רינתי, אל תתערבי בחזה של הגברים-מיוצב! מלשון יציב.........י-צי-ב! ומעוצב.
P puma141 New member 10/2/13 #103 רינתי, אל תתערבי בחזה של הגברים-מיוצב! מלשון יציב.........י-צי-ב! ומעוצב.
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #109 אני לא אסבול התחצפויות, שיהיה ברור. זה מעוצב וזה יישאר מעוצב!
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #128 אין שום קשר לפמיניזם. זאת השפה העברית. מספיק שיש גבר אחד בקבוצה כדי שהפניה לכל הקבוצה תהייה בלשון זכר. אם כבר, זה ההפך מפמיניזם.
אין שום קשר לפמיניזם. זאת השפה העברית. מספיק שיש גבר אחד בקבוצה כדי שהפניה לכל הקבוצה תהייה בלשון זכר. אם כבר, זה ההפך מפמיניזם.
M Melencholya New member 10/2/13 #134 סתם להשכלה האקדמיה ללשון החליטה שהפניה יכולה להיות גם בלשון נקבה רבות, אני לא בטוחה אם זה רק במקרה שיש יותר נשים או שזה תקף תמיד. עוד מפגעי הפמניזם.
סתם להשכלה האקדמיה ללשון החליטה שהפניה יכולה להיות גם בלשון נקבה רבות, אני לא בטוחה אם זה רק במקרה שיש יותר נשים או שזה תקף תמיד. עוד מפגעי הפמניזם.
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #135 לא נכון. http://hebrew-academy.huji.ac.il/sheelot_teshuvot/SugyotBeIvrit/Pages/04101002.aspx סתם להשכלה.
לא נכון. http://hebrew-academy.huji.ac.il/sheelot_teshuvot/SugyotBeIvrit/Pages/04101002.aspx סתם להשכלה.
M Melencholya New member 10/2/13 #143 ניסחת מעולה הבנתי שטעיתי והאמנתי לשמועה לא מבוססת, יותר שינה לי שלא היתה השתלטות עוינת של הפמניזם
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #158 מה קרה? למה כל כך מפחיד אותך הפמיניזם? את מדברת כאילו חווית איזושהי טראומה.
J Jake Speed New member 10/2/13 #161 כי היא מקווה להתחתן יום אחד. ואף גבר לא אוהב משופמת עם דיעות מוצקות ושגויות. ציצי מוצק זה דבר אחר לגמרי, כן?
כי היא מקווה להתחתן יום אחד. ואף גבר לא אוהב משופמת עם דיעות מוצקות ושגויות. ציצי מוצק זה דבר אחר לגמרי, כן?
P puma141 New member 10/2/13 #114 זה מיוצב! לא קראת מה כתבתי לך ב- נ.ב אחרת לא היית עושה לי את זה. תקשיבי, תכתבי עכשיו כאילו בטעות מתחת הניק של ג'ייק- "אפשר גם מיוצב". תודה כפרה..
זה מיוצב! לא קראת מה כתבתי לך ב- נ.ב אחרת לא היית עושה לי את זה. תקשיבי, תכתבי עכשיו כאילו בטעות מתחת הניק של ג'ייק- "אפשר גם מיוצב". תודה כפרה..
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #118 מספיק עם השטויות הילדותיות האלה. את יודעת שאין לי חוש הומור. זה מעוצב.
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #124 שלא תעזי לנסות את התרגיל הזה איתי. את רוצה שיהיה לך שבוע נאחס?