רתמת H ב - 29 ש"ח!!

מוריקק

New member
רתמת H ב - 29 ש"ח!!

מצאתי חנות שמוכרת רתמות H I- X ב 29 ש"ח בלבד!!! החנות נמצאת בראשון לציון... למי שצריך פרטים שיגיד לי... :)
 

מוריקק

New member
עוד משהו...

אם מישהו רוצה אני מחר הולכת לקנות.... אז אני יכולה לקנות למי שרוצה... סתם חבל שתסעו עד ראשון
אני גרה בראש העין אז.... מי שרוצה יכול להגיד לי עד מחר.. אני נוסעת בסביבות שלוש בצהריים...
 

WTR

New member
השאלה אם זה H עם קליפסים

כי H בלי קליפסים (כלומר שסוגרים אותו כמו חגורה) גרוע ביותר. אם זה עם קליפסים ופעמון, אני קונה שתיים, עדיף בצבעים שונים. תוכלי להביא למפגש ואני אשלם לך שם?
 

מוריקק

New member
אם זה עם קליפס אני אקנה לך

2 בצבעים שונים.... אני כנראה לא אוכל להגיע למפגש... :/ כי ג'ינג'ר רק ביום רביעי תקבל את החיסון הראשון שלה ואני לא מוציאה אותה מהבית עד שהיא לא תקבל את כל החיסונים הדרושים. אבל ביום רביעי אני בהרצליה... אני הולכת לד"ר שור לחסן את ג'ינג'ר... אז אם את רוצה אין לי בעיה לקבוע איתך איפשהוא בדרך.. אם אני לא טועה אמרת לי שאת מהרצליה... יש לי תור אליו בארבע אז אם זה נוח לך אני יכולה לפגוש אותך אחרי זה איפשהוא ולהביא לך.... בכל מקרה מחר אני הולכת לשם ואם זה עם קליפס אני אקנה לך שניים בצבעים שונים... זה בסדר מבחינתך? את תוכלי לבוא לאיזור של המרפאה של ד"ר שור??
 

WTR

New member
ב4 אני עדיין בבסיס

אבל אם תוכלי להשאיר את זה אצל ד"ר שור ואני אקח את זה מאוחר יותר, זה יהיה נפלא! ובליק קשר, את יודעת, את יכולה להגיע למפגש בלעדיה..
 
למעלה