שאאאאאלון D:

שאאאאאלון D:

הוא נרא שאלון נחמד, אז חשבתי שכדאי לשים אותו פה ^^ -קרדיט לקומונת פטפוטיידה.-
והכי חשוב, מקטישאומוטקי
http://213.8.106.62/on/mo/ כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. 2. 3. 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. 2. 3. 4. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. 2. 3. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1.

Super Chuly

New member
עונה!

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. עוד קעקוע אחד לפחות 2. פירסינג 3. להתחתן 4. ללדת 5. ללמוד 6. לטייל בעולם 7. ללמוד שח מט אחת ולתמיד 8. לבקר בדיסני וורלד 9. ללמוד צרפתית 10. למצוא תשובות לשאלות קיומיות כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). רק 9?! 1. פנים אל מול פנים- יהודה פוליקר 2. מיכאל- אתי אנקרי 3. יומן מסע- שרון קרלן (במקור של אביב גפן) 4. הימים הארוכים העצובים- אריק איינשטיין 5. Don't Stop Me Now- Queen 6. Lady Maddona- The Beatles 7. Lullbye- Steaphen Lynch 8. Georgia On Mind- Ray Charls 9. Hello- Schyler Fisk כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. באנג'י 2. אעלה שוב על רכבת הרים 3. אוכל חומוס / טחינה / חצילים / קוקוס 4. סמים 5. אאבד את העקרונות שלי, או אוותר עליהם 6. כנראה שלעולם לא אלמד לשיר 7. אפסיק לפחד מעכיבישים / עקרבים / נחשים 8.אדע מתמטיקה כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לעשות פיפי דבר ראשון על הבוקר 2. להתקל בדברים כמו שולחנות, כיסאות וכן הלאה 3. לדפוק את הראש, לפחות פעם ביום, במיטה העליונה (בצבא ישנים במיטות קומותיים) 4. לשרוק 5. לקום מהמיטה ברגל ימין בבוקר 6. לעשות "טפו טפו טפו" כשעובר חתול שחור 7. לא להיות אף פעם בטוחה לגמרי שסגרתי את הדלת אחרי כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. מילא 9 שירים, אבל רק שישה סרטים?! איך אפשר? 1. מועדון ארוחת הבוקר 2. רקוויאם לחלום 3. חנות קטנה ומטריפה 4. מולאן רוז' 5. צלילי המוסיקה 6. גרין מייל כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. הוואי 2. ארה"ב 3. אוסטרליה- ניו זילנד 4. מקסיקו 5. אירופה כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. ושוב- קצת מדי! 1. זכרונותיה של גיישה 2. 3 מחזות של ברטולד ברכט ("אמא קוראז' וילדיה", "הנפש הטובה מסצ'ואן", "אופרה בגרוש") 3. מיי פירסט סוני 4. הלוחש לסוסים כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. סגול 2. כחול 3. ירוק תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 - ויקפדיה- האתר האהוב עלי לשעות הפנאי 2. http://www.thebeatles.art.pl/tele.html - מלא קליפים של הביטלס ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1. סבא שלי, זכרונו לברכה ליהי :)

Rioter

New member
עונה ../images/Emo20.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות.
1. לאהוב באמת
2. להקים משפחה (חתונה, ילדים, בית וכו')
3. לעבוד במקצוע שאני אוהבת
4. ללמוד (וזה כולל בתוכו לסיים תיכון, אוניברסיטה וכד')
5. צבא
6. לתרום מעצמי את כל מה שאוכל
7. לשמור על מה שיש לי
8. לבקר עוד פעם אחת לפחות איפה שהייתי אתמול
9. לגרום אושר לכל הסובבים אותי
10. משאירה אחד פתוח..
כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות).
1. שיר2 (ההורים שלה)
2. שיר.צ (כנ"ל)
3. אני שונאת שאלות מהסוג הזה.. אז, מצטערת - אבל לא הולכת להשלים את שאר השירים (כי השתיים הראשונות הן החשובות באמת)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה.
1. לעולם לא אגיד לעולם לא..
2. אבל, לא הייתי *רוצה* לעשות:
3. לעשן, לשתות, להתשכר וכד'
4. לבגוד בקרובים לי
5. להפר שבועה או נדר
6. להכשל בהגעה ליעדים והמטרות שלי
7. להשליך את מה שצברתי עד היום
8. לוותר לעצמי
כתוב 7 הרגלים שלך.
1. לרעוד כשאני לחוצה או מתרגשת מאוד
2. לסגור דלתות של ארונות לפני שאני הולכת לישון..
3. להסתכל על גלילי נייר טואלט בבתים של אנשים X:
4. לישון מקופלת
5. לאכול סנדוויץ' עם גבינה וזיתים, לחתוך קטן-קטן את הזיתים, ולסדר אותם יפה כזה על הלחם. ^^
6. להתייעץ עם עצמי [כן..] לגבי דברים
7. להגיד לאנשים שאני אוהבת אותם (והכי להתכוון לזה בעולם).
כתוב 6 סרטים שאתה אוהב.
1. מבצע סבתא
2. ועוד..
3.
4.
5.
6.
כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו.
1. קצרין
2. מכבי
3. ים
4. חו"ל
5. ביה"ס
כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. רק 4? אפשר להחליף עם 9 השירים, או 6 הסרטים? זה לא פייר, רמאות
1. שעות מתות - אורי אדלמן
2. חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן - מיץ' אלבום
3. ככככככל הספרים של הרלן קובן (האהאהא) - הרלן.. קובן
4. שתהיי לי הסכין (קוראת עכשיו) - דיוויד גרוסמן
כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב.
1. כחול\ירוק
2. לבן
3. כתום\אדום
תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים
1. נדמה לי שיש ב'עולם שלי' או משו
2. כנ'ל
ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע.
1. ת.ר
ולו רק לכמה רגעים..

