שאאאלום!

sserez

New member
חברי הפורום, תגידו אין לכם תחושה של

דז'ה וו? הכתב הזה לא מזכיר לכם כתב אחר שניתחנו לא מזמן? אודי, במיוחד מעניין אותי לשמוע ממך מה יש לך לאמר על הכתב הזה... נ.ב., רילי, כשתהיי בת 20 תהיי מיטל

אני צריך להוסיף משהו ?

זה כמעט "בלי מלים" ואני מקווה שאתה מקבל כעת פרספקטיבה רחבה יותר להבין את מה שכתבתי לך קודם.

לא יודע, אבל הכתבים לפניך ואת יכולה

להעלות כמה סימנים ולהשוות. נדמה לי שניתן לקחת את הסימנים שהוצאתם מהכתב הקודם: א"א מפותח, אמצעי > קצוות ועוד, ולהעביר אותם לכתב זה בלי להסתכן בטעויות משמעותיות. ואם אכן כתוב בספרי המתחילים את מה שכתוב בענין הרגש אז כנראה שזה קיים גם בכתב זה, שכן, על פניו אני לא רואה מרכיב שקיים שם ואיננו כאן. ולנוכח כתב מלא וקעור, עתיר לבבות וציורים, וממש 'מדמם' מרוב כנות צריך אולי שוב לחזור לספרי הגרפולוגיה למתחילים ולשאול: האם יתכן שיהיו סימני שאלה בהקשרי כנות בכתב גדול ומלא, מעוגל, קעור וקריא ? כמובן, שאילו רק התייחסויות שטחיות פרי רשמים חיצוניים ואין להקיש מכך על שום דבר ממשי וודאי שיש או שאין בכתבים אלה.

nili6

New member
אכן דומים מאוד,

אכן הכתבים דומים מאוד. וגם לנוכח השם שמצביע כביכול על סניליות אפשר לשער שזהו אותו כותב/אותה כותבת. (שכחה שרק הרגע כתבה). אפרופו ספרי מתחילים: אני חושבת שאם גם אני וגם ארז ועוד אחרים, מגיעים שוב ושוב לאותה מסקנה על סמך אותם סימנים, מסקנה שגוייה שאני בהחלט מקבלת את התיקון שלך לגביה, אז יש איזהשהוא פיספוס בספרים האלה. שנכון אומנם הם מדגישים שוב ושוב על הצורך בכך שכל הסימנים הנוספים יימצאו וכו' וכו' אבל עובדה שבכל זאת הם מצליחים להטמיע בנו משהו שהוא לא נכון.

../images/Emo12.gif

אתם מאשימים מישהי שהיא מתחזה רק בגלל שהכתב שלה מאוד דומה, אולי אפילו זהה, לכתב של מישהי אחרת שניתחתם את הכתב שלה אתמול.. גם לי כתב בדיוק בדיוק כזה, זה אומר שאני מיטל? חבל שאני לא יכולה לסרוק. אני הייתי נפגעת אם היו חושדים בי ככה..

angel202

New member
ואני אכן נפגעת מגעילים שכמותכם !!!

חבר שלי אמר לךי לא להתחיל דבריפ בפורום כי זה רק צרות הבהרתי לו שטעה אבל כנראה שאני זו שטעיתי... יודעים עכשיו בעקבות זה שאתם רושמים שאני מתחזה ואני יודעת שאני לא אז זה מוכיח לי שכנראה הכל בושליט אם אתם חושדים בי שאני ממש לא עשיתי כלום המאוכזבת קשות מכולכם !!! מיטל

angel202

New member
פשוט תתבישו...

אני לא סנילית וכנראה שיש חברה חדשה בפורום שמשום מה בחרה בשם הזה ואתם א. משמיצים אותה על היותה סנילית ב. משייכים לי השלכות מעליבות לא נכונות וצוחקים עלי פשוט בושה לכולכם, ואני לא ארגע עד שאקבל התנצלות... שאגב כבר הבעתי במסר לכותבת החדשה על קבלת הפנים המכוערת שלכם... מה גם שהדפסתי את שתי הקבצים של כתה היד אחד שלי ואחד של החברה החדשה והכתבים לא דומים אתם פשוט טועים... מיטל

nili6

New member
וגם אם טעינו, זה עדיין לא מצדיק

תגובה כזאת כשלך. יש מקום לטעויות, ועלייך להבין כי בפורום שכזה שבו יש מתחזים רבים, יש להיות ערים לתופעה. נילי.

