ר"ש עיר מקלט 25.3.09

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 25.3.09

כפיצוי על התוכנית העגמומית של שבוע שעבר, תוכנית משמחת (אני מקווה). -1- The Apples - Number Two -2- Kutiman - The Mother of All Funk Chords -3- The Koliphones - Voyage into the Sun -4- Outkast - My Favorite Things -5- Girl Talk - Still Here -6- Rona Geffen - Just Fuck Me -7- Peaches - Search and Destroy -8- Ladytron - Runaway -9- Art Brut - Alcoholics Unannimous -10- רם אוריון - תכף ישוב -11- שלום גד והיהלומים - סוף טוב הכל טוב -12- PJ Harvey & John Parish - Black Hearted Love -13- Asaf Sarig - Someone I Know -14- נגה שלו ודני הדר - עדיף -15- John Frusciante - Unreachable

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 25.3 (בעז, התבלבלת בתאריך)

רמי פורטיס- דג קוביאשי פורצלן- כפרה The Apples- Up Skirt דקלה- אהבה מוסיקה זהר ארגוב- אל נבקש די.ג'יי קארס- פלאפל חם די.ג'יי קארס עם שמעון אדף והרצל שבירו- סיפורים Screaming Trees- Witness Pits- Clowns מורה חיילת- חג לאילנות אלי לס- מי זוכר Rowland S Howard- Dead Radio אילן וירצברג ושמעון גלבץ- לא יכולתי לעשות עם זה כלום [מוקדש באהבה עד אין קץ לתמר. אפילו ששכחתי להגיד את זה] Rogue Wave- Endgame באסה איתי. פתאום קלטתי שאחרי קרצופים במקלחת ירדו כל ההערות שכתבתי על פרק ידי השמאלי בהופעה אתמול. בקרוב יהיה גם פוסט בבלוג, בינתיים יש לינק להורדה באייקאסט

davecom

New member
פלייליסט פסיכיאטר אלקטרוני 24.3.09 בנושא דגים

(אני תמר ולא דודו, פשוט לא היה לי כוח להחליף יוזר) Under The Sea – Little Mermaid Weird Fishes – Radiohead דג – רמי פורטיס Down The Water – PJ Harvey געגועים לדגים – פוליאנה פראנק Bare Hands - Smutfish דג גדול – איתן אולמן קטע מתוך “דג השמך” (Trout Quintet) של פרנץ שוברט Fisherman’s Woman – Emiliana Torrini The Fishes and the Shining Sea – Malka Spigel נפתלי הדג – ברי סחרוף Agitated – Electric Eels Fish Heads – Barnes and Barnes Sea of Tranquility – Siouxsie בלוג | אייקאסט | דג

צפרדע-פורטיס, פלייליסט 25.3.09

לרגל האלבום המשולש, תכנית מחווה לאיש ולאינקובטור, המספרת "איך הפסקתי לתעב והתחלתי לאהוב את פורטיס" 1. רד מעל מסך הטלויזיה שלי- מתוך פלונטר 2. דג- מתוך המשולש 3. מיוחד!! תשדיר הגנה מפני השמש !! 4. פריז בלהבות- מתוך שוטר פושע והענק הלוחש 5. פורטיסחרוף- ממתק- מתוך 1900? 6. פורטיסחרוף- שמיים של שומקום- מתוך 1900? 7. Foreign Affair- Misunderstanding 8. יער ישראלי- מתוך המשולש 9. סיפור/ קטע קישור- מתוך ההופעה "מקרה פסנתר" עם שלומי שבן 10. נעליים - מתוך ההופעה "מקרה פסנתר" עם שלומי שבן 11. השיר של ז'אק- מתוך המשולש 12. הדלת- מתוך חצי אוטומטי 13. מחפש את עצמי- מתוך פלונטר 14. אצבעות דביקות- מתוך המשולש ממש כאן

fugitive

New member
כנראה שיש לנו זוכה

שיר השבוע - דג של פורטיס. כנראה שרק אני לא שמעתי את המשולש עדיין. אני אטפל בזה בהקדם.

למעלה