Rioter

New member
^^ שמחה שצחקת.

ו.. לשכב כשאני מכונסת בעצמי, עם רגליים צמודות לבטן.
כמעט תמיד אני ישנה ככה.

עונה ../images/Emo176.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. בגרות בתאטרון [ולהנות ממנה] 2. בגרות באופן כללי 3. להתגייס 4. לטייל 5. לחבק את כל האנשים שאני אוהבת 6. לאהוב 7. להיות מאושרת ממה שאני עושה 8. לנסוע לדרום אפריקה ולסין 9. לגור לבד ועם מישהו 10. לנצל זמן כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. "אבות ובנים" אביתר בנאי 2. "להבין את המים" עברי לידר 3. "יומן מסע" אביב גפן 4. "ככה וככה" שלום חנוך 5. "נוף ילדות" שלמה ארצי 6. "חום יולי אוגוסט" שלמה ארצי 7. "יותר מדי" קרן פלס 8. הפסקול של הסרט שיקגו. מומלץ מומלץ מומלץ. 9. "עד סוף הקיץ" אהוד מנור כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. אי אפשר להגיד לעולם לא, כי לכי תדעי. מקווה שלא: 1. סיגריות סמים ושותפיהם המפוקפקים 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. להירדם על הספה באחה"צ פנוי 2. להוציא כל דבר חשוד באוכל סיני 3. בררנות באוכל באופן כללי :) 4. בכיתה- לשבת כשהגב נשען על הקיר והרגליים על הכסא שלידי 5. לזכור תאריכים של ימי הולדת 6. כשאני ישנה- להוציא את הרגליים מהסמיכה ו/או ליצור צורות מאוד מוזרות מעצמי [תקף רק בקיץ] 7. להרביץ למחשב
כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. בופור
2. מישהו לרוץ איתו 3. שכחו אותי בבית 1,2,3- סרטים שכיף לראות גם בפעם המאה 4. אח שלי הגדול [ה-סרט של יום הזכרון, עם עופר סקר וטל מוסרי] 5. 101 כלבים דלמטים :) 6. 12 במחיר אחד כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. סין 2. דרום אפריקה 3. לונדון 4. אילת 5. ים כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. [בלי שתשימו לב אני הופכת את זה ל4 המחזות שקראתי לאחרונה, טוב?] 1. "החולה ההודי" של רשף [ורגב] לוי 2. "מכתב לנעה" של גורן אגמון 3. "סיבת המוות" של יעל נביא 4. "יומנים" של אורן יעקובי כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. לבן 2. סגול בהיר 3. כחול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. אממ 2. נממ ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1. יש יותר מדי. עמכם הסליחה.

