ר"ש עיר מקלט 15.5

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 15.5

-1- Lowest Dive- Monotonix -2- Finland- Lebanon -3- Head Movin'- Shapes & Sizes -4- SMK Extreme- The Girls -5- כביש אבוד- מוניקה סקס -6- כבוי- עמיר לב -7- Begining- Geva Alon -8- הומור- נעם רותם -9- Six Days- DJ Shadow -10- End of the World- Nico-teen & Spark O -11- Sandinista- Low -12- Winter Shaker- Woven Hand -13- ירושלים אהובתי- ערן אהובתי

davecom

New member
לא ממש זוכר

משהו שלך (תמר) לבד, בלי קשר לכלום אמרת. כל מיני אלטרנטיבים וכו'. היה מקום בסוף אז שמתי את קורט קוביין ומארק לנאגן נדמה לי, עושים את my girl. כלומר, את השיר.

Trixerin

New member
פששש

איך אני חולה על מארק לנגן (ולנגן ולנגן ולנגן!!!!) אני מוכנה לעשות לו 19,000 ילדים, אם תוחלת החיים האנושית תאפשר

fugitive

New member
תיקון

כביש אבוד= כביש מהיר (אני עייף) ערן אהובתי הוא לא ערן רבל אלא ערן צור (אתה חברה שלי) למילותיו של נעים עריידי מהאחרון שלו (יש פוסטר באולפן). וזה היה השיר היחיד בתוכנית לכבוד יום ירושלים, וגם הוא, לא בדיוק הולך עם הנרטיב. בשבוע הבא: נסיון להתעלם משבועות.

Trixerin

New member
אבוי

אני נאחס קטן ומגעיל ורירי מתחת לסלע צומחת לפלא, ורעות הצילה אותי כי איחרתי לשידור בגלל הלהקה המטומטמת שלי, שאני אהרוג בהזדמנות הקרובה. הכל חרא. לה לה לה. [ובקצרה: אל תורידו את התוכנית של השבוע, תודה רבה]

Trixerin

New member
אבל מה שבאמת חשוב, דודו

בטח תשמח לדעת שהשמעתי את ניקאד:(

davecom

New member
אמרת שאת רירית מתחת לסלע?

טוב, בואי לא נגזים. בכל אופן הם בטח ישמחו.

magicalwomen

New member
מהר מהר לאייקאסט, להעלות תכניות לאתר

ובכל מקרה, לא חייבים להעלות את התכנית האחרונה...

למעלה