שאאאאלום!

dvirnave

New member
שאאאאלום!

אחרי הרבה זמן ומאמצי שכנועים אני השבוע אקנה לפטופ! אני עוד לא יודע איזה ולכן אני נרשמתי וצריך עזרה. התקציב אמור להיות בין 5000 ל6500 וצריך להיות של חברה איכותית כמו dell לנובו hp,LG,עם עדיפות ללנובו הוא אמור להריץ משחקים כמו fifa,NBA ועוד משחקים פשוטים הוא גם יהיה מפוצץ בסרטים לכן אני צריך הארד דיסק גדול בין 160 ל250 ג'יגה הוא צריך להיות גם עם מצלמה,כונן,מיקרופון,בלוטות',wifi, והכי חשוב המשקל שלו צריך להיות בין חצי קילו לבין 2 וחצי קילו משימה קשה אבל אפשרית תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים! אחרי 3 חודשים אולי מישהו מכם יצליח לגאול אותי מייסורי

itaizil

New member
אתה יכול לקנות כמו שלי

LG R405-G.CB1DE יש סיקור במאמרי הפורום. בהצלחה!

יאיר B

New member
הערה על המשקל:

1. אין (לפחות בישראל) מחשבים ניידים ששוקלים חצי קילו. זה מתחיל ב-1.5 ק"ג למחשבים ממש קטנים ובעלות גבוהה מאוד (איפשהו בסביבות 10K). אפילו האסוס הקטן שוקל 900 גרם! 2. מחשבים ששוקלים 2.5 ק"ג יהיו לרוב עם מסך קטן (שזה אומר 12" ואפשר גם 13"). תעשה את השיקול שלך כמה נוח יהיה לשחק על מסך קטן כזה. בנוסף, הרבה פעמים במחשבים מסוג כזה מתקינים סוללה קטנה יותר (למשל 4 תאים במקום 6 בדרך כלל) כך שהמשקל קטן אבל זמן ההפעלה קטן גם כן. 3. בדרך כלל המחשבים הלו יקרים. אין הרבה במחיר שאתה מוכן לשלם. הדגם שרועי הציע לא רע בכלל (ועוד עם 3 שנים אחריות).

itaizil

New member
בנוגע להערה על המסך

הLG שלי שוקל 2.3 (כולל סוללה) והמסך שלו בגודל 14.1. יצא לי לראות ולעבוד על מחשבים עם מסך 15 או 15.4 ולא מרגישים הבדל.

bar666xp

New member
לדעתי יש הבדלים ומורגשים...

בדר"כ מיקום המקשים קצת שונה בין ה15.4" לבין ה14.1 לדוגמה המסך עצמו קטן יותר לדעתי האישית לעבודות אופיס ושות זה לא נורא אבל לסרטים ו/או משחקים זה יכול להיות כל ההבדל... במשקל בעלי מסך קטן יותר בעיקרון קלים יותר {לא תמיד נכון אגב יש בעלי 15.4" שקלים באופן יחסי ויש אפילו בעלי 12" שכבדים יחסית}. אבל ככל האצבע מסך קטן = משקל קל = מחיר כבד

יאיר B

New member
יש גם את סדרת ה-T של לנובו ששוקלת 2.2 ל-14"

אבל היא לא בתקציב שלו. כמה עלה ה-LG שלך?

itaizil

New member
לא זוכר.. גם הייתה לי הנחה בגלל חבר.. אבל

לפי מה שמופיע בזאפ זה בתקציב שלו

itaizil

New member
כמובן שצריך להרחיב אחריות ל3 שנים

זה עוד איזה מאה-מאתיים ש"ח

kobi 23

New member
תיקון יאיר לגבי 1

יש את המחשב החדש של טושיבה (לא זוכר את שם הדגם) ששוקל פחות מקילו וכולל אפילו DVD.מחירו כ12K

kobi 23

New member
לא לא

זה דגם אחר נראה לי ,לפחות בארץ הוא נמצא כחודשיים

למעלה