רשת ביתית

רשת ביתית

אני מחובר לרשת ביתית שבה מחשב שולחני ומחשב נייד, בשניהם עם ווידוס 10. הבעיה שלי שמשום מה אני לא יכול להעביר תיקיות וקבצים בין המחשבים ואיני יכול לעבוד על קבצים של המחשב השולחני (מחשב סיס-ראשי) דרך הנייד ולהיפך. ניסיתי למצוא פתרון דרך ההגדרות אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיוכל חעזור לי לפתור את הבעיה

רשת ביתית

בלינק ששלחת לי מדובר על יצירת רשת ביתית למערכות הפעלה ישנות שלא כוללות את ווינדוס 10 (שהיא מערכת ההפעלה שקיימת במחשבים שלי) בעוד שאצלי הרשת קיימת ופועלת רק שהבעיה היא שחוץ מלהכנס מהמחשב הנייד למחשב השולחני (הראשי שבו מרוכז כל החומר) איני יכול לעבוד על המסמכים ולא יכול להעביר קבצים ותיקיות ממחשב למחשב. הבעיה היא כנראה שאין לי את ההרשאות המתאימות
תודה

blzvi

Active member
הגדרות שיתוף ואבטחה במאפיינים של התיקיות

לא השתנה דבר ב win 10

ראה צילום מסך מהמחשב שלי

ובו תראה שהרשת מוגדרת בדיוק לפי התמונה ששלחת לי ולמרות זאת יש לי בעיות שציינתי בפניה המקורית שלי

Avis1964

Member
בדוק את המדריך

כאן
אתה צריך להגדיר את הספריות ברצונך לשתף עם הקבוצה הביתית
בהצלחה
חזור לדווח

כל הספריות מוגדרות וזה לא עוזר-ראה תמונות מצורפות

יש לדעתי בעיה של הגדרה שלא הצלחתי למצוא אותה. מדי פעם אני מקבל הודעה האומרת שאין לי הרשאה

הגדרתי את כל הספריות האפשריות אותם אני רוצה לשתף

ואני אכן רואה אותם אך מעבר לכך אני לא יכול לעבוד על הקבצים ולא יכול להעביר קבצים ו/או תיקיות ממחשב אחד ברשת למחשב השיני ומקבל הודעה שצריך הרשאה או משהו כזה. ראה את רשימת הסיפריות המשותפות. לא מבין על איזה הרשאה מדובר

arseny92

Well-known member
מנהל
ההגדרה האחרונה בתמונת ההגדרות שיתוף המתקדמות פעילה כמוצג בכל

המחשבים? (Allow Windows to manage homegroup connections (recommended))

יש פינג ממחשב אחד לאחר, ובינהם?

לנסות להוציא מחשב בעייתי מהקבוצה הביתית (Leave homegroup) ולהכניס שוב, ואז לבדוק גישה דרך תיקית ה-"רשת/Network"

סוג החיבור לרשת אמור להיות מוגדר כ-private בכל המחשבים המשתפים לאותה קבוצה

למעלה