ר"ש עיר מקלט 3.3.09

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 3.3.09

-1- Izabo - Blind -2- איפה הילד? - מסעותי עם עצמי -3- שלומי ברכה - צ'אפלין צ'ארלי -4- Deerhunter - Nothing Ever Happened -5- מריונטה סול - עיר הפועלים -6- אנטיביוטיקה - פלסטיק ריק -7- Editors - Munich -8- Doves - Black and White Town -9- Deerhoof - Buck and Judy -10- Pits - Come My Way -11- נגה שלו - הייתי הדבר -12- Animal Collective - Also Frightened -13- מוריס - במסיבות (בהמלצת תמר. למעשה, מדובר באואט-טייק של שיחותי עם הפסיכיטאר האלקטרוני)

G4rfi3ld

New member
מסעותי עם עצמי זה שיר מדהים

מאלבום מעולה. גם איפה הילד וגם פיית' נו מור מתאחדים...מה קורה פה?

taken by trees

New member
כמעט רשימת שידור קסטה 4.3

מחר בתשע ספיישל לקראת פסטיבל SXSW שמתחיל ממש אוטוטו באוסטין שבטקסס עם מ-ל-א להקות (בע"ה שנהיה שם בגוף ולא רק ברוח בשנה הבאה...) כולם מוזמנים, וחוץ מזה למי שעוד לא ביקר בפינה שלי באינטרנט, בפוסט האחרון השקעתי דם יזע דמעות ותופינים לרוב, שלא לדבר על סרגל הקישורים שהשתדרג פלאים בזכות הבלוגספירה הרדיופונית, אם יש בלוגרים שחמקו מעיני השאירו את הכתובת ואני אעדכן. אז אתם מוזמנים לבקר, להאזין וכמובן להשאיר תגובות, המלצות וכו' טופי חלבי לילה טוב מיכל

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 4.3

The Raconteurs- Steady As She Goes French Kicks- Abandon טנגו- עיניים ירוקות Chemical Brothers- Music:Response Snooze- Quiet Alone Grandaddy- Miner At The Dial-A-View Manic Street Preachers- My Guernica Midlake- Young Bride ג’ינג’יות- ג’ינג’יות טאבו פלוס- העיר פורטת DJ Caress וטאבו פלוס- חלומות מגושמים A Track from Broken Linx קוביאשי פורצלן- כפרה הורדה / אייקאסט / בלוג (תודה לבעז, גם על התכנית הנהדרת מאתמול וגם על ההמלצה לשיר המסיים)

אם כבר קוביאשי פורצלן...

דיון ברדיו לאחרונה גרם לי לשקול ברצינות לשנות לחלוטין את תפיסתי את העולם התרבותי שבו אני חיה: מבין ארבעה אנשים, הייתי היחידה שידעה מה המקור לשם. הייתכן? באמת לא מדובר בסרט-שכל-אחד-מכיר? מי יודע במה מדובר ומי לא (אבל בלי ספוילרים בבקשה, חלק מהשדרנים כלל לא ראו את הסרט, מתברר...)?

G4rfi3ld

New member
אני מכיר ואוהב את הסרט

אבל להניח דברים כאלו זה דבר די מסוכן.

פלייליסט צפרדע לילה 25.2- תכנית מיוחדת

ספיישל כפול- גם מגיש אורח באולפן (אחי התאום) וגם- ספיישל אייטיז הכולל גיחות של דן כנר ושוש עטרי בתיאבון! 1. Depeche Mode- Everything Counts 2. אביתר - מאיר בנאי 3. 2 חלקים בתוך השלם- אלון אולארצ'יק 4. Talking Heads - Once In A Lifetime 5. אם ננעלו - עופרה חזה 6. תן לי קצת ממך - קורין אלאל 7. Queen - Radio Ga Ga 8. Fleetwood Mac - Sweet Little Lies 9. Tears For Fears- Mad World 10. עוד פגישה- תיסלם 11. Depeche Mode - Just Can't Get Enough 12. כשהיום עולה - מאיר בנאי 13. עיניים ירוקות - טנגו 14. Talk Talk - Its my life 15. POP - Pop! goes my heart

davecom

New member
אסכולת רוק - 2.3 - פלייליסט + בלוג

התכנית של השבוע. הכיוון הבסיסי ממשיך. האזנה כאן. יש גם בלוג. פלייליסט: 1 These Arms are Snakes - Woolen heirs 2 Dub Trio - Fuck what you heard 3 Zu - Carbon 4 Mind over Four - Gemini 5 Mindfunk - Mama, Moses and me 6 Dishwalla - Moisture 7 (Monte de Sundua - Women (The kind we like 8 Rainbow - Danger zone 9 Whitesnake - Still of the night 10 Triumph - Play with the fire (למטה) 11 Twisted Sister - I believe in you 12 Def Leppard - Love bites 13 The Cars - It's not the night -

taken by trees

New member
ר"ש קסטה 5.3 ספיישל פסטיבל SXSW

כל השירים (חוץ מהדנים הלבנים שפתחו) בהופעות חיות מהפסטיבל לשנותיו והשנה שתהיה, מתובלים בהגיגי על האירוע שהופכים מגומגמים משהו כשמדובר בגיאוגרפיה של ארה"ב... האזינו בהמוניכם אייקסטה 1. White Denim - Sitting 2. Wine and Revolution - Eager to Sail 3. Daniel Johnston - A Lonely Song 4. Lykke Li - Hanging High 5. Beirut - Scenic World 6. Lily Allen - Heart of Glass Blondie cover תופין פסטיבלי! 7. Jim James & M. Ward - Chinese Translation 8. Jim James & M. Ward - One Life Away 9. The Morning Benders - waiting for a war 10. Danny Malone - In The Darkness 11. Jose Gonzalez - Crosses 12. Blind Pilot - Go On, Say It 13. Okkervil River - Westfall חג שמח, שמח חג מיכל

למעלה