רשף פה?

רשף פה? ../images/Emo4.gif

איך היית מפרשת את העיצה הבאה לשאלה שפרסתי הווה - עצה - תוצאה. הבחורה שאלה מה עליה לעשות על מנת למצוא זוגיות מתאימה וטובה עבורה? הווה - 2 מטבעות עיצה - 6 המטבעות תוצאה - 4 מטות אחלה תוצאה...
6 מטבעות? לא מצליחה בשום אופן להתחבר לזה. לא רק לתת אלא לדעת גם לקבל? היא לא בזוגיות כרגע

רשף כשף

New member
לא שמתי לב שאין מערכת יחסים

על פי הפריסה נראה שהבחורה מתלבטת בין 2 בין 2 בחורים בין 2 דרכים ליישם את עצמה בין 2 ציפיות המשלימות זו את זו (גוף ונפש) הקלפים קוראים לה להתפשר. שימי לב שקלף 6 אדמה באושו נקרא פשרה. להתפשר משמעו להגיע לאיזון בין הניגודים, כנראה שהיא כרגע אינה נמצאת באיזון. ללא רקע בין מה למה היא מתלבטת אי אפשר להמשיך בפרשנות מדוייקת. תוצאת המעשה היא זוגיות.

מעניין...../images/Emo24.gif

מה ההבדל בין מתלבטת בין 2 דרכים ליישם את עצמה ובין 2 ציפיות המשלימות זו את זו (גוף ונפש)? לא כל כך הבנתי אני יודעת שזה לא בין 2 בחורים אבל אין לי מושג בין 2 האחרים... לא ידעתי ש6 מטבעות מדבר על פשרה ידעתי שהוא מדבר על לתת או לקבל - תלוי היכן יוצא אשמח אם תוכלי לענות על שאלתי למעלה. טוב ששאלתי כי בחיים לא הייתי מגיעה לעיצה כזאת מקלף 6 המטבעות. תודה

רשף כשף

New member
ההבדל

2 דרכים: ליזום או לחלופין להמתין לאביר החלומות. 2 ציפיות: רצוי ומצוי (הרצוי- חתיך, עשיר, חכם, ממשפחה טובה... בעוד המצוי- עני, נראה בסדר, משכיל...). 6 מטבעות איך שאני רואה אותו במקרה הזה מדבר על נקודת האמצע בין לתת ללקבל, לדעת לתת וגם לדעת לקבל. לדת להתפשר על מה שלא חשוב ולהתעקש על מה שבאמת חשוב.

מקסים ../images/Emo24.gif

לדעת לתת וגם לקבל - זה מה שעלה לי בראש איך שראיתי את 6 המטבעות. הוספת את לדעת להתפשר על מה שלא חשוב ולהתעקש על מה שבאמת חשוב (שזה לא פחות חשוב...) וואלה, לא עיצה כל כך מסובכת

למעלה