שאאאאלום~!

cowgirl Ms

New member
שאאאאלום~!../images/Emo80.gif

מה קורה? סיימתי טירונות היום! ^^ חהחה. היה כל כך כיף..!! ואני כל כך רוצה לחזור.. אני כבר ממש מתגעגעת לניצנים, פלוגת יסעור מחלקה 3....
הטירונות הזאת הייתה ממש קצרה מדי ולא מספקת ><. אהההה... וואי.. איזה מוזר זה לשבת פה בבית, אחרי שסגרתי 21 כמו איזה מפגרת, בטירונות הכי קלה בצבא.. חח.. אבל ממש התגעגעתי לפורום שלייי!! יאא, ממש כיף לראות שהוא לא מת [ככה לפחות זה נראה לי] ו.. לא יודעת.. תודה רבה לכל הבנות שמשקיעות בו ומחיות אותו, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן
. האא.. בית. אוף. אני רוצה לחזור
. למפקדות *-* והמ"מ... *______* *מתה*

jinjer trip

New member
מריאנה יקרה

מזל טוב! החלק הקשה מאחורייך! שמחים שחזרת שלמה ובריאה.. הפורום חיי? חח לנו זה ניראה שלא כל כך אבל משתדלים :) הרבה הצלחה חמודה

cowgirl Ms

New member
איזה חלק קשה?../images/Emo80.gif

חחחח זה היה יותר מדיי קל..
כשאני אצא לקורס מכיות, אז... זה יהיה קשה.. ועוד יותר כיף~ חהחה. הפורום לא חי? טוב, עכשיו אני פה ואוכל להפעיל את קסמיי [?] עליו והוא יחיה. או משהו.

moshit1

New member
יאאא התגעגענו../images/Emo9.gif

מגניב לך שאת ממש נהנת, לא לכלום זה ככה, אבל גם כיף לחזור הביתה [
=פורום
...] שמחה לראותך
.

daveScorpions

New member
../images/Emo2.gif למה שאני לא יענה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא קיבלתי ממך הודעות

cowgirl Ms

New member
יייייופי דייב..../images/Emo80.gif

אני מקבלת קצת צומי ואתה נעלב? חחחחח

באמת היה לך כיף?

מוזרה! במיוחד שסגרת 21... (מה עשית שסגרת 21? בד"כ בנות לא סוגרות 3 שבועות...) אהה וכן הפורום דיי מת (חוץ מהשאלונים שרצים כאן בקצב..)

cowgirl Ms

New member
מה עשינו?../images/Emo80.gif

היינו מוקפצת בגלל ההפגנות של המתנחלים.. קיצר, אם משהו רציני היה קורה וכל השוטרים של האזור היו מוקפצים להפגנות, היינו אמורות להחליף אותם. אבל זה לא קרה וסתם היינו תקועות שם. אההה ואני ממש נהנתי.. ואני עוד אמשיך להינות ^_^

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהצבא דפק לך את המוח לגמרי, מה?

הרי כולם יודעים שהכי טוב בחיים זה לעשות כלום ולאכול המון אוכל טוב|דסגש|

למעלה