ר"ש זה יגמר בבכי 16.12.07

הגרופי

New member
ר"ש זה יגמר בבכי 16.12.07

1. שלום גד - ביום שבו אני אוולד 2. Robert Wyatt - Stay tuned 3. Shannon Wright - They'll kill the actor in the end 4. Tori Amos - Code red 5. P.J. Harvey - Angelene 6. Helium - Silver strings 7. Calexico - Cruel 8. Bat for Lashes - Perscilla 9. אילן וירצברג וטל וייס - רוח חמה 10. Animal Collective - The softest voice 11. נועה בביוף - Marching band 12. Belle and Sebastian - My wandering days are over 13. St. Vincent - What me worry

lcasei

New member
ר"ש אפס שתיים - 13.12.07

1. Missflag - You 2. רונאן שטיינבאום - 1,2,3 3. יונתן רזאל - כל העולם כולו 4. רונית רולנד - פגישה לאין קץ 5. Tsuky - My Little Girlfriend 6. Gefen Bee - Goodbyes 7. Visiting Hours - Close Your Eyes 8. גליה ירון ושאנן סטריט - הכעס 9. Coolooloosh - Conception (מתוך "Live In The Dark") 10. N.O Noot - Odessey 11. Sigma - Baboker Shel Hahofaa 12. החוזים - נאוקו 13. בן בלבינדר - מה יש לכם מתרנגולים 14. עומר הרשמן - הלילה (מתוך האירוח שלו ב"רדיו הר הצופים מארח") להאזנה כאן http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=47267

שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני לא תשודר השבוע.

למרבה הצער. כלומר, יהיה שידור חוזר כלשהו באדיבות טכנאי שידור עלום שם, שיפעל באומץ מאחורי הקלעים על מנת ליצור חזות של סדר בכאוס שהוא העולם הזה, אני חושבת, אבל למרבה הצער לא נוכל לשדר מחר. עם שלושת מאזינינו הסליחה.

konformist

New member
הקונפורמיסט כן שודרה השבוע

לאחר שבשבוע שעבר היכה בי החורף בעוצמה רבה (ולכן היה שידור חוזר). אם האזנתם (או שתאזינו באייקסט)- הקפיצה בשיר הראשון אינה שריטה בדיסק, זה אני דופק את הראש בשולחן. אינני זוכר הרבה מאמש. מזל שהפלייליסט רשום: Grant Lee Buffalo - APB Mike Watt - Against the 70's Guitar Wolf - Fujyama Attack Spiritualized - Come Together Black Lips - Feeling Gay Pink Mountaintops - How We Can Get Free Sister Double Happiness - Red Temple Prayer (Two Headed Dog) Butthole Surfers - Julio Iglesias Giant Sand - You Can't Put Your Arms Around A Memory Guided by Voices - Back to Saturn X Frank Black - I Want Rocknroll Creedence Clearwater Revival - Born on the Bayou Bardo Pond - Long Ride

fugitive

New member
לא זוכר אם כתבתי כבר

כמה אני אוהב את רוברט וואייט החדש. האיש הזה פשוט לא יאומן לדעתי. זה לא אלבום שיתפוס אנשים שלא אוהבים אותו כבר לדעתי, אבל בשביל חובבי הוואייט זו מתנה אדירה. ונדמה לי שאני גם הכי אוהב בינתיים את Stay Tuned שפשוט שובר שיאים חדשים של יופי. אני גם מבייץ.

davecom

New member
באמת אחד מהשיאים של השנה

אני בכלל כבר שנים משתאה מהבנאדם הזה. הוא שבר כבר כ"כ הרבה קונבנציות במשך השנים, פלא מהלך.

למעלה