רשתות אלחוטיות

New member
רשתות אלחוטיות

אהלן. יש לי נייד של HP ואני גולש באינטרנט דרך רשתות אלחוטיות זמינות, אבל הבעיה בתקופה האחרונה היא שאני מחובר לרשת אלחוטית אבל לא מצליח לגלוש באתרים (מופיעה לי באקספלורר ההודעה "אין אפשרות לאתר את השרת\לא ניתן להציג דף זה"). יש למישהו מושג מה הסיבה?

New member
וואלה לא.

לא נגעתי, לא שיניתי, לא כלום. זה מוזר..

Ixion

New member
סתם זורק רעיון:

באינטרנט אקספלורר לך לFILE, ותראה למטה אם WORK OFFLINE פועל (עם V). אם זה לא זה, אז כנראה שהרשת שאליה אתה מחובר היא כנראה לא כוללת שיתוף גלישה באינטרנט.

New member
העניין הוא

שזאת רשת שגלשתי איתה תקופה ארוכה מאוד והבעיה התחילה רק בימים האחרונים.. יש רעיונות נוספים?

point2i

New member
ניסית לחבר את הנייד

לכבל רשת ולהתחבר ולגלוש באופן קווי .? ניסית לגלוש בעזרת דפדפן אחר ?

New member
דפדפן אחר אין לי

אבל לגבי האופציה השניה שהעלת- יש לי מחשב נוסף (נייח) שמחובר למודם ADSL של בזק (Dynamode HomeAccess M-ADSL-USB-C50) השאלה היא אם אני יכול לחבר את הנייד למודם הזה ולגלוש רגיל? או שצריך להתקין קודם משהו\לתאם את זה עם הספק?

point2i

New member
דפדפן אחר

אתה יכול להוריד מכאן , או שתבחר להוריד ולנסות FIREFOX ( חפש בגוגל ) אתה בהחלט יכול לחבר את הנייד לכבל רשת שיוצא מהמודם , אבל תצטרך להתקין את הדרייברים של החייגן גם בנייד ( כפי שעשית לנייח ) ולא צריך לתאם עם ספק האינטרנט שום דבר , זה ממש לא צריך לעניין אותם איזה מחשב אצלך מחובר לרשת . עניין נוסף - הייתי ממליץ לך לפעול על פי המאמר הזה להסרת רוגלות , יש לי תחושה שהנייד שלך הותקף ונגוע ברוגלות ווירוסים . פעל על פי המאמר בשלמותו , כמו כן בצע סריקה במצב בטוח לגילוי והסרה של ווירוסים בעזרת תוכנת ה AV שלך. עוד הייתי מנסה גם שיחזור המערכת לתאריך בו הכל פעל כשורה , ואת זה הייתי מנסה בתור התחלה . בהצלחה

למעלה