ר"ש עיר מקלט 10.3.09

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 10.3.09

פורים, מה לעשות. -1- Art Brut - Alcoholics Unanimous -2- Bobby Conn & Glass Gypsies - We're Taking Over the World -3- בני בשן - מגיע לי יותר -4- קוביאשי פורצלן - כפרה -5- Asaf Sarig - Freaks of Pressure -6- Shy Nobleman - Sad Song Happy Song -7- CSS - Alala -8- Rona Geffen - Wetting Party -9- קרני פוסטל - קח אותי -10- Giluz - Ampelmanchen -11- The Bad Plus - Layin' a Strip for the Higher-Self State Line -12- יאפים עם ג'יפים - עניין הבשר -13- זהר וגנר והמסריחים - חומר זול -14- בני המה - בני המה -15- הפה והטלפיים - בלב אחד בחיי, אפילו היו שני קאברים. חג שמח.

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 11.3.09, מחווה למה שהיה היה

מחווה חופשית למדי לתכנית ההסטורית, בנושא גרעין. Izabo- Boom Boom Boom אסף שריג- Below Radar The Midnight Peacocks- Die להקה רטורית- Trick from Japan The Prodigy- Firestarter מארקי פאנק- Japanese Fonts Outkast- Bombs Over Bagdad רמי פורטיס- הירושימה מון אמור Dellilah- Cold Words רועי צ'יקי ארד- אני ואנונו שרון רוטר- הניצוץ

פלייליסט צפרדע לילה 11.3.09

תכנית בסימן ניינטיז שמריחה כמו רוח הנעורים.... 1. Nirvana- In bloom 2. ריקי- זקני צפת 3. Hand in my pocket- Alanis Morissette 4. What's The Frequency, Kenneth- REM 5. High and dry- Radiohead 6. Today- Smashing pumpkins 7. Mornign glory- Oasis 8. הבא בתור הוא סוס- נושאי המגבעת 9. השכן- זקני צפת 10. מחרוזת שירי אנגלית - הקומדי סטור !!!!! 11. ואולי תבוא איזו נחמה- תערובת אסקוט 12. בצהרי היום- פורטיסחרוף 13. השמיים הגבול- איפה הילד 14. Nirvana - Where Did You Sleep Last Night 15. להתראות נעורים שלום אהבה- משינה ממש כאן

G4rfi3ld

New member
פלייליסט מעולה

איכשהו קלעת לשירים הבודדים שאני אוהב אצל מוזיקאים שאני לא סובל.

למעלה