רשעות השידור

Spizer

New member
רשעות השידור

נכון שזה לא הפורום בשביל זה אבל יש לי שאלה אליכם ותגידו לי אם זה רעיון טוב לדעתכם. נמאס לי מהאגרה של רשות השידור ואני בטוח שגם לכולכם. אז חשבתי על דרך להפיל אותם. להכריז על איזה יום ותאריך שבו כל תושבי ישראל מיתקשרים לחברת הכבלים שלהם ומבקשים לבטל את המנוי. בדרישה שעד שלא יפעילו לחץ על רשות השידור שתפסיק לגבות מאיתנו אגרה לא מתחברים. האם אתם מדמיינים איזה בלאגן זה יעשה להם ואיזה רעש זה יעשה במדינה? אם אני אחליט להפיץ את הידיעה הזאת ואנשים באמת יהיו מוכנים לעשות את זה, אנו נלחיץ את חברות הכבלים כל כך שהם יהיו חייבים לפעול כנגד רשות השידור. היום בעידן האינטרנט יש לאזרח את הכוח להשפיע. כל מה שאתם צריכים זה להראות שאתם מוכנים לבצע את זה ואני מאמין שנוכל להוכיח את כוחנו למדינה. רק עצם הידיעה שיום כזה יבוא יגרום לפירסום נרחב בחדשות ולהרבה תסיסה. (ד"א זה הסיבה שהממשל הסיני מפחד מהאינטרנט) נמאס מהאיומים שלהם , מההתנהגות המאפיונרית שלהם. ואתם יודעים טוב כמה הם מושחתים. רק שלאף אחד אין כוח להתמודד עם המאפייה הזאת לבד היות והם בונים על הפרד ומשול. דמיינו לכם את התענוג להראות להם זהם לא שולטים עלינו הם הרי לא מצפים לזה כי הם גרמו לנו להתמכר. אבל הם שכחו שבלעדנו הם לא קיימים, אז נזכיר להם את זה. אכן אפשר חודש בלי טלוויזייה, וזה כבר הוכח. ;) אבל לכל אלה שחוששים בכל זאת, אין לכם הרבה מה לחשוש הם לא יוכלו במילא לעמוד בעומס של הבקשות לניתוקים באותו יום, וזה הסיבה שהם יפנו ילחצו. זו יכולה להיות מהפיכה שתיגרום להם להבין שניגמר העידן הישן של האזרח הקטו. טוב זה הכל. אני אחליט ללכת על זה אם אראה שיש נכונות. תודה על ההקשבה. SPIZER

מורנא007

New member
אני חושב

שצריך להקים ערוץ ימני - מסורתי ושהוא יככב במסגרת הערוצים של הכבלים ו/או הלווין. באותו אופן שערוץ Fox news מככב בטלוויזיה בארה"ב, כך ערוץ כמו ערוץ 7 או ערוץ תכלת יכול להצליח בישראל. בנוסף צריך לשאוף להקמת ערוצי רדיו פרטי. כמו רשת ה- cc radio האמריקאית. לדעתי הפתרון הוא תוספת ערוצים ותחרות ולא אילוץ רשות השידור ע"י קומבינות שונות ומשונות, כי הם יכולים להפעיל קומבינה הפוכה.

Spizer

New member
מאושר עד הגג

כן, את תשני את העולם, תעצרי את הטרור, תעשי שלום עכשיו. כן, למה להתעסק עם הדברים הקטנים כמו אגרה את לא חשבת שזה העיקרון שבדבר שחשוב להראות לעם ולממשלה שיש לנו את הכוח להתאחד ולגרום להם סוף סוף להזיע. וזו יכולה להיות נקודת התחלה היסטורית ואחרי זה תוכלי לנסות לעשות שלום ולהפסיק את הטרור בנתיים תני לאנשים קטנים ומאושרים כמוני לנסות ולשנות ולו דבר קטן שמפריע להמון אנשים כגון האגרה. כאשר עלה לי הרעיון הזה החלטתי לראות מה ההענות של אנשים ציפיתי למינימום תמיכה אבל נידהמתי לראות את גודל האדישות וחוסר ההבנה של מה מיסתתר מאחורי כל זה. אבל אתם לא שברת אותי, כי אתם לא ממש מייצגים אחוז גדול מהעם למרות שציפיתי לתמיכה שתיתן לי אנרגייה החלטתי שאתם פשוט חסרי השראה ולא מסוגלים לראות את התמונה המלאה אז עוד נתראה באתר ונראה מה חושבים באמת אחוז גדול יותר של העם.

סוהי

New member
spizer,שלא תקבל מכה בראש...מהגג

כי מרוב התעסקות בקטנות,אתה מזניח דברים גדולים,כמו,למשל,איך להבדיל בין זכר לנקבה....

Spizer

New member
בבבבב

טוב, התייאשתי ממכם. חלק ממכם מזלזלים חלק לא מבינים וחלק פשוט סתם פראיירים. אתם רק משקפים את איכות העם ואת הסיבה למה ניתן לעשוק אותנו כל כך בקלות. וד"א לזה שאמר שאני מאושר, אז אני דיי רחוק מזה. תמשיכו להתבכיין עד שמישהו מוכן לעשות משהו אתם רק יורדים עליו כל הכבוד.

Spizer

New member
מה הקשר

הקשר גאון... זה הטלויזייה וכוח. אופי יהודי מצוי, זה לשלול דבר מראש.

לינק

New member
אני אסביר לך את זה כדי שתבין

זה כאילו תלחץ על שרון כדי שארגוני הטרור לא יעשו יותר פיגועים. אין בינם קשר! חברות הכבלים הם גופים פרטיים שמספקים ערוצים, חלק שלהם וחלק שאין להם קשר אליהם והם פשוט צינור שמוליך אותם. הערוץ הראשון הוא ערוץ ממלכתי של המדינה, שלחברות הכבלים אין בכלל השפעה עליו!

Spizer

New member
היי

אני לא יודע למה אתה יוצא מלכתחילה ממסקנה שאני "לא מבין" משהו. הטעות שלך לחשוב שאין קשר בניהם. (טלויזייה,כוח,כסף) אני מקווה שהתמימות לא משחקת אצלך עוד תפקידים והדוגמה שנתת לא ממש לעיניין. בכל אופן אני לא מתכוון יותר להוציא אנרגייה בשכנוע יחיד אני משוכנע בדיעה לי ובקרוב אפתח אתר שיקדם את העיניין הזה. תודה א.ד

twigy

New member
אגב באתר שלך..חשבתי להכניס עוד פרק

אני חושב ללחוץ על חברות הדלק, כדי שסוף סוף יבנו בבאר שבע שבילים לאופניים. אל תגיד לי מה הקשר, חברות הדלק,כסף,כוח,מכוניות. ואל תחשוש, במקסימום לא תסע חודש, יש אופניים.

Spizer

New member
PRESS FIRE

אני באמת נוסע הרבה באופניים אז זה לא ממש יזיז לי דרך אגב תנסה להיות יותר מקורי אם אתה כבר מנסה להיות סרקסטי.

Spizer

New member
אתר...

בכל מיקרה אני עומד לפתוח אתר בנושא הזה ואז נראה מי באמת מעוניין

shy-1

New member
אני איתך, בתור חייל מצטיין במלחמתו

ברשעים, אני מוכן להשתתף בכיסוח הרשעים.

shy-1

New member
אתה לא רשע כלל, אתה פשוט תמיד

מסתכל לצד השני, היכן שגר העשירון העליון