שָׁם

טאKילה

New member
שָׁם

מִמַּעֲרָב לְמִגְדְּלֵי אֲמִירִים יֵשׁ מָקוֹם רוֹחֵשׁ עִדָּנִים שָׁם בָּתֵּי לְבֵנִים מִסְפָּר וַאֲוִיר בְּלִּטּוּף רַךְ גַּם מְשֻׁלָּח. שָׁמַיִם אַרְגָּמָן גָּח מִן הַיָּם מְגַלְגֵּל יָרֵחַ נְחֹשֶׁת. הַלַּיְלָה גּוֹמֵא מֶרְחָק אֶל הַפְּסָגוֹת מוֹזֵג מְלֵאוּת הַטַּל לְתוֹךְ בָּזִיךְ גַּעְגּוּעַי. עֵינַי עִמְעוּם מִבַּעַד דֹּק דְּמָעוֹת זָעֲקָה אֲצוּרָה בְּבֶּכִי גְרוֹנִי מֵעֹמֶק עוֹרְקִים דַּקִּיקִים. אִלּוּ בָּאת - וְלוּ לִשְׁנִיָּה לְחַבֵּק אוֹתִי בַּחֲלוֹם. אִמָּא.

המונשרי

New member
שיר געגוע

זוכרת איך פרטת על נימי נישמתי כפסנתר צחור כנף עת פרצתי לאויר העולם נוטלת נשימות קצובות בבכי מתייפח הייתי חבוקה כחולם שחלמוהו ט' ירחים כסופים מתמלאים ומתמלאים עד להתפקע ועתה אני נמלאת ברחמים בראותי את דמותך אמא.

שמים1

New member
נוֹשֶׁמֶת אוֹתְךָ

נוֹשֶׁמֶת אוֹתְךָ לִבִּי עוֹלֶה, יוֹרֵד עוֹלֶה דִּמְעוֹתַי כַּנְּטִיפִים זוֹלְגוֹת דִּמְעָה אַחַר דִּמְעָה. אֶצְבְּעוֹתַי עוֹצְמוֹת עֵינְךָ בְּיַד לֹא מְאֻמֶּנֶת מְמַלְמֶלֶת " שְׁמַע יִשְׂרָאֵל "חֲרִישִׁי . קִינָתי נָשְׂאוּ הַמַּלְאָכִים בְּיוֹם גִּשְׁמֵי יָגוֹן וְאֵלֶם. נוֹשֶׁמֶת אוֹתְךָ נְשִׁימָה אַחַר נְשִׁימָה אֶחְסַר אוֹתְךָ לָעַד.

shkedud

New member
נושמת אותך

בכל רגע בכל שנייה ריח האהבה של ליל אמש עדיין טבוע בי ואני נושמת גם אותו פעם כשהיינו צעירים אהבנו כל כך ונישאנו ועבר בינינו גל שחור ועכור אתה מחזר אחריי בחן ובאצילות שכל כך אופייניים לך ומשרים בי שלווה ונינוחות אין קץ ושוב חפנת פניי בידיך ושאלת: "אנחנו כבר קצת אוהבים?" והוספת "נעמת לי כל כך" לאחר מעשה האהבה הסוער שלנו והשבתי לך "...מעולם לא ידעתי כזה..." (וזו האמת לאמיתה) ובילינו את הלילה בלאהוב ובבוקר הבטחנו שבקיץ נינשא בשנית

odo13z

New member
נושמת אותו....../images/Emo55.gif

צעירים הם היו וגם בגרו..... שתילי אהבתם צמחו ....פרחו מה יפו..... האם את עדיין......שאל ליבו ברעדה.... האם עוד אפשר....שאלה דמעתה.... ידיהם....בשתיקה באו יחדיו... גופם ניגן דואט חיים ישן..... והליילה ירד.... וקולו נדם. האהבה.....סביבם.... כהילת זוהר יפה. אוהב את שניכם. שניכם לי יקרים. לאט. בזהירות. החיים לא פשוטים. לפעמים הם קשים. אבל......כמה יפים.

למעלה