שאאאאאלום אנשים!!!!!!!

שאאאאאלום אנשים!!!!!!!

אני חדשה פה!! אני אני אציג ת'עצמי... קוראים לי ענבר אבל אתם יכולים לקרוא לי טשי (קיצור של השם משפחה) אני בת 14-כיתה ח'. אני מאריאל (חור נידח אי שם בשומרון) אני שומעת רוק, מטאל ובעיקר פאנק! אני שומעת במיוחד את: נירוונה, מטאליקה, גרין דאי, מישל בראנץ', מרלין מנסון, בלינק 182, בון ג'ובי, רוק ישראלי ואני שונאת את אבריל בדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולת ליפות!!! זאת מחלה מאוד מאוד קשה!!!! כל פעם שאני הולכת ברחוב רואה בנאדם מטאליסט או סקייטר עם ליפה או עם סיער ארוך אני מתחילה להשתגע!!! זה הדבר הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המממ.... אם תציגו את עצמכם זה נחמד!

blinkme

New member
כדי לך לצאת כמה שיותר מהר...

לפני שיתחילו התגובות האמ..האמ........|שיעול|

PlAyBoY gIrL

New member
כן גם אני חשבתי שיתחילו פה

תגובות מהנות של אהמ אהאולמייטיאהמ אבל הוא בסדר.... יש שינוי ענק!!!! והוא גם כותב סיפורים טובים!

ALMIGHTY

New member
את נשמעת לי אחלה.

תהני בפורום הצחיח. "ואני שונאת את אבריל בדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" כמו מוזיקה לאוזניי....לא יכולת להוסיף שאת שונאת בדם גם את גוד שרלוט?

Tapuhi

New member
נו באמת אלמייטי

אתה מכולם? חשבתי שאתה תראה פייק'ס ממרחק של קילומטר מה נשתנה?

ALMIGHTY

New member
אני יודע

שמתי לב שהיא שומעת רק דברים שהיו בטלוויזיה אבל החלטתי קצת לוותר לאנשים....לא יודע...אני מניח שהתרככתי עם הזמן...

ALMIGHTY

New member
../images/Emo7.gif

mark hoppus3

New member
רוק מטאל ופאנק?

הכל ביחד? לא מוגזם? טוב נו שהיה מה אכפת לי? אולמייטי מה קרה נרגעת חשבתי תעשה פה מהומה?

ALMIGHTY

New member
מוגזם?

חוץ מזה,הבסיס זה רוק. פאנק ומטאל זה רק יותר כבד ופחות/יותר מתוחכם. אבל כששומעים יותר סגנונות של מוזיקה, זה מראה על הבנה מסוימת במוזיקה. אין נכון ולא נכון

למעלה