שאאאאאאלום :D

totor597

New member
שאאאאאאלום :D

אני חדש-ישן פה XDDD זוכרים את tormentor?? אז... כמה דברים :p 1. רציתי לדעת מה מיוחד בסוגים הבאים: spirit,union. למה יש להם צבע של אפקט ויכולת אבל לא כתוב להם אפקט?! 2. מה עושה הקלף: tributh doll? 3. אני קונה באופן דחוף dark dust spirit אמיתי במצב מצויין. אני מבקש במהירות הכי גדולה ובמחיר הכי זול =]

magicannn

New member
היי!!! אני זוכר!! אותך... מיכאל,נכון?

על כל השאלות פרדי בטוח יענה...יסמין בטח גם זוכרת אותך....ברוך השב!!!

totor597

New member
=]

אבל עכשיו הנוב חזר ךםך ( יואו כמה התגעגעתי לזה... ךםך ךםך ךםך ועוד פעם ךםך ). פרדי... תגובה?

magicannn

New member
הךםך הוא המצאה של יסמין אבל....

כולנו גנבים בני אלף גנבים מצחקקים~~~ (בלי לפגוע אה? =)

totor597

New member
חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מעז לגנוב ממנה >.<

magicannn

New member
אל תעז אף פעם אחרת....

היא תשלח אליך יוגי עם אבעבועות רוח~~~

Witchcrafts

New member
tormentor? מי? לא זכור לי.

את tormentor2, לעומת זאת, לא שכחתי. חה, הצלחתי להבהיל אותך, נכון? נכון? P-: ברוך השב ותתחדש על הכינוי~
לכבוד מה החלפת? למה בחרת דווקא בו? מה היה רע בקודם? אגב, לא יפה לנטוש בלי להודיע. סתם כך ברחת ונעלמת לנו.לא עושים דברים כאלה לקשישים!!11ןוי6מ09'45ד
Tribute Doll – "Activate this card by offering a monster on your side of the field as a Tribute. Special Summon 1 Level 7 monster from your hand. That monster cannot attack this turn."​
אולי הכוונה שבאמצעות הקרבה של מפלצת מהצד שלך, אתה יכול לזמן... המ, "One level 7 monster"? הא? אוקיי, לא הבנתי, המשפט השני לא מסתדר. O_ם |עוגיות|

impale

New member
תגובה

זה מאפשר ע"י הקרבה של מפלצת לזמן מפלצת ברמה 7 מהיד בגדול זה כאילו אתה מזמן מפלצת לבל 7 על מפלצת אחת במקום על2 מפלצות ולכן חסכת הקרבה... כמובן שהקסם עצמו מתבזבז לך ככה שזה פחות או יותר אותו דבר וזה מגביל אותך רק למפלצות לבל 7 ולגבי השאלה שלך: ישנם מספר סוגי קלפים כאלו אשר מקבלים שם מיוחד להם,יש להם סממנים מיוחדים ולרוב הם כתובים על הקלף עצמו. ספיריט-אי אפשר לזמן בזימון מיוחד,חוזר ליד שלך בסוף התור שזומן בזימון רגיל או פליפ. טון-אינו יכול לתקוף בתור שזומן,עבור חלקם יש לשלם 500 נקודות חיים כדי שיתקפו,אם יש טון וורלד הם יכולים לתקוף ישירות(רק אם ליריב אין טון משלו) וחלקם נהרסים אם טון וורלד אינו במגרש (ואם אני לא טועה כולם נהרסים אם הוא נהרס יונייון-קלפים אלו ניתן להפוך לקלפי ציוד עבור מפלצות אחרות,חלקם ספציפיים יותר (משפחת XYZ וספיריט אופ דה סיקס סמוראי) וחלקם פחות(על כל המכונות על כל מפלצות ששהן X וכן הלאה) טיונר-קלפים אלו הם קלפים הדרושים לזימון מפלצות הסינכרו החדשות,מפלצת סינכרו אינה חייבת להיות בכלל מפלצת אפקט ויכולה להיות גם סתם מפלצת צהובה. גמיני-כאשר גמיני במגרש או בבית הקברות היא נחשבת למפלצת חסרת אפקט,ניתן לעשות למפלצת גמיני זימון רגיל שני על מנת לתת לה אפקט מסויים.

totor597

New member
XDDDDDD אכן נעלמתי

המשתמש הקודם משום מה עשה בעיות אז צפיתי בכם כל הזמן בלי תגובות, שודרג המחשב, אז חזרתי במשתמש חדיש :D תודה על התשובות, ועוד שאלה: קלפים אלה נחשבים נדירים/יקרים? או שהם סתם "מיוחדים"?

למעלה