רשת סבוכה

infatuation

New member
רשת סבוכה

שחרר אותי מחוטים אלה הכובלים את גופי ולא נותנים לי להושיט יד לעזרה. עזור לי להושיט יד לעזרה מבלי להיכנס למלכודות שאני מציבה לעצמי. עזור לי לצאת ממלכודת רגשית זו אשר אליה הובלתי את עצמי. עזור לי לא לחזור אליה, עזור לי לצאת מהרשת הסבוכה אשר טווה לי אוהבי. שחרר אותי מרגשות האשמה אשר הוא מתבל אותי בהם לארוחת הלילה שלו. שחרר את הצעקה התקועה בגרוני ולא יוצאת כבר שנים רבות וארוכות, בחיי. אל תכניס אותי ללילות של המלחת המיטה מדמעות של כאב ושנאה עצמית. שחרר אותי מהרשת הסבוכה אשר נדבקת לעורי ומבקשת לחזור ולחדור לתוכי. שחרר את הדמעות שחונקות ומכאיבות בחזי, אם הן יצאו אולי יוקל הכאב. הראה לי מה עליי לעשות בכדי שהוא ישחרר את האזיקים אשר בהם הוא כובל אותי כ"כ חזק אליו. תן לי לישון בשקט שכזה מבלי להתהפך לכל הצדדים, הכיוונים והמחשבות.. עזוב אותי במנוחה.

גרא.

New member
../images/Emo24.gifאת סובלת. גם משום שהפתרונות

שהוצעו לך, כדי לעזור להתמודד עם המצב הקיים,לא נראו לך..איני יכול אלא להקשיב לך, להבין את מצוקותייך,להיות עד כמה שאני יכול אמפטי לרגשותייך.. לתמוך ולחזק אותך בכל פעם מחדש..אבל גם את חייבת להיות פחות פסיבית בתוך האווירה הקשה בה את חיה..רחמים עצמיים,מעצימים יותר את תחושות הכאב..ואת שיודעת שלמרות הכל יש לך את הכוחות להחזיק מעמד..חייבת להמשיך..אין כרגע ברירה.

infatuation

New member
דווקא הפעם דיברתי על דבר אחר...

על מערכת יחסים שכמה שאני מנסה להפסיק מתחדשת שוב ושוב, וממשיכה לחנוק אותי. אני לא יכולה להגיד לא כי גם שהוא שאל אותי ואמרתי לא הוא אמר שכן. ואני לא מצליחה לצאת מזה...

גרא.

New member
I,תאור הרגשות הקשים שלך,בעיני

לפחות עלול להתייחס לשני מערכות יחסים,כמו תמיד, המשפחתית, והאישית.משום כך הגבתי כפי שהגבתי,שלא למערכת היחסים הנכונה. ועל כך התנצלותי..כבר כתבתי לך לא פעם שאת חייבת לחסום את מערכת היחסים הזו, בצורה הרבה יותר אסרטיבית (תקיפה)..את אינך רוצה יותר בחברות הזו..הוא אינו יכול לכפות את עצמו עלייך, בעיני משהוא מעין : אונס רגשי"...תכניסי את הורייך לתמונה אם אפשר..ואפילו באיזה שלב את יכולה לומר לו שאת מערבת את המשטרה..עד כדי כך..אין שום סבה שבעולם שמישהוא יכריח אותך לאהוב אותו, או להיות חברה שלו אם אינך חפצה בכך..על פי החוק, גבר (או אשה) המנסה לכפות עצמו על אשה (אוגבר), שאינו רוצה בכך, זו התעללות מינית..עד כדי כך..את חייבת לנפנף אותו מעלייך..ממש כפי שורדה אומרת.."תזרקי אותו"..

למעלה