ר"מ

llljn

New member
מה אתה דפוק?

השעיה היא פרס בפני עצמה ועל אחת כמה וכמה לעומת שבוע ר"מ.

who is this

New member
זה שאתה כותב את ההודעה הזו

עושה אותך דפוק... השעיה ממש לא טובה אם אתה רוצה להגיע לאנשהו... אני לא מבין מה אתם כל כך מתלוננים? כאילו שבוע ר"מ עד כדי כך קשה? למה החופש שלכם כל כך עמוס שאתם לא יכולים לבוא? זה יהיה כל כך נורא לעבוד בטכני, להיפגש עם חברים? כולם כבר אמרו את זה שאתם בחרתם את המסגרת.... זה כבר די נדוש... במקום להתלונן כל הזמן אולי תעשו חושבים ותרקבלו החלטה רצינית? כאילו מה הקטע שלכם? אני הייתי בטכני שנתיים... שנה ראשונה היה אחלה.. מדריכים תומכים שעוזרים, מפקד שכבה וממ"ח שכל השוחרים רוצים.. שנה שניה נדפקנו.. אבל אתם לא יכולים לבוא בתלונות למדריכים, הם לא קובעים כלום! יש דרג מעליהם... ואני בטוח שלכולם פה מדריכים ויתרו על עונשים וכדומה בכל פעם שיכלו או החליקו עבירות.. אז די לבכות!! לא בא לכם שבוע ר"מ בחופש? אל תעשו בעיות... אל תגרמו לסגל לשים עליכם עין... אתם הבאתם את זה על עצמכם.. לא הם הביאו את זה עליכם.. זה התפקיד שלהם... תנסו להיות מדריכים לשבוע... אז אולי הם ג'ובניקים אבל הם ג'ובניקים שצריכים לטפל ב30 ומשהו חניכים ולשמש להם כמישהו שאפשר לסמוך עליו... לא כל אחד מסוגל לעשות תפקיד כזה... עצה שלי, קחו הכל בקלות! אם רע לכם תעזבו. אולי תצאו מטכני עם משהו למרות שלא נראה לי כל הטכני זה בולשיט אחד גדול... ואתם, מי שנשאר, צריך להיות מאושר עד הגג שהתחלף מבי"ס כי אפילו הסגל לא כל כך אהב אותו... כל מקום יכול להיות המקום הכי חרא בעולם הכל תלוי בגישה... וויקנד נעים לכולם!

יהללל

New member
עומר עומר עומר

אני יכולה לבוא בטענות למדריכים. יודע למה
כי המדריכים הם אלה שקובעים, והם אלה שמעצבים את הגף. לא אף אחד אחר. הממ"ח יכול להגיד מה שבא לו.. המדריכים מבצעים, והם יכולים לעשות את זה בדרך הטובה או הרעה. והשנה הזאת, שהיא הראשונה שלי בטכני נתקלתי לא במעט מדריכים שבחרו בכוונה בדרך הרעה, כי ככה הם ירגישו שמשום מה- הם ניצלו יותר את השרות הצבאי שלהם. אגב, המדריך שלי בכל אופן, מעולם לא "החליק" לי עברה. להפך. אני, לא יגיע לשבוע ר"מ כי עשיתי בעיות, ואני, לא הבאתי את זה על עצמי. ואתה יודע מה
יש מדריכים ויש מדריכים, אבל אני יכולה להגיד לך דבר אחד, אני לא יכנס למקרים ספציפיים, אבל אני מבטיחה לך שברגע שמדריך ישמש באמת כדמות שאפשר לסמוך עליה- לא תהיה לי זכות להגיד מילה אחת רעה. אבל כל עוד המדריך שלי/של כל אחד אחר, לא נותן לי הרגשה טובה, מבחינתי הוא סתם ג'ובניק. ומי שלא מסוגל לעשות תפקיד כזה גדול- שלא ייקח על עצמו את התפקיד. לא כל מי שבורח מתפקיד אחר שהוא לא חפץ בו יכול להיות מדריך. זה התפקיד של המדריך, בשביל זה הוא נמצא פה. וויקנד נעים גם לך.

who is this

New member
יהל...

