ר' אשרי
:)

ר' אשרי../images/Emo70.gif:)

צריך ממך ביקרת כוללת על אורגני קורג ובפרט על הדגם הזה הסקירה תהיה במקום הסל שרצית לשלוח

הרבה אין לי מה לומר בעניין הכולל.

לגבי הPA50 ספציפית - סאונדים בינוניים. לאחר נגינה ממושכת בכלים הללו מרגישים חוסר fill בנגינה. או שזה קשור לטאצ' או לסאונדים עצמם. או לשניהם. הסאונדים הייתי אומר חסרים בשר. מעודנים מידיי. כ"כ הסטים. סאונד נוטה לימאהה וטכניקס. פסנתרים חשמליים טובים. ממשק נוח עם נטייה לחובבנים. הi30 שהיה לי ז"ל אורגן טוב מאד אם כי הסאונדים אין בהם עוצמה וכוח. כפתורים לא הכי נוחים. מבחינת ממשק ותפעול - כדאי ביותר. בפרט לאלו העובדים עם סמפלר או סינטי סמפלר. את הPA1X לא שמעתי. ועדיין אני בדעה האישית של לגבש כמה אנשושים ולחנך את החברות הללו. ללמד אותן מה באמת צריך במקלדת אחת טובה שתענה על כל הדרישות. את הטכניקס KN-7000 הייתי רוצה לשמוע מקרוב.

ראשית תודה רבה../images/Emo45.gif

אתה עוזר לי. בעצם..בעצם אתה עוזר לי לעזור ללפחות שלושה אנשים שפנו אלי בזמן האחרון.התקציב הוא 6000 ש"ח פלוס מינוס.באופן משונה נוצר מצב שאולי אפשר יהיה לבצע קניה מרוכזת של שלושה אורגנים במחיר קצת מוזל אפילו מהנחת המוזיקאי שאני אמור לקבל.הPSR1500 מבחינתי היה בהחלט על המפה.הוא נפסל ע"י שניים מהחברה.מכאן אנחנו נשארים למעישה עם הE50 של רולנד שעשה לי רושם צעצועי בחנות.גם המחיר חורג טיפה מהתחום.הזיכרון הפנימי המוגבל בE50 למגה וחצי בקושי גם לא מוסיף נחת לעסק.אילולי בעיות הטכנולוגיה אולי אפשר היה לנסות את הEXR5-7S אבל זה לא זה...למרות שאני מרוצה מאוד מה5s, בכל זאת, ככלי ראשון ואחרון קצת קשה לקבל החלטה ללכת על זה. זה הוביל אותי ללכת לרעות קצת בשדות זרים
אחרי שפיצחנו פלוס מינוס את רעיון המקצבים של הקורג,אולי יש מצב לניסיון לצאת מימהה רולנד.אולי יש פיתרון אי שם באמצע עם תג מחיר מצויין-אורגן מרשים-20 מגה זיכרון-סיקוונסר כפול-מראה מקצועי יחסית לE50-מערכת סינטזה המבוססת על ספינת הדגל של חברת קורג, הטריטון. לעניין ה"לגבש כמה אנשושים ולחנך את החברות הללו" כשנוכל לעשו משו,קרא נא לי ואני אצטרף בשמחה
צריך לבדוק את הPA50 בהגברה.כשנצא לחופש (17 בתמוז) אני הולך ב"נ לבצע בדיקה מעמיקה של העסק. שוב
ר' אשרי
תמונה ענקית של הPA50 , תעזור למי שרוצה להכיר מקרוב:)

ואם ב6000 עסקינן

למה שלא ילכו על כלי מקצועי יותר בקנייה מלוחות יד2? ב6000 הם יכולים להביא כלים טובים מאד. בעצם.. בסביבות ה6000 יוכלו להביא ביד 2 את הX1.. את הXD9.. את הקורג PA50 יוכלו להביא ביד2 כחדש ב4000 ופחות מזה. תלמד אותם לחסוך. יביאו מיד2 ב4000 וב2000 הנותרים יארגנו איזה סמפלר תותח שיעזור להם בהמשך הדרך.

איך אני אלמד אותם לחסוך

בשעה שגמני משתדל תמיד לקנות חדש? כמה הנאות כבר יש בחיים? אחת מהן היא לקרוע את הניילונים של האורגן ולהריח את הפלסטיק החדש-לדחוף את תעודת האחריות למגרה ולדעת שאתה הראשון שנוגע בקלידים-כפתורים.איזו עוד הנאה תשווה לזה? אורגן חדש-חצילים מטוגנים בשמן ופיצה עם תוספת גבינה וזתים כשהגבינה נוזלת מהבצק,אלה הן ההנאות האמיתיות של החיים

OK..

אכן הנאה הנאה היא זו. אבל אנא עראף.. למי שההנאות האלו לא הכי מדברות אליו והחסכון קורץ - יד2.

MTench

New member
בקשר למה שכתוב שם בקישור של הדגם

מישהו יודע מה הכוונה שיש לזה מערכת הפעלה פתוחה? זה נשמע מעניין, האם אפשר להתקין על זה כל מיני דברים (למשל להעתיק סאונדים מאורגנים אחרים) או שזה סתם טעות של מי שכתב את זה שם.

למעלה