emo144.gif../images/Emo29.gif

אלי ביטרן? כן גם אני מכירה אותו!! וואי איזה צירוף מקרים מדהים
הצ'י הוא בעצם מרכז הכובד, שאם אנחנו כביכול נרכז בו את כל המשקל אנחנו ניהיה בשיווי משקל. ההגדרה למרכז כובד, כשבאומנויות לחימה זה גם קשור לרוחניות. הצ'י נמצא בבטן התחתונה (שתי אצבעות מתחת לפופיק).
לבוא לשיעור עם כוס ריקה- המאמן שלי אלי, סיפר לנו סיפור על הכוס ריקה והכוס המלאה. כשהכוס שלך מלאה במים ואת שופכת לתוכה עוד מים, המים נשפכים החוצה מכיוון שהכוס כבר מלאה. כשאת באה לשיעור במחשבה שאת כבר יודעת הכל, שהכוס שלך כביכול מלאה, ומנסים לתת לך עוד חומר למחשבה..כל החומר נשפך החוצה. לכן צריך לבוא לשיעור ולהיות כוס ריקה
. מקווה שעזרתי לך עינת
.

למעלה