ראשית תודה רבה../images/Emo45.gif
אתה עוזר לי. בעצם..בעצם אתה עוזר לי לעזור ללפחות שלושה אנשים שפנו אלי בזמן האחרון.התקציב הוא 6000 ש"ח פלוס מינוס.באופן משונה נוצר מצב שאולי אפשר יהיה לבצע קניה מרוכזת של שלושה אורגנים במחיר קצת מוזל אפילו מהנחת המוזיקאי שאני אמור לקבל.
הPSR1500 מבחינתי היה בהחלט על המפה.הוא נפסל ע"י שניים מהחברה.מכאן אנחנו נשארים למעישה עם
הE50 של רולנד שעשה לי רושם צעצועי בחנות.גם המחיר חורג טיפה מהתחום.הזיכרון הפנימי המוגבל בE50 למגה וחצי בקושי גם לא מוסיף נחת לעסק.אילולי בעיות הטכנולוגיה אולי אפשר היה לנסות את הEXR5-7S אבל זה לא זה...למרות שאני מרוצה מאוד מה5s, בכל זאת, ככלי ראשון ואחרון קצת קשה לקבל החלטה ללכת על זה. זה הוביל אותי ללכת לרעות קצת בשדות זרים
אחרי שפיצחנו פלוס מינוס את רעיון המקצבים של הקורג,אולי יש מצב לניסיון לצאת מימהה רולנד.אולי יש פיתרון אי שם באמצע עם תג מחיר מצויין-אורגן מרשים-20 מגה זיכרון-סיקוונסר כפול-מראה מקצועי יחסית לE50-מערכת סינטזה המבוססת על ספינת הדגל של חברת קורג, הטריטון. לעניין ה"לגבש כמה אנשושים ולחנך את החברות הללו" כשנוכל לעשו משו,קרא נא לי ואני אצטרף בשמחה
צריך לבדוק את הPA50 בהגברה.כשנצא לחופש (17 בתמוז) אני הולך ב"נ לבצע בדיקה מעמיקה של העסק. שוב
ר' אשרי
תמונה ענקית של הPA50 , תעזור למי שרוצה להכיר מקרוב