ר.א.ב

ר.א.ב

מישהו חשב על האפשרות שאולי זה פטיגרו? אנחנו יודעים שהוא אחד כזה, חסר אישיות, רק מחפש להציל את עצמו. אז יכול להיות שאומנם הוא הלך אחרי וולדמורט כדי ש"יגן" עליו, אבל נתן לעצמו תירוץ במקרה שהוא יפסיד... גם אפשרי שהוא קלט פתאום מה זה אומר לתמוך בוולדמורט, לבגוד בחברים שלו, שבאמת היו חברים שלו, ומן הסתם לא היה לו קל לבגוד בהם. אבל באמת לא היתה לו ברירה. למה הוא חשב שהוא ימות לפני שוולדמורט ימצא את המכתב? מן הסתם הוא חשב שסיריוס או לופין יהרגו אותו, אבל הוא עשה את זה בכל זאת, כי הוא ידע שאם הוא לא יעשה וולדמורט יהרוג אותו... לא יודע, מעניין...

yoavj1

New member
אז למה הוא עזר לוולדמורט לחזור?

לא נראה לי שמתוך פחד, כי וולדמורט כ"רוח רפאים" לא יכל ממש לעשות לו משהו...

DEANC

New member
איך זה מתקשר../images/Emo35.gif

אולי התכוונת: פיטר פטיגרו = רק אידיוט בינוני

../images/Emo6.gif

הגיוני... כבר סיכמנו שזה יכול להיות רק כינוי, לא? גם אברפורת' לא ממש מתאים לראשי תיבות...

3SEP

New member
אברפורת' ממש לא מתאים לתאור של ראב

תקן אותי אם אני טועה אבל בן-אדם שהורשע במעשים מגונים בעז הוא טיפוס ראב טיפוסי

תקרא את ההודעה שלי שוב...

אני לא חושב שראב זה אברפורת', אבל הרבה חושבים שכן... הכינוי לא ממש חשוב.

אדם חדש

New member
מישהו חשב על האפשרות שזה בעצם הארי?

מה עם להארי יש פיצול אישיות ודיסלקציה? בלילות הוא יוצא לחפש את וולדרמוט ולהרוס לו הורוקרוסים תחת השם "רהאי אה... בוטר"!

אדם חדש

New member
תודה!../images/Emo9.gif

תמיד רציתי לדעת מה היה קורה אם היו לוקחים את שתי הגלולות במטריקס ומחברים אותן ביחד. וכפי שאפשר לראות, ל"תפוז" פתרונים. ולקליגולה.

הגיוני, אבל...

אם זה הוא אז זה לא ככה. הוא פשוט חותם ככה: רק(כי הוא צנוע) 'ארי(כי הוא מושפע מהאגריד) בוטר(כי הוא ערבי).

אני לא אומר שזה פטיגרו.

אנחנו מעלים בסה"כ סיטואציות מצחיקות בקשר לרא"ב. אם אתה טוען שזה לא פטיגרו, אל תשרשר את זה אליי, אלא להודעה הראשית.

בסדר ואני בת לא בן...

אתם לא רואים שמאי זה שם של בת??? כתכתבי את זה בכלל לא ישירות אליך... מה אתה חושב?.

למעלה