ר"ש זה ייגמר בבכי 1.6.08

הגרופי

New member
ר"ש זה ייגמר בבכי 1.6.08

השבוע אני מצטרף לשדרני רדיו הר הצופים בניכר והולך לחרוש את צפון איטליה (איזה כיף). השעה בשבוע הבא מתפנה לכל דורש, כדי שלא תפגע רצועת הלייט נייט של יום א'. חג שמח לכולם 1. The Flaming Lips - Waiting for Superman 2. פורטיסחרוף - להתעורר 3. The Gutter Twins - Circle the Fringes 4. Scout Niblett - Dinosaur Egg (מוקדש לדינוזאורים הצעירים) 5. Kristin Hersh - Teeth 6. Grinderman - Vortex 7. Laura Marling - The Captain and the Hourglass 8. Sparklehorse - Sunshine 9. Nina Nastasia - Underground 10. Edith Frost - Emergency 11. Azure Ray - How You Remember 12. Lamb - Please 13. Stina Nordenstam - Down Desire Avenue

fugitive

New member
נסיעה טובה

באמת כולם בחו"ל... השמעת את שתינה נורדן-סתם!

הבוחבוט

New member
ר"ש .. מוזיבוחבוט_01

בבלוג שפתחתי יש קישור ישיר לתוכנית (הצלחתי עם אייקאסט!). 01 .. צלילי הכרם - מחרוזת: חנה’לה התבלבלה, הביאני אל בית היין, אליך אקרא יה 02 .. אריס סאן - מיש מש 03 .. פלה קוטי - Fight to Finish 04 .. Planningtorock - Local Foreigner 05 .. ג’וליה אייזנברג - Meister of Kultur 06 .. Chenard Walcker - the Pushe 07 .. Les Sans Culottes - Non Merci Oncle Sam 08 .. Richard Desjardins - Les Yankees 09 .. מאירה אשר – SIDA 10 .. פוליאנה פרנק - בכוונה 11 .. סדרני הדשא - בובה שמן 12 .. דורלקס סדלקס - הפטיש 13 .. בני המה - בני המה (אל תצחקו עלי שאני מתבלבל בכפתורים של הקונסולה ומשנה ווליומים כל הזמן)

fugitive

New member
מזל טוב! הנה ר"ש שלי מהלילה

-1- Ian Brown- Golden Gaze -2- רכבת לונה פארק- כלב -3- Markey Funk- Creatures -4- Massive Attack- Karmacoma -5- Why?- By Torpoedo or Crohn's -6- Lovage- Pit Stop -7- Panic Ensmble- Jewish Women -8- Oy Division- Lyuba Bratzi Lyuba and Moldoven Freylechs -9- הלוואי וגודביי- ריטה (היום בו הכל התחיל) -10- פוריטנים צעירים- אין שיכור -11- קוב- במלאות שנה למותו של... -12- TV on the Radio- I was a Lover -13- The Jesus and Mary Chain- Cut Dead -14- אסף קרן ומוזיקת המקרה- לא חושב שמשהו יוכל לעצור אותי עכשיו

ר"ש שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני 3.6.08

בנושא חוסר רגישות ומה-שלילי-מגדירה-כחוסר-טאקט: Your Cake Ain't No Good – Hoo Doo Girl הרחם שלך – סדרני הדשא שיר אהבה חיילי – התרנגולים Intellectualize My Blackness – Skunk Anansie זכוכיות – אינפקציה זיוה – פוליאנה פראנק הקיץ בא – רונית ראסטה Now That You're Dead – Saccharine Massacre טוב תשלח אליי את המטומטמת – שילה פרבר Glad I'm not yew - Lunachicks Over You Blues – Asaf Avidan Lithium - Nirvana אני שונא אותך רמת גן – המבשר החתול שמיל – הטלויזיה החינוכית מטולה – המיותרים חוץ מזה מרקיז הכל בסדר – אבי ואסתר עופרים Perfect – Alanis Morisette Springtime for Hitler – The Producers אפשר להאזין ולצחוק עלינו כאן

הבוחבוט

New member
ר"ש .. מוזיבוחבוט_02.

בלוג 01 .. סלאח ראהב ותזמורת הג’אזז של קהיר - STRUT 02 .. הר-היינס - מאו צ’ה-טונג 03 .. טפט - We’ve Seen It Already 04 .. חנה וחסיבה - ירושלים 05 .. פסקול מלכת האמבטיה - פגשתי בתותח ביישן 06 .. טנגו - עיניים ירוקות 07 .. הפליז - חיה בשוליים 08 .. יוסי אלפנט - הלם כרך 09 .. לורי אנדרסון - From the Air 10 .. Boris - Buzz-IN 11 .. לבנון - Angst Undone 12 .. Man - Helping Hand 13 .. בית שלישי - שמע ישראל 14 .. ליאור ייני - בואי לאילת

למעלה