KiShKooSh

New member
עונה ../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.את שחר אבן צור 2.ללמוד משחק 3.ללמוד פסיכודרמה 4.ללמוד אנטרופולוגיה 5.ללמוד איטלקית 6.למצוא איטלקי ספציפי והחושובים: 7.לגרום לאנשים בעולם הזה להיות מאושרים 8.להתאהב ולהתחתן 9.להוליד ילדים(לפחות 2) 10.להתחרק מאנשים רעים כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.מוניקה סקס -פשוט כל השירים 2.עכשיו מעונן-אביב גפן 3.רכבת באירופה ושיהיה לנו בית-קרן פלס 4.יונתן שפירא 5.זה כל הקסם- נמרוד לב(
) 6.עירומים- שחר אבן צור 7.עד העונג הבא- המכשפות(וכל מה של המכשפות) 8. Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On - 9.עיברי (ויש שיר שאני לא אוהבת אבל אני לא יכולה להפסיק לצחוק ממנו Saragosa Band - Agado, מיקי מאמי, מעלה תמונות קורעות) כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.חיות?(טוב סליחה
) 2.אצא עם גברים בהוויה תל אביבית(לא מישהו שגר בתל אביב, מישהו שחי בבועה, יש גם כאלו מחוץ לת"א) 3.אצא עם מישהו שהוא יותר כוסית ממני 4.אפגע בעצמי 5.אהיה צבועה 6.אשנא(באמת עברתי את השלב הזה) 7.אתן לאנשים רעים למוטט אותי 8.לא יודעת... כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לפתוח את ההארונות קודם מדלת ימין ואז שמאל(לא יודעת למה) 2.להיות הכי "לא טאקטית" ולומר לאנשים הכל בפנים, ופשוט לא להצטער על זה(כי זה בד"כ לאנשים שפשוט מישהו היה צריך לומר להם את זה) 3.לסובב את המראה (שהיא הדלת של הארון) שלא תהיה לפני המיטה(מישהו אמר לי שזה לא טוב בפאנג שוואי, אבל האמת זה סתם לא נוח) 4.להתעצבן מאוד על צביעות 5.לקרוא בויקיפדיה בלי סיבה 6.שבטי המאיה 7.להתאהב בחארות( זה הרגל נו) כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.שמש ניצחית בראש צלול 2.זיכונותיה של גיישה 3.אור 4.סוף העולם שמאלה 5.יוסי וג'אגר(ישן) 6.אדמה משוגעת כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.בגולן 2.באיטליה בוילה פרנקה של ורונה 3.מאצ'ו פיצ'ו( וכל ערי המאיה כולן) 4.איי פוקלנד 5. ל-א באילת(כל מקום חוץ משם) כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.המלט 2.הרלן קובן לספריו(וזה בזכות שיר) 3.הנסיך הקטן(גאונות לשמה) 4.(אני אזכר באחד שאהבתי ואחזור אליכם) כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.טורקיז 2.אדום 3.אינדיגו(בשביל ברייר) תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.http://www.alternativli.co.il/gpg/astrology_all.htm אלטרנתיב-לי 2.http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=1979&msgid=2510581&archive=1 שנת 2005, היינו תמימים, אני וברייר משתלטים על תפוז ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1.אהוב שלי, לצערי איניני יודעת עוד מי הוא

danit1234

New member
אנשים חסרי טאקט משעשעים אותי לפעמים XD

וכמו בכל דבר לפעמי יש בזה יתרונות ולפעמים חסרונות [והכוונה לחוסר טקאט
]

KiShKooSh

New member
זה העיניין שזה משהו שנחשב חוסר טאקט

אני לא רואה את זה ככה, אני פשוט לא צבועה

Rioter

New member
ביקי!

מתי אנחנו נפגשות? ^^ (|גאה בעצמי על הרלן קובן|)

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifעונה...

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות.
1.לקנות גיסון לס פול קלאסיק
2.לנגן על הגיבסון לס פול קלאסיק
3.לטוס לאמריקה
4.לפגוש את דרייק בל
5.להתחתן
6.לדעת אנגלית שטוף ל-ג-מ-ר-י
7.לקרוא את הארי פוטר 7
8.לראות את העונה הרביעית של דרייק וג'וש!!!
9.לזכות במשהו!!!
10.לקבל תעודת בגרות
כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות).
הביטלס:
1.Come Together
2.Hey Jude
3.Blckbird
4.Yesterday
5.Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
6.Here Comes The Sun
של דרייק בל (אגב כל השירים הם ממש חלק קטן מהשירים)
7.I Know
8.Hollywood Girl
9.Found A Way
כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה.
1.אתאבד
2.אהרוג מישהו (לא כולל צבא)
3.אפגוש את ג'ון לנון (לצערי)
4.אפגוש את ג'ורג' האריסון (לצערי)
5.
6.
7.
8.
כתוב 7 הרגלים שלך.
1.לראות טלוויזה
2.לשחק במחשב
3.לנגן בגיטרה
4.לשמוע הביטלס
5.לשמוע דרייק בל
6.לעשות שיעורי בית(
)
7.ללכת לבית ספר
כתוב 6 סרטים שאתה אוהב.
1.הארי פוטר ואבן החכמים
2.הארי פוטר וחדר הסודות
3.הארי פוטר והאסיר מאזקאבן
4.הארי פוטר וגביע האש (בקרוב גם מסדר עוף החול)
5.שודדי הקארייבים וקללת הפנינה השחורה
6.שודדי הקארייבים-תיבה של איש מת
כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו.
1.לונדון
2.בבית של חבר שלי בניו ג'רזי
3.באמריקה
4.במיטה, ישן!
5.באבי רואד!
כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת.
1.
2.
3.
4.
1.הארי פוטר (כולם)
2.צ'רלי והשוקולדה
3.מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (אני עדיין קורא)
תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים .
1.http://www.the-leaky-cauldron.org/
2.http://joindumbledoresarmy.warnerbros.com/
ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע.
1.ג'ון לנון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Phonix

