ר"ש זה ייגמר בבכי 18.5.08

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 21.5.08

(תוך כדי נסיונות אומללים ללמוד לבוחן השבועי) Gorky's Zygotic Mynci- If fingers were xylophones Super Furry Animals- Pan D'dawr Wawr/ When Dawn Breaks Mission of Burma- That's when I reach for my revolver The Beatles- I want to tell you The Remo Four- In the first place Alan Copeland- Mission Impossible theme + Norwegian Wood Minimal Compact- Next one is real (שתי הופעות בארץ בתחילת יולי. כנראה שאהיה באחת מהן) Plastic Peacocks- Now you know it's real (מהאלבום הגנוז שמוצע להורדה בחינם. תורידו, הוא מוצלח) Graham Coxon- See a better day Blur- This is a low יעל לוי- לך לאן שתלך שלום גד- דע מאיפה באת (יום שלישי באוגנדה!!!) David Blau- Though it's nice (שיר מתוך שניים חדשים, במיספייס שלו) Ed- Mind on a hill בקרוב באייקאסט :)

fugitive

New member
מינימל

איזה כיף שהם חוזרים לעוד הופעות! בפעם הקודמת שהם חזרו לא יצא לי לראות אותם. בין כל ההופעות שמגיעות לחו"ל, גם אני מצפה דווקא להופעה הלא באמת חו"לית הזאת. אני מבטיח לנסות גם לעשות אצלנו בתחנה משהו לכבוד ההופעות האלה. שלום גד ביום שלישי באוגנדה- אם לשפוט לפי ההופעה האחרונה ההיא בירושלים בסינדרום עליו השלום, יהיה כדאי מאד מאד מאד להגיע.

למעלה