רשתות

danaoriking

New member
רשתות

האם יש פיתרון של רשתות כאשר רוצים לעשות פרופיל בלגי מברזל? מדובר על חלון היציאה לגינה ועל חלונות במטבח

בינא

Member
הפתרון של רשתות לפרופיל בלגי הוא...

1) רשת קבועה המורכבת מחוץ לחלון רק על החלק שנפתח עם פרופיל מתאים נוסף שסגור עם ברגים. 2) רשת גלילה על כל המפתח.

איריסג

New member
ויש פיתרון נוסף הרבה יותר נוח

רשתות שמורכבות על החלק הנפתח - שמתוחות על מסגרת מאותו הפרופיל - ומוצמדות עם מגנט (או עם מגנט וגם סוג של מסילה או אבטוח נוסף - אבל לא ברגים מסורבלים)

Z ליאור

New member
איריסג לא מגנטים ..

נחלשים ונופלים ,מקבלים זוויות ,עדיף ברגים (מגלוונים) .

איריסג

New member
ידוע שהם נחלשים...

אבל לסמיר יש פטנט שהוא הראה לנו - הוא מוסיף מסילה קטנטונת מלמעלה ולמטה - שתופסת את הרשת - והיא תוספת למגנט - משחילים את המסגרת עם הרשת למסילה - ומאבטחים עם מין צ'פצ'יק קטן (כמו מתג כזה) - ואז - זה לא זז לשום מקום.

פיטנגו4

New member
הצופצ'יק

ברשת של חלון הממ"ד שלי נשבר, ופשוט אי אפשר להשיג בשום חנות שחיפשנו. זה מין מתג כזה, כמו שתיארת. יש לך מושג איפה משיגים כזה?

איריסג

New member
למיטב הבנתי זה משהו שסמיר בונה

ומלחים אותו בעצמו למסגרת של הרשת (זה צבוע ומגלוון כמו שאר החלונות). כך שאני גם משערת שאם זה ישבר - סמיר ייתן לי את השירות עליו.

רשר

Well-known member
מנהל
אין בעיה לתכנן רשת לפרופיל פלדה "בלגי"

השיטה המעודפת היא פרופיל אלומיניום דק לרשת ברוחב פרופיל הפלדה שנצבע באותו הצבע כמו החלון, על מסגרת מפרופיל מותחים רשת ומדביקים פס מגנט גמיש - המגנט מחזיק את המסגרת לחלון הפלדה וניתן בקלות להוריד ולהרכיב מחדש לצורך נקוי,,,

avi5199

New member
כל הפתרונות הקימים אפשריים.

קבועה עם ברגים, גלילה, ציר, מגנטים, תפסנים, ואפשר אפילו רשת הזזה (עם מסגרת ומסילה מאלומיניום).. אצלי עשו בדלתות היציאה לגינה חלון עם רשת קבועה (תפוסה עם תפסנים מבחוץ.) בתוך הדלת.

למעלה