שאאאלוםםםםםםם../images/Emo68.gif
ואל... הגיע הזמן שאני אתחיל לכתוב כאן
המ... קראתי כמה דברים בארכיון (כן כן, משעמם לי, אז?) ויש לי כמה דברים:
למה מסתובבת תמונה (מגעילה במיוחד) שלי בפורום?
ולמה כתוב שהיא בשבילי? בכלל הייתי בחו"ל כשפירסמת את התמונה שניצוש
אבל לא נורא
מי העז להשמיץ את הפיצה של קדימה
או ואל, נסלח לך, אבל רק כי את שניצה! (תחזרי לכינוי הקודם!!!!)
סאמקקק....... קלטתי עכשיו שנפל לי העגיל! גאדד... פעם שניה כבר
אני מקווה שאני אמצא אותו *הולכת לחפש* שיייטטט.... אני לא מוצאתתתת
כבר פעם שנייה שאני מאבדת אחד מהעגילים האלה.... לפני שסתי הייתי איתם בבריכה (זה חישוקים כאלה לא ענקיים אבל לא קטנים, הם די גדולים...) ואחד נאבד לי
ואז קנו לי אחר במקומו וגם הוא נאבד!!!
... אוווףףףף.....
לא משנה, אני אחפש שוב אחרי זה..=/
למה אפחד לא הודיע לי שיה/היה/יהיה מפגש ברחובות
יש לי משהו מעציב מאוד להודיע.. האיסי שלי לא עובד כבר שבוע שלם
אבל אני אוריד אחד לפה... ברגע שאני אתקין אנטי וירוס
השיחה *שלי* עם הפסיכולוג האוטומטי
: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. נמנמנמ......, מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? שאני בלונדינית|בנוס| אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? סנוב* מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? ואל... אתה יכול למות
בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אווו אוקיי^-^ ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני מושלמת!
ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? או.... טני לא צריכה לפרגן לעצמי, יש מספיק אחרים שעושים את זה
) אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? כמו עכשיו
)) רק שאני אהייה עוד יותר יפה! פחחחח הצחקתי את עצמי
DD כי כאלו, זה לא אפשר.....
ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך חחח על התכונות הטובות? כל התכונות שלי טובות... למה חשוב לך לדעת מה התשובה? חשוב לי? היית מת מאמי, את מת לדבר איתי.... בעצם, הסיבה היחידה שאני מדברת איתך, זה כי אני מרחמת עלייך... מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? מה ישתנה? למה שמשהו ישתנה?? אידיוט... מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? איזו שאלה? כאלו הלווווווו..... אני יודעת ה-כ-ל!!! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? חההההה, בעיה? חמוד שלי, לי אין בעיותל, אני מושלמת. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת גאד... אתה מפגר.... אין לי בעיה מאמי... *לועסת מסטיק* ת'ראה, אתה מתחיל לעצבן אותי, אז חלאסססס|פרחה| אני שמח בשימחתך. להתראות סליחה??? המשך בבקשה להתראות??????? אני מקווה שאתה חש הקלה. זכור כי במוקד הקושי תמיד קיימת ההזדמנות לצמיחה וגדילה. חזור לבקר כאשר תחוש בכך צורך. ככה אתה מנפנף אותי???????!!!! תודה על שיתוף הפעולה שלך. אנא חזור כשתרגיש צורך בכך. אותי?????????????
ואל... הגיע הזמן שאני אתחיל לכתוב כאן