ר"ש זה ייגמר בבכי 17.2.08

הגרופי

New member
ר"ש זה ייגמר בבכי 17.2.08

התוכנית נכנסה השבוע בפעם הראשונה למאה הגדולים ב icast אך כנראה תעוף משם בקרוב אחרי שיעקפו אותה. קשים קרבות התחתית. ומזל טוב למיכל על תכנית המיקסטייפ הראשונה! 1 Aimee Mann - Save me 2 Bettie Serveert - Leg 3 Greg Dulli - Wicked 4 The Delgados - Falling and Landing 5 Great Lake Swimmers - Changing Colours 6 Red House Painters - Japanese to English 7 Until the end of the world - The Adversary 8 Cranes - Far Away 9 Kristin Hersh - Milk Street 10 Stina Nordenstam - Parliament Square 11 Mazzy Star - Into Dust

ענבל מ

New member
היתה אחלה תכנית!

(גילוי נאות: שמעתי עד הדלגדוז ו...הלכתי לישון. את השאר אני אשלים בקרוב, אבל הרשימה נראית כאילו זה יישמע נהדר). את התכנית של מיכל גם שמעתי די במלואה, והיה מוצלח מאד.

konformist

New member
ולפני האינדי השקט והמשובח של "זה יגמר בבכי"

הקונפורמיסט נתנה בראש במשך שעה עם מיטב הרוק העצמאי הרועש מ 30 השנים האחרונות. להלן הפלייליסט: Sebadoh – Gimme Indie Rock Dead Kennedys – California Uber Alas Codeine – Cave-In A-Frames – Negative Fugazi – KYEO Trenchmouth – How I Became Invincible Butthole Surfers – Cherub Mclusky – Lucky Jim Low – Below & Above Husker Du – In A Free Land Slint – Glenn Savage Republic – Film Noir Black Heart Procession + Solbakken – Dog Song Unwound – Fingernails on A Chalkboard Brainiac – Status-Choke

davecom

New member
Red House Painters

יופי. מארק קוזלק, אגב, מאותה הלהקה מוציא שני אלבומים באפריל. האחד סולו שלו עצמו, והשני של Sun Kill Moon. שמחה (?) בבית.

לא-ר"ש שיחותי עם הפסיכאטר האלקטרוני 19.2.08

הפלייליסט של התכנית של היום חסוי בינתיים, משתי סיבות: א) לילי תהרוג אותי אם היא תראה מה שמתי. ב) יש בנאדם מאוד ספציפי, שהתכנית היא בהשראתו ומוקדשת לו, ונראה לי שיהיה לו יותר כיף להקשיב לה בלי לדעת מה השירים מראש. לקראת סוף פברואר ייחשף הפלייליסט באייקאסט, בינתיים אתם יכולים להיכנס לשם סתם כדי להקשיב לתכנית (ואולי אפילו ליהנות, מי יודע). מה שכן, לילי לא היתה (כפי שבטח הבנתם) כי היא חולה, והיתה הרבה מוזיקת שוליים ישראלית מהניינטיז. נ.ב. - החלמה מהירה, לילי, ובבקשה אל תרביצי לי בגלל שהכנסתי לתכנית דברים שאת שונאת.... לאאאא....

בסדר, בסדר, אני לא אקשיב.

לא צריך להגיד לי פעמיים. אני הרי רגילה שאת מנצלת את מצבי הבריאותי המקרטע ואת סבלי הניכר לעשות שפטים בתוכנית שלנו, אהבתי הגדולה ואחת הנחמות הבודדות של קיומי המנוכר והאיום. אני לא כועסת. (כן, אז עכשיו זה שפעת. אז מה - התנהגת בדיוק אותו דבר כשזה לא היה)

למעלה