שאאאאאאאאלום!

shanyz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תראו!!!! תראו איך הם מתנשקים!!!!! רואים את האהבה ביניהם!! אני אומרת לכם, היה להם איזה סטוץ..:) סתם.. אבל הם כאלה מושלמים.. גם במציאות. למה הם לא יכולים להיות זוג!?!

shanyz

New member
היי רוני ברוכה הבאה!

תודה רבה על התמונות! תוכלי לצלם עוד? כמה דברים על הריוניין. הקטע שאני הורדתי ממש קצר רק 3 דקות בערך.. גם שלכם1? ממ.. כמה דברים. לפי החיבוקים אפשר לראות את הקשרים. נניח הקשר בין דילן וקלי היה טוב. הקשר בין ברנדון וקלי היה מצויייין הקשר בין קלי וסטיב היה מצויין. אופס..אמרתי את השמות של הדמויות..לא נורא אני אמשיך ככה
הקשר בין דילן ובין ברנדה היה גם טוב..ראיתם איזה חיבוק הם נתנו? החיבוק של קלי וברנדה היה כזה מאולץ ולא אמיתי. רואים שהן היו בריב. גם החיבוק בין אנדריאה וברנדה לא היה אמיתי.. ו.. זהו
איפה דיוויד!? גם הוא לא הגיע בסוף?! מה עם קלייר??? או שהיא לא ממש שייכת לחבורה..? בקיצר, אני חיייייבת עוד תמונות וקטעים שלהם!!!!!!!! למישהו פה יש עוד קטעים מזה שהוא יכול שללוח לי באי סי קיו? זה המספר שלי: 49723806 תודה רבה!

ERonny

New member
אז ככה.....

בטח שאני יכולה לצלם אבל מחר ומחרותים אני בטיול שנתי.... אז מה שאני אספיק היום אני אצלם ומקסימום אחרי שאני אחזור!

Ez sLeeP

New member
תמימות חולפת..

אני מסכים ששפת גוף היא בהחלט אלמנט ואינדיקציה לרגשות כלשהם, אבל אין צורך להגזים. הכל פה מתוסרט. אין צורך להוריד אפילו. מגוחך. מומצא. טיפשי. [?!] למי שתוהה - אני ער..

גויבה

New member
דבר ראשון

ברוכה הבאה!!!! דבר שני תמונות מקסימות עם איזה תוכנה את משתמשת? להכין את התמונות??? ולי קוראים עדי וגם אני בן 14 ובקשה קטנה מכולם מה היה אתמול בפרק כי לא ראיתי!!1 ועוד דבר את יכולה אולי להצביע לסקר השבועי (לא הסקר הרגיל אלא השבועי) ושוב ברוכה הבאה ותודה רבה!!! ומי זה לפי דעתכם??? (בתמונה)

ERonny

New member
אמממ

אני משתמשת ב snagit6 ..... לפי דעתי זה סטיב בתמונה

למעלה