ר"ש זה ייגמר בבכי 17.8.08

הגרופי

New member
ר"ש זה ייגמר בבכי 17.8.08

אחרי שבועות סוערים בפורומי האינטרנט בהם השמיצו אושיות רדיו וזמרות רבות מעללים כאחד, התוכנית הוקדשה לקייט בוש, לאמנים שהושפעו ממנה ולכאלה שהיא מזכירה לי (חלק קטן, ג'ואנה גנבה רבע תוכנית). כך גם הקלתי על בעז לחפש משפט מפתח לכתוב על התוכנית בבלוג של הרדיו. 1. Sophe Lux - Target Market 2. Kate Bush - Suspended in Gaffa 3. Amanda Palmer - The Point of It All (שפישלתי עם התזמון שלו) 4. TheTunaHelpers - Wait and See 5. Panic Ensemble - Spring in Your Heart 6. Joanna Newsom - Emily 7. Regina Spektor - Apres Moi 8. P.J. Harvey - Silence 9. Antony and the Johnsons - Spiralling 10. Kate Bush - An Architect's Dream

הגרופי

New member
ממש ככה

אני הולך להחליף את הסיטר והנבל במגברים. ועם העודף בטח אוכל לרכוש איזה דיסק נויז אלטרנטיבי אמיתי.

G4rfi3ld

New member
סתם לידע כללי

ג'ואנה ניוסום הייתה חלק משמעותי מפרוייקט הנויז (החד פעמי?) Nervous Cop, יחד עם זאק היל המתופף המדהים מ"Hella" ובחור אחד מדירהוף. הנה קטעון

davecom

New member
וגם אסכולת רוק בפלייליסט

כאן... 1. Motorpsycho - Little Lucid Moments 2. Residual Echoes - Death Comes For The Archbishop 3. (The Night Marchers - In Dead Sleep (I Snore ZZZZ 4. Awesome Color - Already Down 5. Quicksand - Delusional 6. Earthless - Sonic Prayer ולינק.

konformist

New member
הקונפורמיסט 17.8

בפלייליסט כבד במיוחד כדי להראות לכולם מאיפה משתין הנויז. (לא באמת. אין שום קשר בין הדברים, אבל מה שבטוח זה שאכן מדובר בתחנה קיקיונית לחלוטין ולא יעזור בית דין) 1. Butthole Surfers - 22 Going on 23 2. A-Frames - Quantum Mechanic 3. Joy Division – Colony 4. Big Black - Fists of Love 5. Slint – Charlotte 6. Mclusky - You Should Be Ashamed, Seamus 7. Boris - (Blackout) 8. Codeine – Tom 9. Savage Rupublic – Exodus 10. Coil - Titan Arch 11. Dead Can Dance – Mesmerism 12. Swans - All Lined Up 13. Jesu - Silver

הפסיכיאטר האלקטרוני 19.8

בפלייליסט דוחה במיוחד (בנושא הפרשות) כדי להראות לכולם מאיפה משתינות, מחרבנות, יורקות, משפיכות, מקיאות ומקבלות מחזור תחנות רדיו קיקיוניות: Alophen Baby – פוליאנה פרנק PMS – Lunachicks Paranoid Android – Radiohead(אני יודעת שקשה למצוא את הקשר לנושא התכנית, אבל תנסו בכל זאת) עד תודבר המחלה – כרמלה גרוס וגנר משפריצה – נגה שלו (להשפריץ רעל זה סוג של הפרשה!) Spit – Kittie I am Cow – Arrogant Worms (גם חלב פרה זה סוג של הפרשה! טבעונות זה הכי אחי!) דם בזויות הפה – סדרני הדשא הזמן מזיע – קוב Sweat and Tears – אסף אבידן Puke + Cry – Dinosaur Jr. Softer, Softest – Hole מצח אל הקיר – ריר Her Highness – Shit סלב לא יורק – קוואמי והחלבות רטוב וחם – רביעיית מסנר Litterschpich – One Thing Led To The Hi כן, אני יודעת שזה גועל נפש, שזה פרוורטי ושאני יותר פסיכית מהאחים מטאל (כך על פי ליאור), אבל אני מכירה לפחות שדרנית אחת (לא אני) שהקשיבה ונהנתה. אייקאסט | בלוג | חרא מזוקק

