רשעות השידור

p00ga

New member
צר לי לאכזב אותך אבל..

לאור נסיונות חוזרים ונשנים לעשיית מרד צרכני, המסקנה המתבקשת היא שעם ישראל אוהב לראות את עצמו נדפק ולדמות את עצמו למרטיר ולאחר מכן לבכות על מר גורלו.לכן,מרד צרכני בקנה מידה גדול לא יתכן משום שהעם אוהב להידפק.שתיקתו בנוגע לפגיעה בנושאים היקרים לליבו מאשרת זאת.

Spizer

New member
אני ממש לא מאוכזב

אתה צודק. אבל אני הולך לעשות את זה הרבה יותר טוב. כמעט כמו קמפיין פוליטי. ואני מבטיח תוצאות. הכל יתבהר כשהאתר שלי יקום. מדובר פה יותר ממלחמה ברשות השידור, זו רק אבן הפינה. חתום א.ד

Spizer

New member
TWIGY

תגיד מה הבעייה שלך בדיוק? מה כל החיים שלך אתה יורד על אנשים בגלל שאתה לא מסוגל לשמץ של מקוריות.

מורנא007

New member
יקחו לך את הטמבלוויזיה

טוב שיש
, אינטרנט ומוסיקה טובה (כולל ג'נסיס
).

סוהי

New member
נחמדי,אין חכם כבעל ניסיון...

גם אני לא שילמתי,עד שיום אחד (לפני כ-3 חודשים,עצרו אותי בדרך,עם צו לעיקול רישיון הנהיגה עד לפרעון החוב. שילמתי כמו טאטאל'ה.....

twigy

New member
תפסיק להתפלצן

זה רעיון דבילי ביותר, מה החרא הזה של להתקשר לחברות הכבלים ? מה זה קשור ? אתה דוחף פה בהודעה אחת אלף קונספירציות על הממשל הסיני, על שחיתות, על פירסומים. מרוב עצים לא רואים את היער. הצרכן הישראלי אפילו לא עושה השוואה בין שני שוקולדים בסופר אתה מצפה ממנו לקום למרד נגד רשות השידור ועוד מציע לעשות את זה דרך חברות הכבלים ? כנס לפורום רעיונות מטורפים ותפרסם את ההודעה הזאת שם, במקסימום זאת תהיה בדיחה טובה, אבל גם לא בטוח.

Spizer

New member
OMG תראו מי מדבר

אתה בעצמך בדיחה לא ממש מוצלחת, אם לא שמת לב. יכול להיות שאני ארד מהרעיון הזה באמת רק בגלל סיבה אחת אין לי אנרגייה לוויכוחים. כמו כן כן יכול להיות שזה באמת רעיון גרוע אבל בדיחה זה לא. בכל אופן אני מסכם את הכל בזה שאתה אדיוט.

למעלה