רשת הולנדיה

רשת הולנדיה

נכנסתי להולנדיה , המוצרים ( מיטות מתכווננות ומזרנים ) באיכות גבוהה , אך המחיר בהתאם. האם יש למישהו נסיון במוצרים ? האם ההשקעה משתלמת ?

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לא מכירה את המוצרים של הולנדיה אבל להשקיע בשינה טובה זה חשוב מאוד אף על פי שאני לא יודעת אם צריך להפריז וללכת על הכי יקר

תודה, ...אך ..

מטבע הדברים לא ניתן לבדוק מזרן בחנות ... צריך "לישון על זה" תרתי משמע , מספר ימים , אך בהולנדיה לא מקבלים חזרה את המזרנים לאחר שהיו בבית , כלומר אין להם מזרנים לנסיון ...

לי יש מזרוני ספוג סנדוויץ 11 סנטימטר,

הכי זולים, והשינה שלנו עליהם כבר 15 שנה נהדרת.

Fun Fair

New member
האמת?

ישנתי על מזרן הולנדיה תקופה מסויימת (בדירה של האקס שלי) ולא נפלתי. לדעתי לא ממש מצדיק את המחיר. מה שכן, לפני חודשיים קנינו מזרן של מנדלבויים, במחיר סביר לחלוטין והמזרן- מ-ע-ו-ל-ה. יש להם סניף בדרום ת"א (לא בהרצל) ואחר בחיפה (אולי יש עוד, אבל אלו הידועים לי)

מה הכוונה של מזרן הולנדיה ?...

נכנסתי לחנות שלהם וראיתי הרבה מזרונים, לא ידעתי מה להחליט , יש מספר סוגים ומחירים מזולים ועד למעבר לתקציב, כך שאני מבולבל, מה שכן, לא ניתן להחליט מייד אם המזרון טוב, וזאת בעיה.

Fun Fair

New member
תראה, המזרן שהיה לחבר שלי

עלה קרוב ל 10,000 ש"ח בזמנו. והאמת? אני לא אהבתי אותו. אתה צריך להבדיל בין מזרון "טוב" לבין מזרון שהוא טוב *לך*. יש מזרונים איכותיים מאוד , אורטופדיים ובריאותיים, שאני פשוט לא סובלת, כי הם מרגישים *לי* רכים מדי (אני אוהבת מזרון קשה "בלוק"), ודווקא אחד המזרנים שיותר נהנתי לישון עליהם היה מזרן ספוג "פושט" של 500 ש"ח שחברה שלי קנתה לחדר האורחים שלה... אם אתה הולך לחנות איכותית, אתה יודע שהמזרו טוב. השאלה היא אם הוא יהיה טוב לך אישית. מזרון צריך לבדוק עד כמה שניתן: ללכת לחנות בלי לחץ, לשכב על המזרן, להתהפך עליו, להמתין כמה שניות על כל צד ולנסות "להרגיש" אותו.

למעלה