ר"ש זה יגמר בבכי 3.6

הגרופי

New member
ר"ש זה יגמר בבכי 3.6

1. Lisa Germano - After Monday 2. My brightest diamond - The good & bad guy 3. Portishead - Roads 4. Mercury Rev - Tides of the moon 5. Sparklehorse - Someday I will treat you good 6. Smashing Pumpkins - Daphne descends 7. Tori Amos - Real men 8. Regina Spektor - Chemo limo 9. This mortal coil - I come and stand on every door 10. Nick Cave - Straight to you 11. Mark Lanegan & Isobell Campbell - Deus ibi est 12. Tom Waits - Time

eranrabl

New member
פזמון חוזר, 4/6: תוכנית חירום

01. מתוק יום הדבש - מופע הארנבות של דוקטור קספר (מתוך "הו הו", 1995) 02. אמרת שאין לך חשק - כפיר בן-ליש (מתוך פסקול הסרט "ציפורים בניוטרל", 1996) 03. תנופה - בועז בנאי (מתוך דף המייספייס שלו, בפעם הרביעית והאחרונה) 04. מלך החורף - תנועת המרי (מתוך "תנועת המרי", 2006) 05. היתה לי בחורה - דני ליטני (סינגל מ- 1975) 06. הידעת את הדרך - אפרים שמיר ושם-טוב לוי (מתוך "ארץ שמש - שירים בין מזרח למערב", 1982) 07. אל תוותרי עלי - אריק איינשטיין ושלום חנוך (מתוך "שבלול", 1970) 08. שוב אותו העצב - אריק איינשטיין וגיא בוקאטי (סינגל חדש, 2007) 09. דבש - רמי פורטיס (מתוך "פלונטר", 1978) 10. מתי תתקשרי אלי - אושיק לוי (מתוך "אומר שירו בשקט", 2005) 11. הולך לאט - דן תורן ושליחי הבלוז (מתוך "פרח פרי", 2006) 12. שדה התעופה - מתי כספי (מתוך "מתי", 1993) 13. רצף כלשהו בנוסח בלוז מעורב זעירא - מאיר אריאל (מתוך "זרעי קיץ", 1993) 14. איש לא מכיר אותך כשאתה זרוק ודפוק - אבנר שטראוס (מתוך "בלוז חצי אחוז", 1995) 15. כולם אומרים לי תזהר - משינה (מתוך "שיא הרגש", 1993)

magicalwomen

New member
קסם נשי מאולתרת 4.6.07

עדיין נראה לי שיצא נחמד... 1. רונית רולנד - בסוף מוצאים אהבה 2. תמר אייזנמן - never the same 3. Ono ft. Le Tigre - Sisters o sisters 4. אוי ואבוי - refugees 5. Nouvelle vogue - Just can't get enough 6. שרון רוטר - ארוץ אליך 7. LFO - Summer girls 8. Macy Gray - Sweet Baby 9. The pretenders - I go to sleep 10. Tori Amos - Original Sinsuality 11. shani Kedar - Naked 12. יסמין אבן - מכושפת 13. Emiliana Torrini - If you go away המ... רעות

davecom

New member
היום באסכולת רוק ספיישל בלאק ליפס

הרבה שירים. אין טעם לפרט. תקשיבו בסופ"ש ב iCast. שעתיים.

הי, מישהו חוץ מלילי מכיר את אמיליאנה טוריני!

יצא ממש נחמד. אני מאוד מרוצה שנבחר שיר מהדיסק הראשון של יסמין אבן ולא מהחדש. ודרך אגב, אני מתנגדת לטענה לפיה כריסי היינד היא קים דיל הקודמת. אם כבר שרון קנטור הקודמת.

G4rfi3ld

New member
אני גם מכיר אותה...

אני ושמופינו התלהבנו ממנה למשך איזה 2 דקות וחצי. אני מתנגד לטענה לפיה כריסי היינד היא קים דיל המוקדמת בדיוק באותה מידה שאני מתנגד לטענה שהיא שרון קנטור (שהייתה מתה להיות פיג'יי הארווי, אבל היא בסך הכל שרון קנטור)- כריסי היינד היא כריסי היינד, לטוב ולרע. אני דווקא מסמפט.

Trixerin

New member
מארק לנגן!!!

מארק לנגן מארק לנגן ומארק לנגן!!!! ווויהיייי... (טוב, נרגעתי:))

למעלה