שאאאלום

ranch1989

New member
שאאאלום ../images/Emo70.gif

ממצב? איך החיים?? שמח לשמוע. אמנם לא כתבתי בפורום זו תקופה ארוכה, אך המשכתי לעקוה פה ושם אחר התפתחויות מרתקות. לפני זמן מה ביצבצו להם מס' שירשורים בנושא סרטים, בעיקר סביב הסרט "תפילות לבובי". אשמח מאוד אם מישהו, ברוב טובו, יואיל לאלתר לי איזו רשימת צפייה מומלצת של סרטים בנושא. שלשום צפיתי ב"תפילות לבובי" - ולאחר תקופה לא קצרה שדי התנתקתי ומאסתי בעיסוק הבלתי נדלה בעניין ההומוסקסואלי, שוב צץ בי הרצון להתערות. הפעם ממקום שונה וטוב יותר. אני מקווה
אז... בברכת "תתחדש" לפורום, על שלל הכותבים החדשים ובברכת "היי, מחדש?" לותיקים והמתמידים - אני שב לי אל מטלות יום שישי הכ"כ אהובות ומוכרות (N-O-T). שבת מגניבה שתהיה לנו! ערן =)

nnn22

New member
סרטים שאני מכיר..

א. יש לי הרגשה חזקה שאנחנו מכירים! ב. אני למשל ראיתי את הסרט "מילק". אני זוכר שישבתי וראיתי את הסרט לבד, ופשוט בכיתי כשהסרט נגמר. כמה הזדהות הייתה שם - לא להאמין. סרט מומלץ, רק כדי טיפה להבין את המטרה האמיתית והמקורית מאחורי אותם מצעדי גאווה. "יוסי וג'אגר" - על הומוסקסואליות בצבא.. יש הרבה - אתה מתעניין בסרטי עלילה?

ranch1989

New member
היי =)

א. יש מצב. למרות שלא זכור לי אף אדם בשם nnn..
ב. אתחיל במצוד אחר הסרט "מילק". את "יוסי וג'אגר" ראיתי בהקרנה שהייתה באיזה מפגש ממש מזמן. ואם יש הרבה - אל תחסוך ממני. סרטי עלילה יתקבלו בברכה (בעצם, גם "מילק" וגם "תפילות לבובי" נחשבים סרטי עלילה. העובדה שהם מבוססים על סיפור אמיתי לא הופכת אותם לדוקומנטריים, אם כי מובן שהיא מוסיפה משמעות ומשקל). תודה על התגובה המהירה!

שלום ערן וברוך שובך לכתיבה...

/tapuzforum/images/Emo13.gifאני מחפש ספרים בתחום, אם ידוע לך ולשאר החברים, אשמח לשמוע. סרטים אין לי אפשרות לראות בגלל חסימות בעבודה (צריכים לעבוד) ובבית (אני רק דרך הסלולרי)... שבת מגניב היתה לנו לפני כחודש, שבת הו"ד, זוכר, היה ממש נפלא. אם אתה חוזר ממצב טוב, אזי היתה לך גם שבת קסומה. שתהיה לכולנו שבת מדושנת עונג אמן.

ranch1989

New member
היי מצפה :)

מצטער על הדיליי - אבל מסיבה לא ברורה זה לא אפשר לי להגיב על ההודעה שלך מהמחשב השני שלנו. לא מוכרים לי יותר מדי ספרים. כלומר ספרים שהם ממש על התחום. כמובן שיש מגוון רחב של ספרים עם איזכורים של הנושא. בדיוק סיימתי אחד מצויין :)

ranch1989

New member
שוב,

מדובר בספר רגיל לחלוטין. פשוט אחת מהדמויות המרכזיות שם בורכה בנטייה הומוסקסואלית. אבל בכל מקרה, מדובר בספר מצויין ואני בטוח שתהנה לקרוא אותו גם בלי קשר (ואולי כבר קראת). כמה טוב להיות פרח קיר \ סטיבן צ'בוסקי

עוד אחד...

‏=יש סרט שנקרא שורט באס,ברעיון יש לו סוג של עלילה ואפי` מסר טיפה עמוק אבל הוא מאד פרובוקטיבי...

ranch1989

New member
לא שמעתי עליו..

אנסה למצוא אותו. תודה איתי, שבוע מצויין שיהיה!

ranch1989

New member
הוספתי לרשימה - תודה!

אגיב על הסרטים ברגע שאסיים לצפות בהם..

avitano

New member
הו שלום לך באמת... :]

היית ממש חסר! :] בברכת תחזור כבר לפורום :] אופיר......

ranch1989

New member
../images/Emo13.gif אופיר!!

תודה, ממש נחמד מצדך =) שבוע נהדר שיהיה!

seregon7

New member
משהו יפה.

זה סרט שראיתי לפני כמה שנים, אני זוכר שנאלצתי לראות אותו בטלוויזיה ללא קול מהחשש שההורים ישמעו מה אני רואה, מה שפגם מעט בחוויה. מדובר על סיפור אהבה בין שני נערים מתבגרים בשכונה קשה בלונדון והוא זכור לי כסרט יפה, פשוט ומרגש. באנגלית קוראים לו Beautiful Thing והוא משנת 1996 אם אני לא טועה, אז הוא עוד נחשב לסרט חדשני וחתרני. וברוך השב למחוזותינו! מתן.

כמובן לא לשכוח...

‏*לא שמתי לב אם עדיין לא הזכירו את זה,אבל הר ברוקבק סרט מאד יפה שעוסק גם בעניין...

למעלה