שאאאלוםםםםםםם

צו צאנג

New member
שאאאלוםםםםםםם../images/Emo68.gif

ואל... הגיע הזמן שאני אתחיל לכתוב כאן
המ... קראתי כמה דברים בארכיון (כן כן, משעמם לי, אז?) ויש לי כמה דברים:
למה מסתובבת תמונה (מגעילה במיוחד) שלי בפורום?
ולמה כתוב שהיא בשבילי? בכלל הייתי בחו"ל כשפירסמת את התמונה שניצוש
אבל לא נורא
מי העז להשמיץ את הפיצה של קדימה
או ואל, נסלח לך, אבל רק כי את שניצה! (תחזרי לכינוי הקודם!!!!)
סאמקקק....... קלטתי עכשיו שנפל לי העגיל! גאדד... פעם שניה כבר
אני מקווה שאני אמצא אותו *הולכת לחפש* שיייטטט.... אני לא מוצאתתתת
כבר פעם שנייה שאני מאבדת אחד מהעגילים האלה.... לפני שסתי הייתי איתם בבריכה (זה חישוקים כאלה לא ענקיים אבל לא קטנים, הם די גדולים...) ואחד נאבד לי
ואז קנו לי אחר במקומו וגם הוא נאבד!!!
... אוווףףףף.....
לא משנה, אני אחפש שוב אחרי זה..=/
למה אפחד לא הודיע לי שיה/היה/יהיה מפגש ברחובות
יש לי משהו מעציב מאוד להודיע.. האיסי שלי לא עובד כבר שבוע שלם
אבל אני אוריד אחד לפה... ברגע שאני אתקין אנטי וירוס
השיחה *שלי* עם הפסיכולוג האוטומטי
: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. נמנמנמ......, מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? שאני בלונדינית|בנוס| אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? סנוב* מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? ואל... אתה יכול למות:) בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אווו אוקיי^-^ ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני מושלמת!:) ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? או.... טני לא צריכה לפרגן לעצמי, יש מספיק אחרים שעושים את זה:)) אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? כמו עכשיו:))) רק שאני אהייה עוד יותר יפה! פחחחח הצחקתי את עצמי:DDD כי כאלו, זה לא אפשר.....
ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך חחח על התכונות הטובות? כל התכונות שלי טובות... למה חשוב לך לדעת מה התשובה? חשוב לי? היית מת מאמי, את מת לדבר איתי.... בעצם, הסיבה היחידה שאני מדברת איתך, זה כי אני מרחמת עלייך... מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? מה ישתנה? למה שמשהו ישתנה?? אידיוט... מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? איזו שאלה? כאלו הלווווווו..... אני יודעת ה-כ-ל!!! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? חההההה, בעיה? חמוד שלי, לי אין בעיותל, אני מושלמת. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת גאד... אתה מפגר.... אין לי בעיה מאמי... *לועסת מסטיק* ת'ראה, אתה מתחיל לעצבן אותי, אז חלאסססס|פרחה| אני שמח בשימחתך. להתראות סליחה??? המשך בבקשה להתראות??????? אני מקווה שאתה חש הקלה. זכור כי במוקד הקושי תמיד קיימת ההזדמנות לצמיחה וגדילה. חזור לבקר כאשר תחוש בכך צורך. ככה אתה מנפנף אותי???????!!!! תודה על שיתוף הפעולה שלך. אנא חזור כשתרגיש צורך בכך. אותי?????????????

שניש

New member
ברוכה הנכנסת לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif

על כל ההודעה.....

צו צאנג

New member
../images/Emo25.gif מוווווווואה!

והנה עוד שיחה שלי עם הפסיכולוג הטיפשי ההוא:)) שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אפחד לא רוצה לדבר איתי:((((( אפילו אתה! אם לא תפחד, איך חייך ישתנו? אנשים.... ידברו אותי! *פוערת עיניים בפליאה* ואו.... זה יהיה.... נהדר! נסה להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ אומץ?... אומץ... אומץ זו מילה כל כך... אמיצה.... אמ.... פעם אחת כשהמורה ביקשה פתרתי תרגיל על הלוח! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? התשובה? איזו תשובה?... וזה לא חשוב לי.. אל תרביץ לי...:((( מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? על התשובה? אני... אני לא יחדעת... אתה מוכן לתת לי קודם את השאלה?.... אבל רק אם בא לך, אל תכעס או משהו. מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אמ.... אולי אני אהייה אמיצה? !! אמ.... אולי אתה אהייה אמיצה?? אתה אהייה? טוב, אולךי אני פחדנית, אבל אני לא בלונדינית! (או שכן?) מה התועלת שאתה מוצא בדאגה? דאגה זה בסיס טוב לפחד....! אם לא היית דואג במשך יום אחד שלם, איך היה נראה אותו יום? אאמ.... אני מניחה שמאוד כואב... בטח בריונים היו מרביצים לי הרבה:(( איך תדע להבדיל בין חשש מוצדק לדרגה מיותרת? דרגה מיותרת.... דרגה ממ...מיותרת של מה? אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אמ... אם אתה מתעקש:)) אני רוצה אוצץ.. אם אפשר... וביטחון עצמי! וגם עגיל (חישוק) במקום זה שבדיוק איבדתי, א... אם אפשר... נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? ואוו... אני ארגיש אמיצה???? אני?? זה יהיה נפלא!!! אך הם ידעו? אני אחייך, ואני גם אצא מהחדר שלי! מה עשית היום לשיפור מצבך? אמ... התקשרתי לחברה וניתקתי בצילצול השני! זה השיא שלי:) מה יהיה הסימן לכך שאתה נמצא בדרך הנכונה לכיוון הפתרון? הסימן?.... איזה סימן? אני צריכה לפחד ממנו? הסימן הוא כמו הטבעת? שרואים לפני שמתים??? אני לא רוצה לראות סימן!! עד כמה החששות שלך מפריעים לך בחיי היום יום? אני ליודעת... אני חוששת מאז ומתמיד... ככה אני... מה גורם לך לפחד? אנשים....כלבים....חתולים...עצים.....כבישים....גלידות! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? כלום... אני רועדת כולי מ...מפחד.... אני לא יוצאת מהחדר! האם הפחד מפריע לך בחיי היום יום? אמ... אני מניחה שכן... כי.. כי... אין לי בכלל חבריםםם;((((( כיצד ידע מי שאינו מכיר אותך שאתה נמצא בדרך לפיתרון? מ...מי של..שלא מכיר אותי? א... אולי אני אחייך, ואז הוא ידע... אבל אם אני אחייך... ל.ללא ירררביצו לליי?. ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. ייתרון...? איןן.. ליי יתרונות.. איך היית מגדיר את חייך? א... את ר..ררובם אאאני מעבירה בחדר... ..ובבה"ס... לפעמים... אם אאאאין י..יותר מ..מידי יילדים.. ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? מפגרן?... אא...ני צריך? ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך ת..כונות טובות.?.... אולי דדד...דדדאגה? זז..זו תכונה טובה? אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אין לי חחלומות לגבי העתיד.. כאשר אתה אומר ' אין לי חחלומות לגבי העתיד ' למה אתה מתכוון ש..שאני חושב שהשיחה הההזאת לא מתקדמת ל..לשום מקום... בבקשה אל תרביץ לי!!!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? מרביצים לי... יותר מהרגיל!

למעלה