מבינה אותך
אישית, בזמנו, לקחתי קורס טארוט פרטי . הבנתי במהלכו המון דברים. בין היתר שקריאה בטארוט היא לא ענין טכני, ואינטואיציה של הקורא בקלפים מאד חשובה. וכאן כבר כל אחד והאינטואציה שלו. אני מאמינה שאם אתה ניגש לטארוט באמונה ועם כל הכללים הנכונים והראויים לפתיחה, ומטהר ומתכוונן - אתה עלול למצוא את התשובה. מלבד זאת, אני אישית רואה בטארוט כלי לייעוץ והכוונה כדרך חיים. לא ממליצה לפתוח על כל "שטות" אלא לפתוח על מנת לקבל מסר וכיוון וכך אני גם מייעצת לאלה הבאים אלי לשם כך. העתיד הוא דינמי ומשתנה והכל בידי האל, כמובן כשאני רואה פורומים שיושבות שם מפרשות שעושות עבודה נפלאה, ועונות לכל מי שמבקש על שאלות כגון : "האם הוא חושב עלי.. האם הוא יתקשר היום?... האם הוא ינתק מגע"... האם היא רוצה אותי"... וכד' - לא נראה לי נכון. לא מכבד את הטארוט! הם לא הועדו למליון שאלות קטנות כל חמש דקות! זה מאבד מהערך של הטארוט. (ואני מורידה את הכובע בפני המפרשות הצדיקות שעושות מלאכתן נאמנה ולא מעירות אף פעם על השאלות האלה, אפילו שאני חושבת שצריך לכוון כאן את השואל/ת לשאול פעם בתקופה שאלה כללית ולתת לחיים לזרום. יש דברים שאדם צריך לעבור אותם והשאלות האלה בעצם מונעות מהם לחוות זאת) ואולי אני טועה.. איך כתוב?: הכל צפוי והרשות נתונה. אתה יכול לקבל מסר וכיוון ולהחליט לעשות עם זה מה שאתה מרגיש. לקחת את המסר של המודעות העצמית שיש שם ולחשוב תמיד חיובי. טארוט הם לא אלוהים. הם רק הכוונה. בגדר "הדרך אליה הולך השואל". משם - בידיך להחליט מה לעשות עם חייך. בכל מקרה, לעניות דעתי, עם כל הנתונים האלה, הספר המדובר יכול להוסיף כיוון ומסר.