יאפיאפ.
E Envious New member 31/12/05 #31 אומייגוד 'ף___________ף אני הבטחתי לעצמי שאני אחכה שזה יצא בדיוידי ..<>
F Fay Wood New member 31/12/05 #33 גמלי ירד D= ../images/Emo168.gif אבל אני לא רוצה לראות כי אז לא יהיה לי פולמטאל T-T
E Envious New member 31/12/05 #38 מבאס ? אל תגידי את זה T_T אם אני אתבאס מזה אני הולכת עכשיו לגג של עזריאלי והם יסגרו אותו לתמיד ..<<
V Violettecat New member 31/12/05 #20 טטי! ../images/Emo24.gif האושר האילעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כה שמחה שאת כאן *_________________*
טטי! ../images/Emo24.gif האושר האילעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כה שמחה שאת כאן *_________________*
ט טומויו האחת New member 31/12/05 #24 אתייייייייייי כןכן. אנחנו נשתלט גם על הפורום הזה בחירטוטים שלנו D<
ט טומויו האחת New member 31/12/05 #22 אממ... אני כתבתי פה ברכה לאור כשהוא פתח תפורום.. אבל אז לא הצטרפתי ולא ראיתי בליץ' בכלל ._.;
G Goggle Girl New member 31/12/05 #41 רמיקס = השם של אחד מהדוג'ינשים המוכרים יותר. והכואבים יותר. כמה אבני גו אפשר לדחוף ל... תוך בנאדם... עד שאי אפשר יותר. ;;
רמיקס = השם של אחד מהדוג'ינשים המוכרים יותר. והכואבים יותר. כמה אבני גו אפשר לדחוף ל... תוך בנאדם... עד שאי אפשר יותר. ;;
E Envious New member 1/1/06 #44 הייהיי למה לא שמעתי או ראיתי את זה על זה P: אני רוצה את זההההההההההההה באקו: גם אני ;_____________; זה נשמע חולני D: בצורה החיובית של המילה ^_^
הייהיי למה לא שמעתי או ראיתי את זה על זה P: אני רוצה את זההההההההההההה באקו: גם אני ;_____________; זה נשמע חולני D: בצורה החיובית של המילה ^_^
K keep smiling New member 31/12/05 #29 מיאת? י.י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ^______^