שאאאאלום..

Dcup

New member
שאאאאלום..

אני חדשה פה.. קוראים לי מור.. בת 17 (עוד חודש פחות יומיים..) גרה במודיעין.. ו.. זהו נראה לי.. חח נחמד פה בפורום? מה הגילאים של האנשים פה?

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

הממממ אני אורלע
וברור שנחמד פה בפורום הרבה יותר מנחמד אפילו
המממממממ גילאים? הממממ הרוב פה 15-16 או משו כזה אם אני לא טועה תקנו אותי אם אני טועה אהה אני בת 16 עוד מעט פכולאופן תהני פה

Dcup

New member
וואלה...

טוב נשמע חביב.. חחח מה עוד אתם שומעים אנשים?

EleVaTioN

New member
אה....../images/Emo129.gif

אני אוהבת גם את sugarcult mest new found glory dasshboard confessional [מקווה שגם כתבתי נכון
] brand new ועוד כאלה

Dcup

New member
אז רגע..

מה אתם עוד שומעים אנשים? איכותי אני מקווה..

the z girl

New member
שלום מור.. ברוכה הבאהה...

אני עופר.. אני בת 14.. אני שומעת גם THE DARKNESS RASMUS GREEN DAY NFG SIMPLE PLAN ועוד.. מה את?

Dcup

New member
אמממ.. חחח מלא..

בעיקר: Linkin Park InMe Good Charlotte Blink 182 Sum 41 Useless ID Rancid Catch 22 Muse HIM ויש עוד מלא שלא באותה תדירות.. The Darkness, DropKick Murphys, Crazy Town,Nirvana, GNR (Guns& Roses), NFG (New Found Glory) ואני גם שומעת היפ הופ אבל בעיקר היפ הופ של חברים שלי.. ולא של ראפרים סתומים וממוסחרים..

EleVaTioN

New member
ואיי אני מזה לא אוהבת../images/Emo129.gif

היפ הופ כאילו של האם טי וי [לא שמעתי עדיין את החברים שלך
אני לא מכלילה!] קיצר כל מה שהם שרים עליו זה כסף זונות עם בגדים מינימליים ועוד דברים מטומטמים אחרים יוצאת להם תדמית של באד בוייז כשבעצם הם ילדים טובים...

Dcup

New member
אני מסכימה איתך..

מאוד מסכימה איתך.. אני גם לא אוהבת את זה... כאילךו, שסאבלימינאל שר "מי רוצה לבוא לת"א סי.טי תרימי ת'חולצה ת'מיני סקירט תורידי" ואני חושבת שהמשך ידוע. זה נורא משפיל. זה מגעיל.. אני לא אוהבת את המילים שלו בכלל.. כראפר אני מכבדת אותו.. הוא שר מדהים.. חבל שאין לו מילים עם הקול הזה.. גם כבנאדם הוא בסדר.. למרות שהוא נגע בי ולא אהבתי את זה, אבל הוא נחמד..

Dcup

New member
אני מתביישת מעצמי..

אני שכחתי את הלהקה הכי אהובה עליי.!! Incubus!!!

KaUrO DoNo

New member
ברוכה הבאה..

שוב..חחחחחחחחחח אני גם בפורום של לינקין.... תהני לך... הצגתי את עצמי כבר בפורום של לינקין

למעלה