ר י ק ו ש ט !!! את פה?!?!?!???

מאו יין

New member
ר י ק ו ש ט !!! את פה?!?!?!???../images/Emo6.gif

הלווווווו, איפה את ? מה קורה מה נישמע? מי "על הכוונת" אם בכלל יש מישהו על הכוונת... וגיברת, מספיק להעלם לנו!!! (למרות שאת זה אני יכולה להגיד גם לעצמי....
......) הקריאה הבאה מופנית אל כל תושבי פורום אכזבות בעבר בהווה ובעתיד: ברווזים ברווזים בואו הביתה!.......

שלום לאמא ברווזה...

מה שלומך מתוקה ? מה חדש ? אל דאגה... הברווזים ישובו לאמא ברווזה... לאט אבל בטוח

מאו יין

New member
שלום ברווזון...../images/Emo6.gif

כן... גמני חושבת שהברווזונים יחזרו.... שלומי טוב, הכל בסיידר, (חוץ מכל מה שלא....) אבל עכשיו אני במצב רוח טוב, אז לא בא לי לדבר על דברים לא טובים... מסכימה עם כל מילה שכתבת למרין, אבל אתה יודע איך זה אצל " הצעירים" עד שהם לא נכווים על בשרם הם לא מבינים שהאש חמה.... וכל כמה שתרצה להעביר להם את ניסיון החיים שלך זה לא יעזור... לפעמים זה קשה אבל אין מה לעשות אלא לתת להם לעבור את כל החוויות הטובות והרעות לבד...אפילו שרוצים לחסוך להם הרבה סבל....

אני יודע...

העניין הוא, שכל כך ברור לי מה הלאה... וזה פשוט כואב לדעת את זה. אני רק רוצה לטובתה... חוץ מזה... נראה לי שאו טו טו לכולנו יהיה מספיק זמן לכתוב בפורום, מה שכן... הכניסו מחשבים לממ"ד... חחחח... לפחות נוכל להעביר קטעים מהחדר האטום...

מאו יין

New member
מיקמיק....

אני חושבת שכולנו רוצים בטובתה רק שקשה נורא להחליט מה הכי טוב כשמדובר במישהו/הי אחרת ולא בעצמינו.... מי יכול לדעת מה יהיה יותר טוב בשבילה???? רק היא צריכה להחליט, אנחנו יכולים רק ליעץ ולחבק.... לגבי מה שתבת על החדר האטום..... לא רוצה בכלל לחשוב על זה..... איזה בלאגן, לנו יש רק חדר אחד בבית ובילתי אפשרי לאטום אותו בכלל, ואין מקלט בבניין וגם לא בקרבת הבית... אמא'לה.....!!

@@

New member
מאוווווווו ../images/Emo108.gif

שלומלום לך גברת נחמדת
, נורא ת'געגעתי
אצלי ממש, אבל ממשששששש הכל כרגיל (פרט לזה שהפסקתי להתהולל
) ומה שלומך את
מה עם עופר
אפשר לקבל קצת יותר מידע , חוץ משהכל בסיידרררררר....

מאו יין

New member
רייייקייייי

איזה בעסה!! כתבתי הודעה ארוווכה ונחמדה והכללללל נמחק לי
איזה בעסה... כמובן שאין לי כוח לחזור על כל זה אז אולי מחר.....

@@

New member
מיקמוק ../images/Emo25.gif

ההי מותק, מה קרה
אתה כבר לא
אתה חושב שאם קפצת לביקור בעיר הקודש אז פוטר אותך
סתםאםםםםםם אתה יודע שאני חולה עלייך

למעלה