שאאאאלום...

שאאאאלום...

הכרתי את שירים של מוניקה מזמן אבל עכשיו נכנסתי יותר לקטע שלהם והם תותחים... רק לא הבנתי משהו: הם כל שנייה מחליפים תפקידים וכואב לי הראשף תקנו אותי אם אני טועה אבל כיום חברי הלהקה הם 3. יהלי סובול- גיטרה ושירה פיטר רוט- באס וקולות שחר אבן-צור- תופים (ושירה...) ומי זה יוסי חממי?? ואם כן מי זה האלדד גואטה הזה?? ומה ירמי קפלן קשור אליהם?? תעשו לי בבקשה סדר מי שהשתתף איתם בכל אלבום ומי היו חברי הלהקה בכל התקופות....

באמת שאני לא יודעת הכל,../images/Emo105.gif

והרוב הימורים.. תקנו אותי אם אני טעה (ואני בטח אטעה) רק אל תעשו את זה בצורה תקפנית
יוסי חממי השתתף באלבום הראשון... אלדד בשני ובשלישי (או שיוסי בראשון ובשני?) יהלי סובול הוא גיטרה משנית ושירה, פטר רוט הוא גיטרה עיקרית (ככה קוראים לזה?) וקולות ואני משערת גם בס.. שחר בתופים וגם קצת שר, ואלדד ויוסי נראה לי היו קלידים או משו..

בקשה: ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

יהלי - גיטרה ושירה פיטר - כיום רוב הפעמים גיטרה מובילה ולפעמים כשאלדד מנגן על קלידים הוא עושה בס שחר - תופים, ובשירים בודדים שירה אלדד - בס, קלידים, חצוצרות וכלים נוספים יוסי חממי היה הבסיסט ל מוניקה בתקופת הדיסק הראשון אך לאחר מכן כבר לא המשיך איתם ואלדד הצטרף אליהם בהתחלה רק לעזור להם בהקלטות של הדיסק השני ובשלישי הוא כבר הצטרף אליהם יותר רישמית. אך כיום חברי הלהקה הם 4: יהלי פיטר שחר ואלדד...

תודה רבה אבל...

מה חלק מהשירים אין להם בכלל באס? נגיד ב"גשם חזק" אם ראיתם את הקליפ אז רואים שיהלי עם גיטרה, פיטר עם גיטרה, אלדד לא שם בכלל ושחר על התופים ושירה...

orkerist

New member
זה רק בקליפ..

פשוט אלדד זה לא היה חבר רשמי בלהקה אז הוא לא השתתף בקליפ, אבל הוא ניגן בבאס.

א י י ז ק

New member
לא מדיוק...

בהתחלה היו יהלי פיטר שחר ויוסי חממי.. ואני לא צריך להגיד מה כל אחד היה.. יוסי לא המשיך איתם.. ובאלבום השני פיטר ניגן גם בבאס וגם בגיטרה מובילה בקטעים של סולו.. כאילו היה גיטרה בס תופים, וגיטרה לסולו בקטע מסוים בשיר.. אלדד הקליט איתם ביחסים פתוחים בנגינה על פסנתר ועל כלים אחרים.. וכנראה הופיע איתם בתור בס... אחרי הוצאת האלבום הוא הפך לחבר רשמי בלהקה בתור בסיסט ומי שמנגן בכל הכלים שהם לאגיטרה ותופים. וירמי קפלן הוא המעבד המוזיקלי שלהם.. לפחות בפצעים ונשיקות..כמו שגם חמי רודנר היה בפצעים ונשיקות ודי אפשר לראות את ההשפעה שלו על השיר 180.... זהו :)

למעלה