רשת ג/

הגורר 98

New member
רשת ג/

היום היה שידור חוזר של מאחורי השירים ברשת ג/ תוכנית מוקלטת מלפני ארבעה שבועות עם עמיר הצדיק היה מאד נחמד לשמוע את דבריו שוב וכמובן את שיריו אני אוהב תחוכמת חיים שלו ואיך שהוא יודע להסביר דברים מהתורה בעלפה בקיצור אוהב את הצדיק מהשמיעה הראשונה באמת מכל הלב
הנה הוספתי סמיילי עם לבבות אה עוד משהו נזכרתי בשיר הזה של שלישיית מה קשור שהם שרים מהלב מהלב אז הם שרים אני לא עמיר בנעיון אין לי מנהג כזה למה הם מתכונים לדת מעניין מה זה אומר אין לי מנהג כזה מי שיודע אשמח לשמוע לילה טוב

הגורר 98

New member
הגורר 98

בוקר טוב נטלי גם את שמת לב לזה אבל מעניין למה הם מתכונים אולי זה סתם התחרז להם טוב בשיר לא יודע מעניין בכל מקרא זה רק שיר ודווקה שיר יפה חוץ מהמילה שלא הבנתי זהו יום טוב אה אולי זה בכלל קשור בשם שלהם שלישית מה קשור הגיוני

אתי Z

New member
הם אכן אומרים מנעד...

והפרוש הוא: טווח הצלילים שיכול להפיק כלי נגינה או זמר, או טווח הצלילים המופיע ביצירה מסוימת.

הגורר 98

New member
תודה על הפירוש

אולי הם התכונו במשפט הזה לזה שעמיר הצדיק מנגן על עוד והם לא יפה מכל מלמדי השכלתי תודה

רפי35

New member
הפירוש המלא...

המילה בשיר היא מנעד ואכן הכוונה לטווח הצלילים אבל פה הכוונה לטווח הצלילים של הזמר עצמו כאשר מטרת השורה היא להחמיא לצלילים שעמיר יכול להוציא מהגרון ושהם לא. שיהיה סופ"ש שקט, רפי.

הדסי 26

New member
גם אני חשבתי על זה השבוע איזה קטע!

אתה יודע למה? - כי אנחנו חיפאים ולפחות בכל האיזור שלי יש את הפוסטר של ההופעה שלהם שבקרוב (או שכבר היתה אין לי מושג) ובאמת הם אומרים מנעד זה רשום בחוברת של הגיטרה ובאמת הכוונה היא כמו שכתבו לפניי בציפיה לגאולה שלמה !!

הגורר 98

New member
היידי חיפה

נכון הדסי נראה לי שההופעה כבר הייתה דיברו על זה ברדיו חיפה אתמול והמשפט הזה אין לי מנעד כזה אני בטוח שהם רצו להגיד אין לי מין עוד כזה כי לפני זה הם שרים אני לא סמיר שוקרי אף פעםלא ניגנתי בכינור שזה מתאים לעוד שניהם כלי נגינה עם תיבות תעודה ואמן תבוא כבר הגאולה השלמה

odery

New member
הם לא ניסו

הם אומרים אין לי כזה מנהג- לפחות זה מה שהם הדפיסו בחוברת השירים של הדיסק שלהם. תנסה להגיד "מנהג" עכשיו תנסה לומר "מנעד" ואחרון חביב תנסה לומר "מן עוד"- זה נשמע לך כמו אותו משקל/יתד של השיר? יום מבורך על כוחותינו בכל מקום שהם וגם לעורף-אוהבימותכם.

הגורר 98

New member
נשמע את השיר שוב

ואז נדע עם הם אמרו מנהג או מנעד אני מהתחלה גם אמרתי שהם שרים מנהג מעניין נבדוק שוב

למעלה