angel202

New member
ולהאשים אותי למתחזה? ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה כן סיבה לטעות בלי לבקש סליחה אפילו... אני לא עשיתי כלום ואין לי שום מניע או סיבה להיות מתחזה ככה להשמיץ... להפוך את הניתוח כתב שלי לכתב של מתחזה האם זה כן מצדיק את ההתנהגות בגלל שיש פה הרבה מתחזים האומנם??? ונניח שטעיתם כולכם אחד אחד שהשמיץ וזלזל בעיקר מנהל הפורום הנחמד שלכם שאומר "יודע מי מביא פרחים" לחברת פורום שלא עשתה לו כלום אז אני זו שצריכה להרגיש טוב? אני חושבת שההתנצלות צריכה לבוא מכיוון אחר ! מה גם שנראה לי שמנהל הפורום דווקא נהנה לגנות ולהשמיץ אותי... וזו לא רק דעתי אלא דעות מספר אנשים שקראו את התגובות... על התנהגות מביישת ומכוערת כלפי וכלפי אנשים אחרים שלא עשו כלום ותפסתם אותם כקורבנות... איש מכם לא הודה שטעה או שהוא מרגיש שהוא מצטער... זה מוכיח ומחזק את דברי... יודעים למה ההתפרצות הזו משום שאחד הדברים הכי חזקים אצלי זה תכונת ההגינות והיושר ושמישהו פוגע לי בה אין לי שום רצון לקבל זאת בהבנה... בעיקר שלא מתנצלים אחרי שפוגעים בי... "ידוע לי שיצרו של האדם הןא הרשע, אבל האם לא ניתם לרסנו?"

nili6

New member
באופן אישי,

אישית ציינתי שיש דימיון בכתב ושהשם רילי סנילי יכול להשתלב עם האפשרות. בכך עדיין אין האשמה שלך בהתחזות, לכן גם לא מוצאת על מה להתנצל.

angel202

New member
../images/Emo9.gifזה מזכיר אבל לא דומה ב 100% לא?

וגם אם זה כן דומה... אז רילי זה לא כ"כ נורא להיות כמוני... מיטל...

לחברי הפורום הפרנואידיים

אכן, אין ספק שיש דמיון בין הכתבים, אבל אוכל את הכובע אם יתברר שהם נכתבו ע"י כותבת אחת. הדמיון נובע במידה רבה מן האופי הלא מפותח של הכותבות, ומן העובדה ששני הכתבים אינם מתרחקים הרבה מכתב בית הספר. כשבודקים זהות או שוני בין כתבים, אין להסתפק בדמיון חיצוני שגרתי שכזה. יש לבחון את מידת הזהות באותם קוי היכר קטנים, שהכותב אינו שם לב אליהם. למשל, הריתמוס המאד שונה של שני הכתבים. אצל מיטל יש נטיה להשתפכות (למרות המעצורים בספונטאניות של הכתב) - הלבבות הלא מדוייקים, הנקודות הבלוניות, הלמדים המעונבים המתחנחנים. גם הזרימה של האותיות העגולות טובה יותר (ראו מם סופית ב"המתייחסים"). אצל השניה,הכתב כולו מבוקר מאד, עם עיצוב חמור סבר משהו, האותיות העגולות מבוצעות בכבדות כבולה, העיצוב מאד מדוייק למרות הכל (השוו עם העיצוב המטופש של הק' של מיטל ב"קריירה", "הקרוב"). גם תמונת הארגון בשליטה מלאה כאן,ואילו אצל מיטל, למרות המאמץ, יש בעייה עקבית לשמור על מרווחים ועל גבולות. כל התופעות הללו שומרות על עקיבות לאורך כל הטקסטים, וגם על הומוגניות פסיכולוגית (מגוון הסימנים שציינתי מתאים בשני המקרים לאפיון הפסיכולוגי המצטייר). ראו לדוגמה את האות מ', אצל מיטל עם קוי כיסוי, לפעמים עם לולאה תחתית, עם קמרון עלי מתחנחן, עם רעידות. המ' אצל השניה תמיד קונקרטי, עם קוים ישרים יחסית, שומר על עקיבות צורנית. גם האופי המצטייר, הן של האחת, והן של השניה, אינו מתאים לסוג כזה של התחכמות. אפשר להמשיך, אבל אסתפק בזה.

angel202

New member
אז ככה ...

תודה על הגיבוי... אולי תפתח לאנשים שטועים ובגדול ופוגעים בלי לחשוב משייכים תכונות של בוגד (מנהל הפורום) ומתחזה - שאר חברי הפורום.... אבל למה אתה חושב שיש עיצוב "מטופש" לכתב שלי?????? מיטל

מיטל, ההתייחסות שציינת לא היתה לכתב

שלך בכללותו, אלא לאות ק', בשני מקרים. כוונתי היתה לכך, שהדמיון במלים אלו בין האות ק' והאות ה' מבלבל ומקשה על הקריאה. מבחינה פסיכולוגית, זה מעיד במקרה שלך, שאת מאד מגיבה עם הרגש, בצורה שהיא סובייקטיבית ורגשנית מאד, בלי שאת מצליחה לעצור, לראות את הדברים מזוית בוגרת ואובייקטיבית יותר, ולהגיב בהתאם. אין לי ספק שהסובייקטיביות הרגשית שלך באה גם אם הרבה חינניות ושובבות שיוצרים את הקסם האישי המיוחד שלך, אבל בגיל שלך זה כבר קצת ילדותי, לא. תופעה זו, שבאה ממקום מאד עמוק באישיות, שונה מאד מן הרצינות המופגנת בכתב האחר, כתב של התלמידה הטובה והילדה המחונכת, שגם הרגש שלה הולך לכיוונים ה"חיוביים", ועונה על מה שמצופה ממנה. אצלך, מיטל, זה הולך לא מעט גם לכיוון של העלבויות והתפרצויות רגשיות.

למעלה