New member
אוופס התבלבלתי, תיקון

כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת.
1.הארי פוטר (כולם)
2.צ'רלי והשוקולדה
3.מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (אני עדיין קורא)
4.סדרת ספרי אסטריקס
1.כחול
2.ירוק
3.שחור

DirtySpirit

New member
דווקא קלאסיק?

[אני לא אומר שקלאסיק זה לא טוב, אבל אם כבר שאיפות אז תכתוב קאסטום או סופרים או משהו כזה..]

^^

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.פירסינג 2.קעקועים-אחד על החזה ועוד אחד שכרגע אני לא יודעת איפה הוא יהיה בדיוק $: 3.לעשות את הבנג'יי בסופרלנד 4.להתחתן, להקים משפחה 5.להתגייס 6.לטייל בעלם[או לפחות במקומות שאני ממש רוצה להיות בהם
] 7.לפגוש את נירית! 8.להמשיך ללמוד ואולי אפילו באוניברסיטה[תלוי מה אני ארצה להיות
] 9.ולא עולה כרגע עוד דברים, אבל בטוח יש :) 10. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.סינטטי-סינרגיה 2.תראי זה אני-סינרגיה 3.אשם-סינרגיה 4.מכה אפורה-מוניקה סקס 5.Nelly Furtado-Say it right 6.כמה שירים של ביונסה,שון פול,פינק וכו' אין לי כח לכתוב את כולם S: 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.אופיע ערומה בציבור. 2.אוכל עגבניה או אחתוך עגבניה
3.אשיר בציבור- אני פשוט אחסוך לכולם את הסבל ולי את הפאדיחות
4.אעשן 5.אסכן מישהו כדי שאני ינצל. 6.אכשיל מישהו בכוונה. 7.אקפל כביסה מרצוני החופשי S: 8. ולא יודעת
כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לקום בבוקר ולהדליק רדיו. 2.לחזור על מילים קבועות הרבה פעמים ביום. 3.לצאת לבית הספר שניה לפני הצלצול או אחריו, אני אפעם לא מקדימה$: 4.לדבר עם נירית. 5.לשבת עם חברות במקום קבוע בבי"ס. 6.לרשום את השם שלי באנגלית על שולחנות בכיתה[אין שולחן שלא כתוב עליו את השם שלי באנגלית
] 7.לראות טלויזיה לפני שאני הולכת לישון. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. יש לי טעם גרוע בסרטים, ורובם ישנים אז $: .. 1.אודיסה(או אודיסאה
) 2.פתאום 30 3.50 דיטים ראשונים (ראיתי אותו לפחות10 פעמיים) 4.חגיגה בסנוקר 5.המלאכים של שלומי(סרט נחמד^^) 6.ואממ, מוצאים את נמו [?!!] כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.פה עם נירית ;P 2.בת"א אצל מיכל 3.בעזריאלי 4.אצל חן,חברה שלי
5. או אצל מתן ~~ כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.הנעלמים(בעקבות השמינייה קראתי אותו
) 2.ספרי השמינייה היו נחמדים^^ 3.פרחים בעליית הגג 4.אהבה ממוחשבת, קראתי אותו כי הייתי חייבת אבל הוא גיליתי שהוא לא רע בכלל [: כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.צהוב כזהS: 2.תכלת 3.שחור תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.www.moomoo.co.il - יש שם אחלה משחקים אם מישהו מעוניין;P 2.גוגל ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1.אייל
הוקטש באמצעות מקטישאומוטקי

Rioter

New member
בונא, אם ייצא דבר טוב מהשמיניה -

זה הרלן קובן בתועדת המעריצים

למעלה