הממ"ח מאד קובע והוא יכול להגיד מה שבא לו והמדריכים יהיו חייבים לבצע את זה! ככה זה מה שנקרא היררכיה יש מפקדים והם שקובעים! לעומת זאת, מדריכים יכולים לא לדווח על כל מיני עביריות ששוחרים עשו... למרות שזה לא הרבה אבל ישנם כמה מדריכים כאלה... כל מקרה לגופו, אבל לפי מה שאני רואה בטכני ולפי שיחות שלי עם מדריכם זה הכל עניין של יחס גורר יחס, איך שהחניך מתייחס למדריך ואיך שהמדריך מתיחחס לחניך אם חניך מפריע ועושה בעיות כל הזמן למדריך למה שהמדריך לא ידפוק אותו? ושוב פעם כל מקרה לגופו... (אל תקפצו למסקנות).. ישנם מדריכים שגם אני לא מבין איך הם הגיעו לטכני.. אבל הרוב הגדול של המדריכים הם מדריכם שיודעים לעזור לפחות כל מדריך שהיה לי או שנעזרתי בו.. קודם כל מדריכים סתם לידע כללי לא בורחים מתפקידים אחרים בצבא... הם משובצים לזה לפי הנתונים האישיים שלהם.. אם למישהו יש בעיות עם המדריך שלו.. שידבר איתו שיבהיר את העניינים ככה זה יתן הרגשה טובה לשני הצדדים... זה אני אומר מניסיון.. אז בכל מקום יש אנשים כאלה ואנשים כאלה... השאלה איך מתמודדים איתם.. זה כבר בידיים שלכם איך יהיו המדריכים שלכם..

llljn

New member
השעיה בתיכון אזרחי היא חופשה.

זו עובדה מובנת מאליה,אז אל תתחיל להתפלצף פה.

who is this

New member
אוי מיי גאד!

בנאדם! מה קורה איתך???? אולי לך השעיה היא חופשה אבל לאנשים אחרים זה עונש מאד כבד.. די לדבר שטויות...

eliranamar

New member
איךךך.....

זה גועל נפש אני שנה שעברה הייתי בר"מ אם הרס"ר שכחתי איך קוראים לו קרעו אותנו בקיצר זה חרא של דבר עוד דבר אחד למה לא לישאר בטכני לכו תהנו תתפרקו שמעתי בראשון יורדים הרבה שוחרים לאילת תעשו משהו אם החופש.....ויהל אני רואה סוף סוף נכנס לך מציאות בגלל זה עזבתי רק בגלל זה. בקיצר אל תלכו אני מעדיף לקבל שבת בלימודים ולא לבזבז שבוע בחופש גם ככה מזיינים אותכם.אה ועוד דבר בליטי בהצלחה שנה הבאה אצל הי"א אני רואה שאתה מתקדם פששששש תהנה ויאללה שוחרים עזבו את הכלא הוא לא בשבילכם.

יהללל

New member
אלירן

אתה לא מבין משהו. שבוע ר"מ לא מזיז לי. להפך, אני לא ממש עסוקה וזה דוקא יכול להיות נחמד להגיע כמה ימים לפני תחילת הלימודים ולראות חבר'ה שלא ראיתי הרבה זמן
שבת בלימודים? לא נראה לי
שבת בין המבחנים הרבה יותר קשה לבלות בטכני מאשר שבוע בחופש, שלי לפחות, כבר כמעט נמאס ממנו. זה ממש לא יגרום לי לעזוב, כתבתי את זה סך הכל כדי לעורר לפחות את המדריכים שנכנסים לפורום. הטכני זה לא כלא, אני בכל אופן לא מרגישה בכלא
לא יצא לנו לדבר הרבה זמן
איך החופש

eliranamar

New member
ליהלי.....

החופש סבבה נהנים עכשיו ניצנים הולכים להופעות נוסעים מבלים ב15 אני רואה אותך ...... שומעת תראי אני בכיתה ט הייתי שבת אחת והייתי גם ר"מ בחופש תאמיני לי אני יודע להבדיל. תחלאס בשבת יותר כיף את "מבלה" אם החברה עושה מה שאת רוצה אין אף אחד בבית ספר חוץ מאיזה כמה סטלנים תראי יש לך את הרס"ר אשר אני חושב יש לך על הראש . תעשי השוואה ובקטנה מבחנים לא יודע איך זה בטכני אבל בבית ספר שלי את צריכה לדעת לדבר ותראי שאת תרוויחי תאמיני לי מאהבה אני אומר לך את המקום הזה לא שווה לך אין פו היגיון שאם מורה להיסטוריה מכשילה במגן חצי מהתלמידים. כאילו איך תבואי לבגרות???? את יודעת יהל שאני ילד מיצאותי לא חי בהשלאיות אני רואה את המצב בשטח ואני אור לך תחשבי מה שווה לך. ולא רק לך יהל אלה לכול מי שמתחבר תעשו טבלה של בעד ונגד ותיראו מה שווה יותר.... אם תצרכו עזרה בזה בכבוד אני תמיד מוכן לעזור.

dogli3

New member
לך...

שמעת פעם על סימני פיסוק? או שהמורה ללשון יצאה לפנסיה ולא הייתה מורה מחליפה?

T A L T E K

New member
אפשר לבוא בגבס ????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טל יהומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה הבן אדם הכי משועמם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מה לעשות בחיים???????????.. אתה מבייש את השכבה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי תשבור את הרגל השנייהההההההההההההה...

למעלה