רשת צל

yaronfg

New member
רשת צל

מישהו יודע לגבי רשתות הצל הסטנדרטיות שמוכרים באייס/הום-סנטר ודומיהן, כמה אחוזי צל הן מספקות?

kfirik

New member
רשתות

תלוי אם זוהיא רשת כפולה בעלת דופן כפול או רשת יחידה בכל מיקרה הן מספקות בסביבות ה 70% צל... מניסיוני הייתי ממליץ לך ללכת לחייט או למוכר בעל חנות אם יש לך חייט מקומי (בבאר שבע יש עדיין מקצוע כזה) ולקנות ממנו כי לפעמים זה הרבה יותר זול באייס הציעו לי 70 שח למטר ואצל החנות של הזקן עם הבדים זה עלה לי 30 שח למטר ואני מדבר על אותה רשת בדיוק לפי מק"ט...

סן תאי

New member
רשתות צל

מגיעות בקשת רחבה של רמות הצללה, אם אינני טועה החל מ 30% או 35% ומעלה. אבל כמו שכפיר אמר הום סנטר ודומיו הם לא המקום האידיאלי לרכישה. הייתי מנסה בחנות מרשת 'הגרעין' שפזורות בעיקר במושבים.

Zalgiris

New member
רשת צל

ביום שישי ביררתי ב-"גרעין" בבאר-שבע לגבי רשת צל. עין להם במלאי עכשיו, אך מפתיחים שיהיו באביב רשתות של מ-70% עד 90% במחיר של כי 10 - 12 ש"ח למ"ר.

מתחלית

New member
היכן למצוא רשת צל

כחובב בתחום,ומתמצא לא מעט בנושא -יש כמה חנויות שאפשר לרכוש רשתות צל לפי מידה מוזמנת, עלות הרשת היא כמובן בכמות הנמכרת,ומחירה לא יקר כפי שצינו אחרים פה.אם אתה נמצא בתל אביב יש ברחוב סלמה באזור רחוב הרצל כמה חנויות שתוכל למצוא את הרשתות,

kfirik

New member
הצללה

כן רק לא אצל "רשתות השיווק הגדולות" כי כמו שאתה יודע רשתות ההצללה מיוצרות ברובן בקיבוץ פה בדרום ששכחתי את שמו אולי סער? או מפלסים? בכל מיקרה אפשר ושמעתי שניתן לרכוש מהקיבוץ ישירות "פגומים" שהם בדרך כלל עם תפר עקום או אחר שלא ימנע הצללה ולא יפריע לאף בונסאי שלך!

למעלה