taken by trees

New member
קסטה 17.8 hurray hurray we're happy today

הייתה תוכנית שמחה, קופצנית ומלאה בתופינים - קומדיה ומוסיקה, השילוב המנצח לדעתי. תהנו :) 1. Dirty Pretty Things - Deadwood 2. Bruce Springsteen - It's Hard to Be a Saint in the City 3. הממתק הראשון - שיר הסיום מתוך הסדרה הגאונית של רואן אטקינסון "הפתן השחור"/blackadder 4. The Tiger Lillies - Snip Snip מתוך "יהושוע הפרוע"/shockheaded peter 5. Kickball - Coyote 6. התפוחים - לואיזיאנה. פינת התופין הרשמית ואנקדוטות על ההופעה של התפוחים בחמישי 7. The Apples in Stereo - Stephen, Stephen 8. Beatles - Maxwell silver hammer ואנקדוטה על עמנואל הלפרין 9. Matt Berry - Snuff Box Title Theme 10. Monty Python - the lumberjack song 11. Petticoat, Petticoat - Glittering Heels 12. Kt Tunstall - Suddenly I See 13. ממתק כמעט אחרון - Vic & Bob - cottage cheese זה באמת שיר מעולה על הגבינה עם הגושים... 14. Beiru - Brandenbur 15. סוכריה לסיום - Feist - 1234 Sesame Street version יצאה תוכנית עם מלא שירים ואורחים שאני מאוד אוהבת, אני אשמח אם תקשיבו ותגיבו :) וחוץ מזה אני מתעתדת לחדש ולכתוב בבלוגשלנו פוסט עם קישורים לתופינים ויזואליים שבוע טוב מיכל

את מכירה את "פטיש הכסף של מקסוול" בעברית?

גיליתי את זה בזכות המיקסטייפ-שרת-עיוור שקיבלתי בפורים. זה מאוד מצחיק. וחוץ מזה - מונטי פייטון, הפתן השחור ורחוב סומסום בתכנית אחת - לילי עומדת להשתחוות לרגלייך כשהיא תחזור לארץ.

taken by trees

New member
במטותא ממך שלחי לי את פטיש הכסף

אני לא מכירה את הגרסה העברית הזו והיא נשמעת כמו משהו שאני לחלוטין רוצה להכיר :) ותודה, בהחלט נתתי דרור לדמיוני בתוכנית השבוע...

fugitive

New member
מה נסגר איתכם? לכו לישון!

מיכל - עלייך לא הייתי מאמין. אז הפורום הזה מתעורר לחיים רק אחרי 2 בלילה? זה המבחנים? די, אני הולך לישון.

אשלח אם תזכירי לי

ובמאמר מוסגר - זה לא פייר שהפורום מתעורר לחיים בשתיים בלילה, ואני מתעוררת לחיים בארבע בלילה. מה זו האפליה הזו?

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 19.8

-1- אנטיביוטיקה - מונומליציה -2- The Girls- Rats -3- Monotonix - Lowest Dive -4- Carusella - Star Quality -5- Morrissey (live) - How Soon is Now -6- Clinic - The Witch -7- Psychedelic Horseshit - New Wave Hippies -8- הפה והטלפיים - המסקנה -9- האחים 4טיס - בואי אליי -10- אלברט סופר - כבר זמן -11- The Walkmen - Red Moon -12- Adem - Hotel Lounge -13- קטב מרירי - עיר פזורה (הלילה ברדיו הר-הצופים מארח)

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 20.8

Izabo- Slow Disco דיקלה- אובססיה שם טוב לוי- ריקוד ההוביטים אסתר שמיר- עברתי רק כדי לראות יוסי בבליקי- סוויטת יום העצמאות סיון שביט- הכחול האפור הזה הכל עובר חביבי- תלווי אותי ערן רייס- תוליך אותי הפלטינה- הנערה בעלת שיער הפשתן Claude Debussy- Passepied / from Suite Bergamsque אנטיביוטיקה- גינות ציבוריות הכבש הששה-עשר- גן סגור גם בבלוג- http://noah.blogli.co.il (אין לי כח לתת לינק נורמלי. תתמודדו)

למעלה