רשת לחלון

The Guardian17

New member
רשת לחלון

אני מעוניין להתקין/לשים רשת נגד יתושים (ושאר מעופפים) בחלון. החלון הוא די סטנדרטי, עם שלבים ואין ממש אפשרות לשים שם רשת.

אופציה שחשבתי עליה היא "לתלות" רשת מחוץ לחלון, אך גם בחורף הרשת תהיה שם וזה קצת מכער (כמובן שאפשר להוריד).

אולי להתקין מעין מסגרת בין המסילות ולהוריד את אותה מסגרת כשארצה? לא מדובר בחלון גדול כלל...

רעיונות?

arye9

New member
לפני שנים

התקנתי רשת ניידת לחלונות..
מסגרת מלייסט עם חיזוקים והצמדתי אותה לחלון מבפנים.
אמנם זה לא שיא היופי אבל עם קצת צבע זה יהיה מצויין וזול.

בהצלחה

The Guardian17

New member
תודה. היכן ניתן

להשיג רשת כזו? הום סנטרים למיניהם / טמבוריות?

לגבי המכשיר עם הטבליות - משתמש בזה כיום, לא יכול שזה יעבוד כל הלילה (בין היתר, לא ממש בריא)

arye9

New member
בקשר ליתושים

יש את המכשיר שמחברים לשקע חשמלי ושמים בתוכו טבליות,
זה עוזר יותר מרשתות.

שיר m

Well-known member
שתי אופציות

הראשונה כמו שאמרת, מסגרת בין המסילות. מן רשת נגללת כזאת שמורידים ומעלים בשניה.
השניה רשת שמורכבת מבפנים, יש צופצ'יקים שמתקינים על המשקוף ומסגרת רשת שמורכבת עליהם, שאפשר להרכיב ולהוריד בקלות.

את שני אלה יש אצלי בבית, ואת שניהם עשה בעל מקצוע. אז לא יודעת להגיד לך לגבי איך ואיפה...

ויש אופציה הכי פשוטה, לקנות רשת לפי מטר ולהדביק על המשקוף מבפנים. זה נחמד אבל לא הרמטי במיוחד.

בכל מקרה בהצלחה. רשת בחלון זה אחד הדברים הנהדרים שקרו לי.

dify

New member
מגנטים?

בעיקר אם החלון לא גדול..
לשים מגנטים לאורך מסגרת החלון,
לשים מגנטים לאורך מסגרת הרשת,
להצמיד ולהפריד בהתאם לצורך :)
לא ניסיתי בעצמי, אבל בעיקרון זה אמור לעבוד, לא?

נ.ב. אני לא סובלת רשתות, מרגיש לי כמו לחסום את תנועת האוויר, מישהי שיתושים נוהגים לאכול אותה אמרה לי שיש מכשירים חשמליים לא רעים בכלל שפותרים עבורה את הבעיה (כאלו שתוקעים בחשמל שמפיצים חומר דוחה יתושים, מוכרים אותו בכל סופר היא הראתה לי והמליצה לי לקנות), לו הייתי סובלת מרגישות ליתושים, הייתי מנסה את זה ואת החומר שמורחים על הגוף, העיקר לא רשתות

למעלה