שאאאאאאלום!

chezi1

New member
שאאאאאאלום!

אהלן מעריצי זפלין אני חזי, 17 חדש פה... ויש לי שאלה בקשר לשיר המדהים! אני חייב לציין - all of my love אישית הוא ההכי אהוב עלי, פשוט שיר אחד מהיצרות שלהם... השאלה שלי היא ככה, השיר כתוב על מישהי או משהו מיוחד? יש איזה סיפור מאחורי השיר כמו כל "התאוריות" על sterway... ועוד.. או שסתם המילים שלו פשט מדהימות!!! תודה וביי

AeroTom

New member
All My Love אתה מתכוון בטח...

בלי ה-of... זה שיר שנכתב ע"י רוברט וג'ון פול ג'ונס, שבעצם כתבו לבד את רוב שירי האלבום-In Through The Out Door. ג'ימי וג'ון בונהם לא היו הרבה בסביבה בהקלטות האלה ויותר השלימו מאוחר יותר את החלקים שלהם בשירים. לא חושב זה יצא רשמית, אבל בעיקרון השיר אמור להיות על בנו של רוברט שנפטר ב-1977, שנתיים לפני יציאת האלבום.

MusicA

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שאלוהים החליט שדבר טוב כלכך (כמו זפלין) לא יכול להימשך הרבה אז הוא ניסה לעצור אותם בהתחלה הקטנה עם התאונה של רוברט ואישתו, ראה שזה לא הלך אז הרג את הבן של רוברט, ראה שאפילו זה לא הלך והנחית את המכה הסופית בכך שהרג את בונהאם............. אם אני זוכר נכון זפלין הפסידו 4 שנים מתוך 11 בגלל הפציעה של רוברט ובגלל המוות המצער, היינו יכולים ליהנות היום מעוד הרבה שירים, אבל אז כנראה שסטירווי לא היה נכתב אז היה שווה.

MusicA

New member
*בקטנה.

לעומת שאר ההודעות שאני כותב שלוקחות לי שעות, לקחה לי איזה חצי דקה לכתוב את ההודעה!

למעלה