שאאאאלום לכם !

שאאאאלום לכם !

בדיוק באתי להציע לתפוז לפתוח פורום נארוטו ואני רואה שיש כבר אחד
איזה כיף!
אני מאוד אשמח [מאוד מאוד מאוד] אם תקבלו אותי
השם הוא שרון העיר היא חיפה הגיל הוא 13
[כי לדבר בקודים זה -מזה- כיף
] ואני כרגע [ממש עכשיו] בפרק השני של נארוטו
התחלתי לראות בהמלצה של 2 אחיות תאומות חמודות למדי שסיפרו לי הרבה מהעלילה וגרמו לי ממש לרצות לראות אתזה למרות שאפעם לא האמנתי שאני אראה אנימות
והתאהבתי כמובן, [לפי הסיפורים] בסאסקה
בנארוטו פחות .. [אני לא אתחיל לחפור למה אני לא ממש מחבבת אותו. רק את רגעי הכאב שלו.] ובכלל זו אנימה עם המון המון כאב ובדידות, ואני מין מזוכיסטית סאדיסטית שכזאת לא אפסיד את סבלם של אחרים D: אשמח אם לא תספליירו לי כלום, בעצם אתם יכולים . יודעים מה? ספליירו בחופשיות. גם ככה כבר גילו לי הכל
וזה הכל בעצם .. *-) [נ.ב - מישו פה רואה יאוי או שזו רק אני עם הסטיות המוזרות שלי? >.>]

השמלאני

New member
אמממ אני תוהה

אם זאת שרון/אלכס שלנו או שרון אחרת.... יכול להיות שזה צירוף מקרים? אולי תגידי לנו את השם משפחה שלך ואז נדע!

לא ממש הגיוני בהתחשב בעובדה שאפעם

לא כתבתי פה\הייתי פה\ידעתי על קיומו של הפורום הזה

השמלאני

New member
אההההה טוב!!!!

אז ברוכה הבאה! אני שחר אני בן 17 וחצי מרחובות ויאוי לא ממש מפריע לי כל עוד העלילה היא טובה

SasuNaru

New member
אמג ם__ם;

שלומ, השם שלי הוא שרון ואני בת 14[עוד חודש וקצת] מחיפה ם____________O;; אבל תקראי לי מיקוטו/מיקוטע Oם אמג זה מטורף ;____________; טוב אז...אז...ברוכה הבאה!! DD: וכע, תאמיני לי, יש לי יותר יאוי על המחשב ממה שאת חושבת B: אני די..מכורה B:

benedek22

New member
זה החתולים הסמוראים!!!!!!!!!!

איך האהבתי את התוכנית הזאת

SasuNaru

New member
כע!! D:

גמני!!! XDD אמג, אני לא זוכרת את מה שהם תמיד אמרו בסוף ;____;

SasuNaru

New member
נכון!! ;_____;

והיה את גבון!!! "אתה חושב שהאודם הזה מתאים לי? 3;"

benedek22

New member
חחחחחחחחחחח

הכי מצחיקה היתה הזאת שנהיית עצובה ואז יוצאים לה טילים מהראש חחחחחחח

benedek22

New member
אבל את המלא

"שם בטוקיו הקטנה שם חיים החבורה החתולים הסמוראים..." ואני לא זוכר את השאר

השמלאני

New member
בוהאהאהאהאהא אני שולט בכולכם

החתולים הסמוראים בטוקיו הקטנה, בליבה של השכונה שם גרים החתולים הסמוראים בפשע נלחמים לכל קריאה והזמנה על הצדק מגינים מהשמים זריזי הלוחם חרב גינזו אז שולף על כולם הוא מצווה להזהר בעזרת השמשיה הוא בלהבה רודה זה אנשובי הכפול ולא אחר החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים אסתר הקטנה חברה נאמנה זהירות כשהיא שולפת ציפורנים כל החבורה שם בטוקיו הקטנה מהם כדאי להזהר כפליים החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים הם שוב נופלים מהשמיים

למעלה