ממש נבהלתי מאיך שאני נראית במצלמה הזאת אני נראיתי כאילו לקחתי מנת יתר של קוקאין
C chenwest New member 27/9/05 #22 ממש../images/Emo6.gif../images/Emo18.gif נבהלתי מאיך שאני נראית במצלמה הזאת אני נראיתי כאילו לקחתי מנת יתר של קוקאין
ממש../images/Emo6.gif../images/Emo18.gif נבהלתי מאיך שאני נראית במצלמה הזאת אני נראיתי כאילו לקחתי מנת יתר של קוקאין
B BacKarin Street Girl New member 27/9/05 #23 חחח../images/Emo6.gif את נראית מסוממת כי לא ישנת! גם אני ההייתי נראית מסוממת אם לא ישנתי מלא זמן
C chenwest New member 27/9/05 #24 את נראית מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo18.gif כאילו-החלק שראיתי,העיניים יאללה,תמונה!מיד!
L Larger Than Life New member 27/9/05 #26 כבר פתחתי שרשור :$ ובשביל להעלות תמונה שלך את לא צריכה שום אישור..
B BacKarin Street Girl New member 27/9/05 #31 ../images/Emo99.gif ג'יימס אני אוהבת מאוד את המשפט הזה היילי רוזההההההה
E Eti No Name New member 27/9/05 #32 רוזה של יא רוזה ../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif רוזה אותך אוהב, מתי מתי תשובי עם געגועים בלב? הולך לכאן [כולם:] רוזה הולך לשם [כולם:] רוזה משם לכאן [כולם:] רוזה רוזה שלי יא רוזה!
רוזה של יא רוזה ../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif רוזה אותך אוהב, מתי מתי תשובי עם געגועים בלב? הולך לכאן [כולם:] רוזה הולך לשם [כולם:] רוזה משם לכאן [כולם:] רוזה רוזה שלי יא רוזה!