ר"ש עיר מקלט 1.12, סוף סוף נגמר

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 1.12, סוף סוף נגמר

תוכנית ההשלמות, השאריות והארת הפינות האפלות של העשור. שירי עשור שלא נכנסו לתוכניות קודמות, ודברים שלא השמעתי מספיק לאורך השנים: -1- שלום גד והיהלומים - ילד מוזר (מתוך אהבה, 2005) -2- Modest Mouse - Float On (מתוך Good News for People who Love Bad News, 2004) -3- Mad Bliss - Vast Plains (מתוך Heaven through Old Eyes, 2007) -4- עמיר לב ואביתר בנאי - שש שעות (מתוך הופעה חיה בבארבי, 2000) -5- LCD Soundsystem - Someone Great (מתוך Sound of Silver, 2007) -6- The Bees - Punchbag (מתוך Sunshine Hit Me, 2002) -7- Itamar Ziegler - Nani's Song (מתוך The Birds, the Sky, the Trees... All That Shit, 2006) -8- Blur - Out of Time (בפינת הגלגלצ. מתוך Think Tank, 2003) -9- אלי לס - חלום ילדות מתוק (מתוך אודות הנשר, 2008) -10- Woven Hand - Dirty Blue (תודה לעמרי... מתוך Mosaic, 2006) -11- Yehuda Ledgley @ 106FMJ - Megalomanaic (מתוך Where is the Hummus, 2008) בחיי שתכננתי להכניס לפחות גם את ביל פיי ודירהאנטר, אבל כרגיל, הזמן דחק ובלבלתי את המוח יותר מדי. אין צורך להספיד את עונת הסיכומים. כפי שקורה בעולמם של היפסטרים שהם גם אינדי פרחות, סיום של סיכום עשור מסמל את תחילת סיכומי שנת 2009 המסורתיים בשבוע הבא, בנוהל הרגיל: קודם ישראלי, אח"כ לועזי. יש למה לצפות, אני צופה שסיכום ז'אנר האינדי-פרחה של 2009 עשוי להיות אייטם שלם השנה (כלומר, הייתה שנה פרחית במיוחד, או שתהליכי הפרחיזציה שלי מואצים מתמיד).

G4rfi3ld

New member
אתה כבר מופרח לחלוטין

סחטיש ובבקשה. רק, מה לביל פיי ולעשור הזה?

fugitive

New member
א-הא

התכוונתי להשמיע מזה. בעצם אוסף של דמואים והקלטות נדירות שלו מסוף שנות ה-60, שיצא ב-2004. בעצם גם פעם ראשונה ששמעתי אותו ועליו (עוד לפני הביקורת ההיא בשרת העיוור).

G4rfi3ld

New member
חרא בלבן

אני שמעתי על פיי כשיורם אליקים כתב על האוסף הזה. מת על שניהם.

davecom

New member
גם אני קראתי אז בזמנו

על פיי אצל יורם. איך נפלו גיבורים... ומוזר שמישהו בארץ מכיר את פיי לא דרך יאיר יונה.

lcasei

New member
ר"ש אלטרנתי 2.12

1. זהר וגנר והמסריחים – מאהבת שחורה 2. נמק – נמק 3. קובי אור וקונץ – ככה סתם (מתוך טרקסטים) 4. המוכתר – אני אישה 5. פיסוק רחב – Taqism + Song Of Love 6. האחים רמירז – טרה 7. פוריטנים צעירים – גלגלי 8. Cafeya – Keren 9. דיוואלט – מנצ'סטר יונייטד 10. מורה חיילת – חיים מיוחדים 11. חנה וחסיבה – Slow 2.5

Trixerin

New member
ר"ש מסקינגטייפ 26.11.09

Buzz Aldrin – Small bad talk with Koala friends – Italy The Robocopkraus- The Dead-Serious – Germany Makthaverskan- vi var manniskor fran – Sweden The Horrors- Gloves- UK Broder Daniel- Only life I know – Sweden Ravonettes- Heart of Stone – Sweden Element of Crime- Wenn der Morgen graut – Germany Magnus Weideskog- 20 år – Sweden Casiokids/ Familijen- Det snurrar I min skalle (cover) – Sweden The Big Pink- Dominoes The Stills- Still inlove song – Canada Prototypes – Decider – France Kent- Columbus – Sweden Tocotronic – Jetz geht wieder alles von vorne los – Germany

G4rfi3ld

New member
החרא בלבן אגב היה בהקשר של הפרסומת עם אלי...

גורנשטיין וחלילה לא כוון כלפי שום תוכן של אף הודעה/תכנית.

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 2.12.09

במשקל משולש. תודה רבה לכל מי שעזר ותרם שירים ו/או תובנות. אני קצת עסוקה/ קורסת בימים אלה, אז אין עדכונים בבלוג, אלא רק באייקאסט. ולפעמים גם כאן :) אורלי זילברשץ בנאי- הקברט של מירנדה שושנה דמארי- הן אפשר Elliot Smith- Waltz #2 The Beatles- She's Leaving Home שלומי שבן- ערב לזכרי פ. שופן- ולס בסי מינור, בביצוע ארתור רובינשטיין אריק אינשטיין- רוח סתיו Trixerin- Long Distant Demons Windy and Destiny- In Another Day Elliot Smith- Waltz #1 Radiohead- Subbteranean Homesick Alien Faith No More- RV הבילויים- שוש אלמוזלינו Element of Crime- Wenn der Morgen graut יהודה לדג'לי- Famous Blue Raincoat, מתוך הופעה בסינדרום שאפילו אני הייתי בה

fugitive

New member
הקשבנו היום

אנה בדקה בקפידה שהמשקל נכון (אני לא מזהה כאלה דברים). RV, לאחרונה הפך לפייבוריט כאן, גם כן לא בזכותי. בקיצור, היה אחלה.

ענבל מ

New member
שמע, טובי המוזיקולוגים בחרו

או לפחות טובי הסטודנטים למוזיקולוגיה, ועוד כמה נספחים. בתכנון היה להכניס את "רואים רחוק רואים שקוף", שחלקו משולש וחלקו מרובע. אתה חושב שאנה היתה מזהה? :) RV היה תזכורת באדיבות דודו, ויותר משמחתי להשמיע אותו.

davecom

New member
אני אוהב 5 רבעים

רוב Coroner בנויים על זה. וקינג קרימזון לפעמים. אם לא למעלה מזה.

למעלה